VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta Vas nervira na TV?
staro
  (#31 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 19:54
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 18.04.2008, 21:41

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
ona debilana 'Kuca snova', VB je u odnosu na to 'ozbiljna knjizevnost'
пре неко вече сам гвирнуо мало на б92 да видим то "чудо"... немам лепе речи, ако неко хоће да узалудно изгуби своје време, искрено му препоручујем ту кућу.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: juče 22:19
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 18.04.2008, 22:56

Apsolutno me nista ne nervira.Vrlo malo gledam TV.Za mene je to pravo "ubijanje" vremena.Ukljucim ga pred spavanje....ali i tada mi sluzi kao uspavanka.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#33 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 08:10
Godine: 31
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 18.04.2008, 22:59

S obzirom da gledam samo South Park i Ligu šampiona na TV, ne stigne mnogo štošta da me iznervira - osim onih idiJotskih reklama

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#34 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 08:10
Godine: 42
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 19.04.2008, 07:44

Na tv-u me najviše nervira ...
prašina

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju i muzikom na dugme

staro
  (#35 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 01.05.2008, 23:23

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Pre bi rekla užasava me kad vidim Američko rvanje...uz izopačen scenario.
Mislio sam da napishem Nikolic, Vuchic, Ilic, Koshtunica i ekipa, ali je americhko rvanje idiotarija kao svi oni zajedno.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#36 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 01.05.2008, 23:29

sad bi te Relja isamarao....

nerviraju me spotovi sa Vucicem....ne ,nerviraju,izludjuju me!
taj njegov umiren glas,ko kod opasno bolesnog patoloskog serijskog ubice,ti smireni pokreti...kad ih nauci samo!

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#37 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 02.05.2008, 00:21

90% talenat, 10% rad...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#38 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Godine: 33
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 02.05.2008, 02:39

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku

nerviraju me spotovi sa Vucicem....ne ,nerviraju,izludjuju me!
taj njegov umiren glas,ko kod opasno bolesnog patoloskog serijskog ubice,ti smireni pokreti...kad ih nauci samo!

Ja tog balavog&žvalavog ne volim ni van spotova da vidim. Spotovi nisu ništa koliko bi me oduševilo da mi TO bude gradonačelnik

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#39 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 09:10
Godine: 16
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 02.05.2008, 16:09

Političari. A najviše Koštunica. Kad krene da viče u onom spotu - "ČIJE JE KOSOVOOOOO!!! GDE JE KOSOVOOOOO!!! ŠTA JE KOSOVOOOOO!!?? " prosto mi se smuči život. I onaj njegov spot, onaj - "Ja podržavam srbiju. Podrži je i ti." u kojem svi glumci izgledaju kao da im tri litre endorfina teče venama. To mi je tako....fake.

Takođe me nerviraju i oni tele kvizovi, tipa, "kolko ima trouglova", "pogodi zagonetnu ličnost" i tako to.

I, da ne zaboravim - narodnjačke emesije (grand, gold music, ceo kanal duga) i stupidni tok šouovi (bravo show, petkom u dva....)

I, na kraju, glupave reklame. Ne mogu da navodim, jer ih ima ko skršenih navijača na fudbalskoj utakmici. Dovoljno sam rekao.

Guns don't kill people.

I do!

staro
  (#40 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 02.05.2008, 16:25

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Pre bi rekla užasava me kad vidim Američko rvanje...uz izopačen scenario.
Ne mogu da verujem da roditelji dozvoljavaju deci da to gledaju... Još jedno od "trash" čudesa iz prijateljske nam, prekookeanske zemlje...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje