|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
| Prikaz rezultata glasanja: Smanjena ocena iz vladanja... | |||
| da |
|
18 | 64.29% |
| ne |
|
10 | 35.71% |
| Učesnika ankete do sada: 28. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja... |
|
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi |
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Pol: Žensko
Godine: 22
|
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi -
25.07.2006, 02:10
Citat:
Nisam u osnovnoj imala smanjenu ocenu iz vladanja, ali sam imala opomenu iz fizickog u osmom, promenili su nam nastavnicu, odnosno doveli profesora pa nismo isle na casove. Sve devojcice su imale opomene tada ![]() |
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 02:11
Pol: Muško
Godine: 27
|
25.07.2006, 09:19
Citat:
vlado sinak ne citaj ovo vec samo furaj za diplomu... a nas su ovo stigle godine pa lupamo ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.10.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 20:19
|
27.10.2006, 21:52
Ja sam u svakom prvom polugodistu imao 3 ili 4 iz vladanja.Malo bezanje malo sranja i tako to.Zato u drugom polugodistu sam
![]() |
|
|
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 29.06.2008 11:41
Godine: 41
|
27.10.2006, 22:26
Od osmog osnovne do kraja školovanja konstantno sam imao 1 i predisključenje zbog vladanja ali pošto sam imao dobre ocene nisu mogli da me izbace.
Kasnije u vojsci sam presedeo preko mesec dana u pritvoru takođe zbog vladanja. Od raznih pravila me uvek nekako zasvrbe usta. ![]()
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
|
Hm
U osnovnoj me nikad nije bilo na casovima ali sam bila u svim mogucim sekcijama,predstavljala skolu pa su mi gledali kroz prste,bila i vukovac Usrednjoj sam bila prva iz generacije koja je kidnula sa casa i to kad su se zakljucivale ocene na tromesecju naravno samim tim i prva sa smanjenim vladanjem...Inace smo kao razred cesto dobijali kolektivno smanjeno vladanje zbog kolektivnog bezanja sa casova... Ali u svedocanstvu se nekako naguralo do primerenog Na faxu imam pravo na 3 izostanka iz svakog predmeta,a kod nekih moze i 4 pa rasporedjujem sebi kao mi odgovara Uf,bas ne volim skolu ![]() |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
|
27.10.2006, 22:59
A postoji li još uvek "Knjiga obaveštenja" koju su dežurni učenici raznosili po časovima i nastavnici su čitali obaveštenja direktora škole, pa između ostalog i razloge za smanjene ocene iz vladanja? Kakvi su to razlozi bili! Eh, u moje vreme je drug imao konstantno smanjenu ocenu iz vladanja jer je puštao kosu i nije hteo na zahtev nastavnika da se ošiša na primerenu, mušku frizuru.
U osnovnoj nam je stalno bilo prećeno da ćemo dobiti smanjenu ocenu iz vladanja zbog raznoraznih gluposti. Najsmešnije bi bilo kada bi kompletan razred napravio neku glupost, pa bi pretili da ćemo svi imati smanjenu ocenu. Meni su pretili smanjenom ocenom jer sam bila dežurna za "ispravljanje krivih Drina" sa nastavnicima (eh, ja večiti pobornik za pravdu). U srednjoj sam besomučno bežala, ali sam nekako uspevala da te časove i opravdam. Dobra stvar u tome biti jedan od najboljih učenika je što časove koje ne uspeš sam da opravdaš, opravdaju ti profesori iz čijih predmeta si tzv. zvezdica (postoji li još taj termin kod profesora). I nekako sam uvek vukla tih graničnih 6 neopravdanih. Čini mi se da je ta ocena iz vladanja prosto sredstvo da škola da jedan no-no više roditeljima da "uzmu decu u čvrste ruke" nego samoj deci. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 15
|
17.01.2007, 17:26
imala sam smanjenu sad u osmom razredu jer sam pobegla sa istorije,ali mi je do kraja polugodista popravila
![]() |
|
|
|