VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Survivor
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Pol: Žensko
Godine: 33
Survivor - 05.05.2008, 07:34

Krajnji rok za prijavljivanje za Survivor Serbia koji kreće na jesen je prošao sa prvim martom, kako čitam

Učesnici ovog takmičenja uglavnom su izolovani na najegzotičnijim divljim mestima, a često su podeljeni u dva ili više plemena i takmiče se za određenu sumu novca. U „Preživelima” takmičari i gledaoci mogu da tokom igre glasaju i izbacuju članove plemena.

http://www.foxtv.co.yu/akcija1.php

A na Tv Avala vikendom od 20:00 ide Survivor: Borneo iz 2000te. Nisam ovaj serijal gledala ranije, pa mi zanimljiv U prošloj su tek uspeli da ulove ribu, bili gladni nedelju dana Kaže: Od svih ostrva na svetu oni su nas morali da stave baš na ovo oko kojeg nema ribe Sedeli danima na onim splavićima i kao pecali, pecali, al' vrate se bez ičega. Onda je jedna ekipa osvojila masku i harpun pa su uspeli da ulove tri raže. Tu je tek bilo smeha:

- To nije riba
- Ja ću da jedem
- I ja ću kad nema ništa drugo, ali jel možeš da uloviš nešto što više liči na... ribu?

Drugo pleme nije ništa upecalo, pa su se odlučili da love pacove na ostrvu. Odrali ih i jeli, iako su se neki prvo gadili pa onda zamišljali da jedu piletinu ili kokice sa puterom

Ima l' ko da gleda ili voli Survivor? Il' da bi se prijavio?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Survivor
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:06
Godine: 29
Odgovor: Survivor - 06.05.2008, 21:12

Survivor sam prvi put gledala, čini mi se u nedelju, ali nešto jako kratko, tada je već kraj bio, kad odgledam jednu celu, javiću se Sviđa mi se ideja ovog šoua, ali ne verijem da bih se ikada prijavila

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 22:50
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Survivor - 06.05.2008, 21:31

Tela mene jedna persona sas pochetka teme, da prijavi... Nechu da kazzem koja, samo chu je znachajno pogledati ..Al dalabu zakasni i zaheba me za glodanje tropskih pacova... Sad moram jurim ove nashe obichne...

Oni bre ameri shto su bili, sve go bolid, shatro prezzivljavaju a od potrepshtina najvishe im nedostaje beli luk i parmezan ...

Nashi bi bre zamotavali hladan shljunak u suvo lishce i nishta im ne bi falilo..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: Survivor - 07.05.2008, 15:10

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Oni bre ameri shto su bili, sve go bolid, shatro prezzivljavaju a od potrepshtina najvishe im nedostaje beli luk i parmezan ...
Ajde ćuti tu, hedonizam je zdrav. I kad su već imali priliku da osvoje nešto što da ne traže začine, lepo su se setili. Tako i da ne ulove ništa lišće im ukusnije bude ili ono jestivo što traže u šumi svaki dan, a nisu ga još pronašli

Citat:
Nashi bi bre zamotavali hladan shljunak u suvo lishce i nishta im ne bi falilo..

Mene zanima kako bi naši reagovali na to da je čovek koji je gej najsposobniji među njima da nešto i ulovi u okeanu Il' možda ne bi jeli iz principa

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen