|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kefalica |
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Kefalica -
17.06.2008, 10:07
KO JE BIO IVO ANDRIĆ ?
- On je bio zidar i napravio je najveći most na Drini, al mu nisu platili. - On je pisao o jednoj Jeleni, koju je izgubio pa je tražio po kamenju. - On je izmislio saobraćajne znakove. - Imao je puno knjiga i šešira. - Svi imaju samo jedan spomenik, a on ih ima mnogo. - To je mamina prva velika ljubav i kad se udala za tatu o njemu puno priča, a tati svejedno. ŠTA JE SLOBODA ? - Sloboda je kad pitam mamu smem li da uzmem čokoladu a ona kaže: Uzmi slobodno! KAKO SE PRAVE BEBE ? - One se prave od babica u porodilištu. - Sramota me da kažem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečiji dodatak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si džabe bio dobar. KO JE PATRIJARH ? - On je predsednik muškim i zenskim popovima. - On je isto što i Sveti Sava samo što je živ - Kad je Božić ili Uskrs on peva, a nije snimio CD. - Patrijarh je onaj što se krsti kad mu mi mašemo. ŠTA JE KLONIRANJE ? - To je kad se klovn nervira. - To se radi na ovcama, a posle će na nama. Ma klinci su malo reći sjajni... ![]() |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Žensko
Godine: 36
|
Odgovor: Kefalica -
29.11.2008, 16:44
Upravo odgledah Kefalicu.
![]() Pitanje:Šta je mladost? -To je kad neko mladi. -To je kad si mlad, zdrav i prav.Posle nisi više prav. -To je kad si mali, pa rasteš, rasteš, rasteš, pa ti se pojavi mladež. -To je kad si lep i nemaš onako bore, ne moraš da se šminkaš, ima onih koji su manje lepi kada su stari, nisu baš jako ružni. Šta su to biljke? -To je ono što raste na balkonu da ti bude lepo. -To su list i grančica, ne, nije grančica, drvo. ![]() -To je ono što dobiješ kad ideš u svatove, naprave ti rupicu na majci i stave ti biljku. ![]() -To je ono u svatovima što nosi jedna žena u ruci. -To su drvo, čovek...trava, čovek -Kako je čovek biljka? -Pa i on raste, kao drvo ![]() -To je hoću-neću Gledajući ovu emisiju sa mnom, moj biserko prokomentariše: -Znam ja šta je biljka.To je ono što ti staviš u saksiju i zalivaš stalno dok ne naraste, a kad poraste, onda više ne moraš. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kefalica |
Slične teme
|