VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Shta Vas nervira na TV?
staro
  (#11 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
Odgovor: Shta Vas nervira na TV? - 19.11.2007, 01:01

To što moram plaćati "javni servis" koji nisam uopšte mogućnosti pratiti preko obične antene (džaba i pojačivači) pa pored toga plaćam i SBB. Dva računa mesečno, a ništa za uzvrat. Pink me ne nervira ne gledam ga, i rešen problem, više mi smeta što se sama pink televizija, i njihovi gosti u ovoj zemlji prikazuju kao neko merilo uspeha
SBB da sam jedini u kući bi odavno no tada bi od kanala imao verovatno samo rts2 (ceo dan skupšina) b92 (veliki brat) i pink (da ne nabrajam)... sve u svemu, jedno gore od drugog.
Ovako zbog ukućana "ćutim" i trpim, kiselo se nasmešim svaki put kad se na sport klubu usred nekog prenosa zamrzne, ili jednostavno nestane slika, kada vidim da na internom kanalu kablovskog operatera mesecima ne menjaju stranice, i da u njima uopšte nema servisnih informacija, da se muzički kanali emituju kao mono, i da su jedini stereo kanali RTL klub i MTV1 i MTV2 (MTV=Magyar Televízió) Znači sve na madjarskom jeziku zar se ne reklamiraju kao: SBB - Srpske Kablovske Mreže, da na više od polovine kanala nema teleteksta, i da sa prvom pojavom snega, na većini kanala slika ode u ofsajd. Ma neću dalje da nabrajam, samo ću se nasekiram.

Nisam neko ko se lako da iznervirti, al' me muka uhvati od tolikog računa.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Shta Vas nervira na TV? - 19.11.2007, 11:01

E, pa lepo, vidim ima dosta odgovora... Pa hajde, red je da dodam i ja moj, kad sam vetj postavio pitanje...

Mene izuzetno nerviraju, na prvom mestu, retardirani voditelji... Kad kazhem retardirani, onda mislim da one koji:
- nemaju pojma sa izgovorom rechi, a umeju da se pofrljaju i sa po kojim padezhom, mada retko
- postavljaju kompletno idiotska pitanja, pa kad dobiju josh idiotskiji odgovor, smeju se kao - idioti... A ono uopshte nije smeshno...
- Emisije grandovskog tipa, reality-show tipa, i slichnih emisija za pranje mozga
- TV Jesenjin mi posebno ide na dzhigericu... Oni su onako, tesno stranachki orijentisana televizija, i kao takva, mozhete misliti kakav je program... Kvizovi u kojima se mlate debele pare, a postavljaju tako imbecilna potanja, da to nije normalno, Milovan Drecun sa njegovim VHS emisijama u kojima razotkriva zavere mrachnih sila protiv nebeskog naroda nasheg... A onda... E, to kad sam video, upishah se od smeha... Emisija, koja se ko zna kako zove, i koliko traje... Pa'te sad: velika bina, neka gomila ljudi na njoj... Neki ljudi sede, drzhe instrumente raznoraznih vrsta, a iza njih stoje, je l'te neke tete... I pevaju... A ono... Tjapili snimak sa neke ruske televizije, i pushtaju to... Prvo sam par trenutaka onda sam pa pa onda pa onda i na kraju

E, kad se sve ovo odgore sabere, ja reshio da ne gledam TV... Obashka shto moram da platjam pretplatu za javnu kutju, pardon, javni servis, koji ne gledam, nemam ga ni memorisanog... Obashka i shto mrzim SjeBB, i to strastveno, jer godinu dana nisu u stanju da dodju i ukljuche mi mrezhu, i ne znam vishe kojim metodom da ih nateram... Kad se dokopam SjeBB-a, trovatju se Discovery Channel-om, History Channel-om, mozhda MotorsTV, i slichno tome, i ako ima Comedy Channel, i to je to...

A mozhda se opredelim i za SkyStar, pa onda ko ebe SjeBB i njihov monopol...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#13 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:06
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Shta Vas nervira na TV? - 19.11.2007, 11:08

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
- TV Jesenjin mi posebno ide na dzhigericu... Oni su onako, tesno stranachki orijentisana televizija, i kao takva, mozhete misliti kakav je program... Kvizovi u kojima se mlate debele pare, a postavljaju tako imbecilna potanja, da to nije normalno....
OOooo da, Jesenjin, Duga, Most i tako te neke nazovimo televizijske stanice, to ni ne gledam, jer su krajnje debilne

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor: Šta Vas nervira na TV?
staro
  (#14 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 11.12.2007, 10:58

E mene je smorio emotion neviđeno. Do sad mi je bilo utišano, jer je uvek upaljen Tv, al' više ni utišano ne mogu da gledam sad sam se skroz prebacila na radio koji sam uvek više volela, a kanal promenila na Studio B, staru ljubav

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#15 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 01:24
Godine: 35
Odgovor: Shta Vas nervira na TV? - 04.01.2008, 18:03

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
OOooo da, Jesenjin, Duga, Most i tako te ...
Sve te navedene i Pink,a reklame da ne spominjem.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#16 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 23:28
Godine: 31
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 04.01.2008, 22:46

Milioner, Slagalica i ostali kvizovi

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:14
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 05.01.2008, 00:35

E dobro neko rece za kvizove... mislio sam da sam jedini...
Sledi sve sto Emotion daje bez obzira koja je TV u pitanju...

Nervira me sto u ovo nazovimo ga praznicno vreme nisu mogli da daju iole bolji program,pa i dalje gledam istrazivanje avionskih nesreca,lov lavova,geparda,krokodila,gradnju mega objekata i izradu chopera...da,zaboravih non stop na Motorsu ide stalno Best of sto se tice auto moto oblasti,pa se utesim...

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 05.01.2008, 06:05

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Nervira me sto u ovo nazovimo ga praznicno vreme nisu mogli da daju iole bolji program,pa i dalje gledam istrazivanje avionskih nesreca,lov lavova,geparda,krokodila,gradnju mega objekata i izradu chopera...
Hoću i ja tvoj televizor! U mom je bila samo Lepa Brena. Mislim da sam je jednom videla i u frižideru

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#19 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:29
Godine: 31
Odgovor: Šta Vas nervira na TV? - 05.01.2008, 10:53

Emotion je preplavio sve kanale,i zgrazavam se sve vise...menjam zenu,gledaj majku-biraj cerku,groznoooo!i sve ostalo iz njihove produkcije

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#20 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova