VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najtuznija scena iz crtanog filma?
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:59
Pol: Žensko
Godine: 29
Najtuznija scena iz crtanog filma? - 22.11.2007, 23:52

Meni je najtuznija scena kad Bambijeva mama umire , kada Snupi ode kod one bolesne devojcice a Charli Braun pati , scena iz Lion kinga, kad Simbin otac Mufasa umire, kraj crtanog Svi psi idu u raj, huh ima ih bas puno. Koja scena je vama bila najtuznija?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma?
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 11.10.2008 00:35
Pol: Muško
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 23.11.2007, 00:01

Lionking, kada umire kralj...
Moja 4 godisnja cerka se sokirala, ona obozava svog oca te scene vec se identifikovala sa Simbom...

Uh...., danima je bila pod utiskom i obradjivala usebi pojam smrti...
Posle je taj crtac postao omiljeni i gledala ga je bar 20 puta...

nisam legenda

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 23.11.2007, 09:14

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Meni je najtuznija scena kad Bambijeva mama umire , kada Snupi ode kod one bolesne devojcice a Charli Braun pati , scena iz Lion kinga, kad Simbin otac Mufasa umire, kraj crtanog Svi psi idu u raj, huh ima ih bas puno. Koja scena je vama bila najtuznija?
Pored tih koje si nabrojala bio mi je tužan i Balto i Brother bear i Pocahontas. I Krcko Orašćić, olovni vojnik I onaj kratkometražni crtani o dvoje dece sa pocepanom garderobom i posteljinom i mamom koja im daje tvrd hleb... sigurno znate ono čuveno "Umočiću!" i "Mama, šalio sam se, nisam gladan!" i onda sanjaju o zemlji snova... ne znam ni kako se taj crtani zove, ima i ona pesmica: Negde daleko, u zemlji snova, bićemo srećni ti i ja... imaćemo što se poželeti može, videćemo čuda sva, negde daleko u zemlji snova..."

Nađoh

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 23.11.2007, 09:28

Knjiga o dzungli i scena kad Balu brani MOglija od tigra i kad ostali pomisle da je Balu mrtav. E to mi je bas bilo tuzno...pada kisurina, Mogli place, placem ja...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#5 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 24.11.2007, 19:02

... Kada kojot pada u provaliju, za njim u rupu koju je napravio, upada i dinamit a na kraju ga poklopi kompletna litica sa koje se okliznuo.
Pa zašto bre?...zaštoooo !?

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:12
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 24.11.2007, 19:58

Monsters, Inc...kad se Sulley rastaje od Boo ...i na kraju kad ponovo zalepe sve delove vrata...
Sulley: Boo?
Boo: Kitty! +

staro
  (#7 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Godine: 31
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 25.11.2007, 14:13

Lepotica i zver,kad ona misli da on umire....

staro
  (#8 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: 11.10.2008 18:10
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 25.11.2007, 15:55

Ne znam,ne sjecam se nijedne...

CUANDO QUERAS
DONDE QUERAS

staro
  (#9 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 02.12.2007, 00:50

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Svi psi idu u raj
ovo mi je definitivno jedan od drazhih crtica, a mLogo je tuzhan

pored svih koje ste vi nabrojali, ja bi da dodam Pinokia

moomoo meee juuooo

staro
  (#10 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Najtuznija scena iz crtanog filma? - 02.12.2007, 21:38

Scena iz Dumba kada Dumbo ode da poseti mamu slonicu u kavezu, i kada je malo slonce uhvati za surlu, jako stegne, a suze mu klize. Rasplacem se obavezno.

Pocahontas... Kraj, kada on odlazi, a ona trci gore na liticu, oboje se pozdravljaju onim krugom. Tuzno mi je, sto se rastaju, znaju da se nikada vise nece videti, a vole se.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.