VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Prikaz rezultata glasanja: Smanjena ocena iz vladanja...
da 18 64.29%
ne 10 35.71%
Učesnika ankete do sada: 28. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja...
staro
  (#11 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja... - 30.06.2006, 06:37

Samo zbog "bezanije" sa casova , kao i goldie piiila sam kaficu (inace mi uvek kasnio autobus )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi
staro
  (#12 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 02:11
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 30.06.2006, 08:12

imadoh jednom... u 7 osnovne na pola godine
nazvao sam nastvanicu domacinstva (dal ovo uopste vise i ima u skolama ) ni manje ni vise no guskom ... kretenusa mi zakljuci 3 iz pomenutog predmeta a to kako je samo jedno polugodiste ostaje znaci i za kraj godine... no fazon je da sam ja vec odavno vidio vukovu diplomu u rukama da mi GUSKA ne upropasti sve e tom je jos pridodala geograficarka 4kom na kraju i zbog jebenog 7mog razreda ja nemam zvanje "vukovca"

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#13 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: juče 18:18
Godine: 15
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 30.06.2006, 11:02

Citat:
swba kaže:
nazvao sam nastvanicu domacinstva (dal ovo uopste vise i ima u skolama ) ni manje ni vise no guskom ... kretenusa mi zakljuci 3 iz pomenutog predmeta a to kako je samo jedno polugodiste ostaje znaci i za kraj godine... no fazon je da sam ja vec odavno vidio vukovu diplomu u rukama da mi GUSKA ne upropasti sve e tom je jos pridodala geograficarka 4kom na kraju i zbog jebenog 7mog razreda ja nemam zvanje "vukovca"
Sto se domacinstva tice toga vise nema, koliko ja znam, mada za njega postoji rubrika u knjizici, ali Srbo legendo ja stvarno saosecam sa tobom jer je i meni zelja da budem "vukovac". Jedina prepreka koja stoji i izmedju mene i te diplome jeste 8. ( smrc! ) al valjda cu uspeti

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#14 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 25.07.2006, 02:10

Citat:
swba kaže:
Ja se na tvom mestu u osmom ne bih ni trudila za 5,00
Nisam u osnovnoj imala smanjenu ocenu iz vladanja, ali sam imala opomenu iz fizickog u osmom, promenili su nam nastavnicu, odnosno doveli profesora pa nismo isle na casove. Sve devojcice su imale opomene tada

staro
  (#15 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 02:11
Godine: 27
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 25.07.2006, 09:19

Citat:
Lady in red kaže:
Ja se na tvom mestu u osmom ne bih ni trudila za 5,00
mlado-ludo... sta ces

vlado sinak ne citaj ovo vec samo furaj za diplomu... a nas su ovo stigle godine pa lupamo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#16 (permalink))
Jaksa
Novi član
Jaksa je na dobrom putu

Član od: 21.10.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 20:19
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 27.10.2006, 21:52

Ja sam u svakom prvom polugodistu imao 3 ili 4 iz vladanja.Malo bezanje malo sranja i tako to.Zato u drugom polugodistu sam

staro
  (#17 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 29.06.2008 11:41
Godine: 41
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 27.10.2006, 22:26

Od osmog osnovne do kraja školovanja konstantno sam imao 1 i predisključenje zbog vladanja ali pošto sam imao dobre ocene nisu mogli da me izbace.
Kasnije u vojsci sam presedeo preko mesec dana u pritvoru takođe zbog vladanja. Od raznih pravila me uvek nekako zasvrbe usta.

staro
  (#18 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 27.10.2006, 22:43

Hm
U osnovnoj me nikad nije bilo na casovima ali sam bila u svim mogucim sekcijama,predstavljala skolu pa su mi gledali kroz prste,bila i vukovac

Usrednjoj sam bila prva iz generacije koja je kidnula sa casa i to kad su se zakljucivale ocene na tromesecju naravno samim tim i prva sa smanjenim vladanjem...
Inace smo kao razred cesto dobijali kolektivno smanjeno vladanje zbog kolektivnog bezanja sa casova...
Ali u svedocanstvu se nekako naguralo do primerenog
Na faxu imam pravo na 3 izostanka iz svakog predmeta,a kod nekih moze i 4 pa rasporedjujem sebi kao mi odgovara

Uf,bas ne volim skolu

staro
  (#19 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 27.10.2006, 22:59

A postoji li još uvek "Knjiga obaveštenja" koju su dežurni učenici raznosili po časovima i nastavnici su čitali obaveštenja direktora škole, pa između ostalog i razloge za smanjene ocene iz vladanja? Kakvi su to razlozi bili! Eh, u moje vreme je drug imao konstantno smanjenu ocenu iz vladanja jer je puštao kosu i nije hteo na zahtev nastavnika da se ošiša na primerenu, mušku frizuru.
U osnovnoj nam je stalno bilo prećeno da ćemo dobiti smanjenu ocenu iz vladanja zbog raznoraznih gluposti. Najsmešnije bi bilo kada bi kompletan razred napravio neku glupost, pa bi pretili da ćemo svi imati smanjenu ocenu. Meni su pretili smanjenom ocenom jer sam bila dežurna za "ispravljanje krivih Drina" sa nastavnicima (eh, ja večiti pobornik za pravdu). U srednjoj sam besomučno bežala, ali sam nekako uspevala da te časove i opravdam. Dobra stvar u tome biti jedan od najboljih učenika je što časove koje ne uspeš sam da opravdaš, opravdaju ti profesori iz čijih predmeta si tzv. zvezdica (postoji li još taj termin kod profesora). I nekako sam uvek vukla tih graničnih 6 neopravdanih.
Čini mi se da je ta ocena iz vladanja prosto sredstvo da škola da jedan no-no više roditeljima da "uzmu decu u čvrste ruke" nego samoj deci.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#20 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 15
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 17.01.2007, 17:26

imala sam smanjenu sad u osmom razredu jer sam pobegla sa istorije,ali mi je do kraja polugodista popravila

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...