|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
|
Odgovor: Vratiće se rode -
28.01.2008, 21:39
Thanks baby, nisam ni sumnjala da ćete me ostaviti u neznanju...
![]() ![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 29
|
04.02.2008, 22:33
Pa gde baka Ružu da isteraju, zlotvori jedni
Baš me zanima šte će i kako će se dalje sve izdešavati Obično uvek pogledam šta će se desiti u sledećoj epizodi, ali ovaj put nisam, no dobro, videćemo u petak. ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 34
|
Scena, u kojoj se baka Ruža pakuje mi je jeziva. ![]() Kako se na licu Mire Banjac oslikava bol, nisam bila sigurna da li glumi ili zaista pati... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
Pol: Muško
|
08.02.2008, 07:37
...hoce...vratice se...
Oduvase me rode...Zoki je pre neko vece svratio na redovnu casicu razgovora,kaze doneo sam ti nesto,u ruci par casopisa i dvd,odmah mi zagolica mastu optimisticki naslov,ni vedrijeg naslova,ni tuznije price.Odgledah prvih pet epizoda u jednom dahu i zazalih sto ih nema vise,barem sa ove strane bare su jos uvek nedostupne,rode su me kupile prvim kadrom.Glava izmedju dlanova osta celu noc,kao da su mi zivot pretocili u seriju,za razliku od svih onih gluposti koje dobijam iz radionica novokomponovanih reditelja,rode su pun pogodak.Ni tuznije price,ni vedrijeg naslova...vratice se rode...nece nas zaboraviti ![]() |
|
|
|