|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
|
|
|
|
|
GJO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:36
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Vratiće se rode -
07.04.2008, 12:16
Za čudo da mi je Bjelogrlić simpatičan...A onaj Dule pacov me jaaaaako nervira
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:08
Pol: Žensko
Godine: 29
|
09.04.2008, 21:38
.. šta je to puklo u tebi? šta je to umrlo? Nisam ja ta koja je umrla, ti si taj...ja sam živa..želim biti živa...to više ne mogu s tobom, vidiš li šta se oko tebe događa, čuješ li jauke...plač? osećaš li nepravde..izdaje...dopire li do tebe zlo?...ili si se zatvorio ... zaključao vrata, navukao zavese...zaćutao....
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.04.2008, 03:49
Ja verujem da nervira mnoge, ali ljudi vole da ga vide svuda. Realno, on već nekoliko godina unazad igra jednu istu osobu, i može da glumi različita zanimanja, pušta brkove i kosu... šta god... sve je nekako... isto. I prolazi mu. Iz sasvim nekih desetih razloga ga simpatišem
![]()
|
|
|
|