VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#81 (permalink))
LALAponac
Novi član
LALAponac je na dobrom putu

Član od: 12.02.2008.
Poslednji login: 10.03.2008 12:47
Pol: Muško
Godine: 61
Odgovor: Vratiće se rode - 24.02.2008, 12:33

Фала .

Poruku je izmenio silvia, 24.02.2008 u 12:55.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 17:52
Godine: 35
Odgovor: Vratiće se rode - 08.03.2008, 00:49

"...cujem tvoj glas, prepoznajem tvoje reci, znam ih - i onda kad ih ne vidim, i onda kada ih nema..."

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Poruku je izmenio silvia, 15.03.2008 u 18:36. Razlog: Bold

staro
  (#83 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:08
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 15.03.2008, 18:44

Može li se uopšte odrediti traj trenutak? ili se radi o nagomilavanju trenutka...kako ništa ne vidimo dok nam se događa, uvek smo pametni naknadno...prolazim kroz život slep, gluv...rode su već davno, davno otišle...neće se vratiti...nikad

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#84 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Odgovor: Vratiće se rode - 16.03.2008, 04:24

"...znash, i mene su zvali prosti bosanac, a sad me zovu samo bosanac...tako i vi, mozda nekad necete da bude te prostitutke, nego samo tutke..."

staro
  (#85 (permalink))
love hunter
skywalker

Odgovor: Vratiće se rode - 05.04.2008, 09:57

"...kad prestanesh da me chekash...onda cu se vratiti, mozda...mozda, to je sve shto mogu da obecam...jer obecanja su za bogove, a ne za ljude..."

staro
  (#86 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Odgovor: Vratiće se rode - 05.04.2008, 11:53

еј, људи, мени се задње ове епизоде никако не свиђају. много је извештачена прича, усиљена. види се да је све некако неутемељено, безлично, дијалози крајње дегутантни...
а било је потенцијала у почетку, без све шале мислим да је једна добра серија упропашћена недостатком ваљаних идеја.
и даље ме одушевљава само музика и фотографија... можда и сценарио, али оно главно фали.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#87 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Vratiće se rode - 06.04.2008, 06:15

Citat:
Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
Odgledah prvih pet epizoda u jednom dahu i zazalih sto ih nema vise,barem sa ove strane bare su jos uvek nedostupne,rode su me kupile prvim kadrom.

eee odgledah i ja par epizoda.. i stvarno stvarno me serija odushevila ekipa vrhunskih glumaca se okupila na jednom mestu.. tema je odlichna.. slika, izgled, scenario, gluma.. ma sve me dojmilo gledam samo da nabavim i ostale epizode.. evo pochele su ovih dana da kruzhe i ovde preko bare, znachi samo da dochekam red

moomoo meee juuooo

staro
  (#88 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:36
Godine: 38
Odgovor: Vratiće se rode - 07.04.2008, 12:16

Za čudo da mi je Bjelogrlić simpatičan...A onaj Dule pacov me jaaaaako nervira

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#89 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:08
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 09.04.2008, 21:38

.. šta je to puklo u tebi? šta je to umrlo? Nisam ja ta koja je umrla, ti si taj...ja sam živa..želim biti živa...to više ne mogu s tobom, vidiš li šta se oko tebe događa, čuješ li jauke...plač? osećaš li nepravde..izdaje...dopire li do tebe zlo?...ili si se zatvorio ... zaključao vrata, navukao zavese...zaćutao....

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#90 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
Odgovor: Vratiće se rode - 10.04.2008, 03:49

Citat:
gerbes kaže: Pogledaj poruku
A onaj Dule pacov me jaaaaako nervira
Ja verujem da nervira mnoge, ali ljudi vole da ga vide svuda. Realno, on već nekoliko godina unazad igra jednu istu osobu, i može da glumi različita zanimanja, pušta brkove i kosu... šta god... sve je nekako... isto. I prolazi mu. Iz sasvim nekih desetih razloga ga simpatišem

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid