Citat:
yige_gui kaže:
Vamos Novak!
shteta za Jankovicku..
|
Joj nista ne pitaj. Ja i dalje ne mogu da se povratim od vecerasnjeg poraza. Imala ju je... Malko joj je falilo... Treba vratiti servise od preko 200 km/h...
Jeca je igrala mnogo bolji tenis nego u prethodnim mecevima. Sto se mene tice ovo je bio najbolji i najuzbudljiviji mec u zenskoj konkurenciji na ovogodisnjem US Open-u. Jelena je obicno osvajala duže poene, jer je Venus često grijesila. Jeca se malo opustila u drugom setu i odmah je uslijedila kazna 1:6. Cim bi joj Jeca skratila loptu, ova bi silovito krenula i napad i pogadjala forhrndima.
Mislim da je presudilo to sto se Jelena nije skoncentrisala u taj brejku. Napravila je 2 bezvezne neiznudjene greske kakve nije pravila tokom citavog meca, a pri tom je Venus pogadjala sve iz forhenda.
Jelena je veceras pokazala da se nije slucajno nasla u samom vrhu svjetskog tenisa. Nazalost, ipak nece ostati na drugom mjestu. Kuznjecova je imala srece sa zrebom i nasla se u polufinalu i time pretekla Jelenu na WTA listi. Za sad Sarapova je na 5-tom mjestu, a Ana I. 6-ta.