|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 09:10
Pol: Muško
Godine: 16
|
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? -
02.05.2008, 16:09
Političari. A najviše Koštunica. Kad krene da viče u onom spotu - "ČIJE JE KOSOVOOOOO!!! GDE JE KOSOVOOOOO!!! ŠTA JE KOSOVOOOOO!!?? " prosto mi se smuči život. I onaj njegov spot, onaj - "Ja podržavam srbiju. Podrži je i ti." u kojem svi glumci izgledaju kao da im tri litre endorfina teče venama. To mi je tako....fake.
Takođe me nerviraju i oni tele kvizovi, tipa, "kolko ima trouglova", "pogodi zagonetnu ličnost" i tako to. I, da ne zaboravim - narodnjačke emesije (grand, gold music, ceo kanal duga) i stupidni tok šouovi (bravo show, petkom u dva....) I, na kraju, glupave reklame. Ne mogu da navodim, jer ih ima ko skršenih navijača na fudbalskoj utakmici. Dovoljno sam rekao. Guns don't kill people.
I do! |
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
|
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? -
02.05.2008, 16:25
Ne mogu da verujem da roditelji dozvoljavaju deci da to gledaju... Još jedno od "trash" čudesa iz prijateljske nam, prekookeanske zemlje...
njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
  |