VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje!
staro
  (#1 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: danas 08:46
Pol: Muško
Godine: 31
Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 09.04.2008, 09:18

Dragan i Gorica mi ulepsaju i jutro i dan ma kakav on bio.Toliko dozu humora na jednom mestu,zaista je tesko naci.a tesko ih je i prepsricavati jer su zaista originalni!Svaka im cast na svemu i hvala im sto su tu - zbog nas,ranoranioca...

Filmofil !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje!
staro
  (#2 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 09.04.2008, 19:08

понекад их слушам, није ми јасно одакле им само инспирације да раном зором толико блебећу... у принципу ми намакну осмех на лице а то ми је некад тако потребно.

добри су.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#3 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 10:42
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 09.04.2008, 20:58

Ma odlični su, slušam ih svako jutro i nema im konkurencije definitivno

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Godine: 34
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 09.04.2008, 22:12

Sjajni su i neprevaziđeni.
Slušam ih redovno ( osim kad prespavam ).
Pojedinačno, kao i voditeljski par,
predstavljaju pravu eksploziju pozitivne energije...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:41
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 10.04.2008, 00:34

naraFski da ih slusham chesto uzhivo, s obzirom da sam nocna Ftica al' u sluchaju da ne stignem, imam podcast koji mi redovito skida njihovu emisiju pa mi dizanje bude u raznim delovima dana a uz njih mi se skinu i mnoge druge emisije sa deve'est' dvojke

moomoo meee juuooo

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:04
Godine: 33
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 10.04.2008, 01:19

Slušam godinama. Pre nego se ustalio ovaj tandem ja zavolela Dizanje, još dok su bile Kokoške Dođu mi kao umivanje i pranje zuba, već ih ritualno palim Ma pominjala sam ih već nekoliko puta na forumu, slušam ih i kad nisam kući, ja radio svuda vučem.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 02:11
Godine: 27
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 10.04.2008, 07:39

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Slušam godinama.
i navlacis druge na njih

e da skvojka me je zarazila dizanjem... redovno me oraspoloze i nasmiju
nesto u poslednje vreme ih nisam pratio al vrcem se u normalu soon

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostaleNenad_DPb je uzor za ostale

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 00:23
Godine: 22
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 10.04.2008, 17:57

Volim da ih slusam kad sam budan u to vreme. Ako vas mrzi da ustajete rano, mozete preko njihovog sajta da skinete celu emisiju u toku dana...Dobro je sto su uveli podcast i mogu se skinuti sve emisije.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#9 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 03:27
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 11.04.2008, 11:09

Citat:
Volim da ih slusam kad sam budan u to vreme. Ako vas mrzi da ustajete rano, mozete preko njihovog sajta da skinete celu emisiju u toku dana...Dobro je sto su uveli podcast i mogu se skinuti sve emisije.
Goricu sam slušala u Dizanju i pre,sa Žanom Poliakov ,ali sa Draganom sve ,pa i dizanje ima pravi šmek.
A Draganov šou "TV manijak" je za pamćenje Čekam najavljenu sajber verziju

Dragan Ilić pripada redu najpoznatijih srpskih televizijskih kritičara. Piše TV kolumnu u nedeljniku "Vreme". Na Radiju B92 radi od 1994. u redakciji za kulturu, čiji urednik postaje 2000. godine. Autor je emisije "TV manijak", koja se emituje na radiju ove kuće već deset godina, a doživela je i tri sezone televizijskog emitovanja. Jedan je od osnivača "Ring Ring" festivala u Beogradu, koautor emisija "Sav taj folk" i urednik serijala "Taxi B92". Na radiju B92 trenutno vodi jutarnji program "Dizanje". Rođen je 1969. u Prištini. Diplomirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svirao bubnjeve u nekoliko bendova.

više na: http://www.plastelin.com/content/view/560/89/

A Dragan bi da bude kao Lara Kroft http://www.b92.net/zivot/licni_prost...?nav_id=242393

staro
  (#10 (permalink))
Milla
Novi član
Milla je na dobrom putu

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 22.05.2008 19:29
Godine: 86
Odgovor: Jutarnja emisija radija B92 - Dizanje! - 02.05.2008, 09:36

Mislim sta reci posle ovoliko pozitivnih komentara.....
Jednostavno se pridruzujem utiscima... fenomenalni su !