VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ćao Darvine
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:22
Pol: Žensko
Godine: 29
Ćao Darvine - 12.08.2007, 19:47

„Flamingosi“ vode šou „Ćao Darvine“

Članovi grupe „Flamingosi“ Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj biće voditelji novog šou programa „Ćao Darvine“, koji će biti emitovan od jeseni na „Pinku“.
„Ćao Darvine“ je kviz u kome se dve ekipe, koje se razlikuju po nekoj specifičnoj karakteristici - pol, seksualna orijentacija, težina... - takmiče u disciplinama koje zahtevaju veštine, ali i hrabrost. Tako jedan od zadataka može da podrazumeva i ulazak u prostoriju za insektima ili zmijama, a od takmičara može da se zahteva i izvođenje erotskog plesa.
„Pripreme za kviz su u toku, a snimanje će početi u avgustu. Voditelji su Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, ali će oni biti više od voditelja jer će morati i da glume i da pevaju“, rekla je agenciji Beta PR „Pinka“ Tanja Vojtehovska.

Pink

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ćao Darvine
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Odgovor: Ćao Darvine - 10.10.2007, 11:17

Ja nikako da pogledam ovaj show, a poceo je. Jel gledao neko? Kakvi su utisci?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:26
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Ćao Darvine - 10.10.2007, 11:23

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Ja nikako da pogledam ovaj show, a poceo je. Jel gledao neko? Kakvi su utisci?
Licencirana emisija, ima ga i na madjarskom tv, gledao sam samo jednu emisiju, onako povrsno...

Lagan je, za zabavu, ali za masovne potrosace (citaj TV ljubitelje)...
A s obzirom da vec dve godine visim na netu, a TV bas slabo palim...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#4 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Ćao Darvine - 10.10.2007, 18:07

Nikakva emisija. Jadno, naivno i ne služi ničemu.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:22
Godine: 34
Odgovor: Ćao Darvine - 16.10.2007, 03:31

Odgledala sam jedan deo u kom je žena trebalo da stavi ruku u staklenu posudu, punu crvića , ne bi li izvukla... nešto ... ... Bilo je dovoljno, čak i previše, tako da sam, naravno uzela daljinski...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 18:13
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Ćao Darvine - 17.10.2007, 18:21

gledala sam svaku, i sta znam.. nije lose..
prvi deo sa pevanjem.. ne prolazi, glupo je..
drugi deo sa imitacijama.. nije lose, ali moze to i bolje..
treci deo sa okrsajima hrabrosti.. pa treba smeti.. prva emisija sa kadom punom zmija.. zapitala bih se.. i oni crvi.. uff..
cetvrti de, putovanje u proslost.. glupost najteza.. prosto se zapitam kako nalaze tako glupe ljude koji ne mogu da nabroji TRI SEKSPITOVA LIKA.. blamiranje..
peti deo je valjda modna revija.. ne znam na osnovu cega postoji ovaj deo u emisiji ali 'ajde.. ne prolazi.. osim donjeg vesa
i zadnje, provera znanja.. dva takmicara ulaze u kabine koje se za svaki netacan odgovor pune vodom.. prva velika glupost u ovoj zadnjoj, odlucujucoj igri je ta sto se svi poeni do tada zaradjeni nuliraju, sa tom razlikom da se puni voda onog igraca cija ekipa ima manje poena i to u zavisnosti koliko kaska za drugom ekipom..
onaj takmicar koji ne napuni svoju kabinu do kraja glupim odgovorima, donosi pobedu svojoj ekipi.. pa kad onda cujem da na pitanje "Ko prenosi malariju?" i da vec ima ponudjeno komarac, slon ili ameba, takmicar izabere amebu.. sramota za naciju..
od ukupnih 10, nosi 4 poena..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#7 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Godine: 23
Odgovor: Ćao Darvine - 19.10.2007, 08:09

Gledao sam par puta. Slažem se ima nekih glupih delova (put u prošlost i kabine s vodom), meni se svidja deo s pevanjem i plesom. Bilo glupo ili ne, voditelji vade celu stvar, a i majka priroda

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#8 (permalink))
Delboy
Novi član
Delboy je na dobrom putu

Član od: 31.07.2007.
Poslednji login: 19.09.2008 02:04
Odgovor: Ćao Darvine - 19.11.2007, 19:35

Meni je kviz katastrofa,nista novo.Nasi voditelji ne mogu da shvate da nije dovoljno samo kopirati strane kvizove!A ovu dvojicu necu da komentarisem!

staro
  (#9 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Ćao Darvine - 09.12.2007, 01:46

Eto i ja konacno da bacim oko na ovaj kviz, sta reci.... uzas, katastrofa i glupost teska.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen