|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kefalica |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Kefalica -
30.05.2008, 01:51
TV verzija knjige "olovka piše srcem"
oprobana formula... postoje slične emisije i na drugim govornim područjima gledam (već to rekoh na nekoj temi) a često dobijam zapisane bisere iz kefalice na mejl elem, takve emisije će uvek imati svoju publiku, a nikada neće dospeti na vrh top lista gledanosti evo razmišljanja o matičarima i pubertetu - nećem više... nije isti doživljaj pročitati i videti <KLIK>
najbolji su mi odgovori kada im postave pitanja o politici i religiji ![]() i da... kada god je gledam setim se izjave Ljubivoja Ršumovića, da se na selu deca rađaju kao ljudi, a u gradu – kao kućni ljubimci! stvarno bi bilo interesantno napraviti emisiju gde bi bilo odgovora gradske i seoske dece pa povući paralelu PS. da se ne bi neko našao uvredjen, i ja sam "gradsko dete" ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Kefalica -
04.06.2008, 19:58
Deca i odrasli razmišljaju na različite načine
kod dece to ide pravolinijski, bukvalno i bez straha elem, kefalica (ili neka slična emisija) je iskorištena kao osnova za kviz "Čik pogodi" za razliku od kefalice, kviz mi se baš i ne dopada ![]() btw... ko voli da ih čita OVDE može skinuti pdf fajl sa biserima iz nje ![]() |
|
|
|