VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#61 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:49
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Vratiće se rode - 26.01.2008, 02:38

Veoma tužna scena sa Pikcem,ubedio me totalno
A Milenko(Brstina) mi je omiljen lik u seriji...ne razume čoveka niko...

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 21:54
Odgovor: Vratiće se rode - 27.01.2008, 13:59

Jutros sam prvi put gledala celu epizodu. Kačila sam jednu gde čovek maltretira ženu i kćerku zbog hleba, istraumirala se i više nisam gledala ali serija je odlična.
Bolno realna, sa sjajnim glumicima ali meni preteška za gledanje. Još uvek neke scene ne mogu da izbacim iz glave a izbegavam da gledam nešto što me deprimira. Ali, generalno opšti utisak je veoma pozitivan

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#63 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Odgovor: Vratiće se rode - 28.01.2008, 21:08

Pogledala sam prvu epizodu, shvatila da su ponovo 90-te u pitanju i u startu odustala od gledanja serije...U medjuvremenu, čula sam mnogo pozitivnih komentara na rečun "Roda", ali šta sada da radim?..Prosto mi je glupo da sad počnem da gledam...Nadam se nekom DVD-u kasnije...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#64 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
Odgovor: Vratiće se rode - 28.01.2008, 21:15

Bilo je za vreme Novogodišnjih praznika reprizirano sve do tada , dan za danom...

Uključi se slobodno,a usput nađi nekoga da ti prepričava ono što nisi gledala ako ne shvatiš sve...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#65 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Godine: 33
Odgovor: Vratiće se rode - 28.01.2008, 21:33

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Pogledala sam prvu epizodu, shvatila da su ponovo 90-te u pitanju i u startu odustala od gledanja serije...U medjuvremenu, čula sam mnogo pozitivnih komentara na rečun "Roda", ali šta sada da radim?..Prosto mi je glupo da sad počnem da gledam...Nadam se nekom DVD-u kasnije...
DVD je izašao odmah. Onog dana kada je puštena peta epizoda, tog dana, u taj petak se DVD pojavio sa prvih 5 epizoda u marketima za 200 dinara. Kad je Ekser u pitanju, nema teorije da mu lovu pokupe pirati. Lepo on to sve sam organizira Verujem da se već pojavio i drugi DVD, nisam proveravala. Tako da ćeš celu seriju moći da kupiš

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#66 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Odgovor: Vratiće se rode - 28.01.2008, 21:39

Thanks baby, nisam ni sumnjala da ćete me ostaviti u neznanju...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#67 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 04.02.2008, 22:33

Pa gde baka Ružu da isteraju, zlotvori jedni Baš me zanima šte će i kako će se dalje sve izdešavati Obično uvek pogledam šta će se desiti u sledećoj epizodi, ali ovaj put nisam, no dobro, videćemo u petak.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#68 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 04.02.2008, 22:44

Scena, u kojoj se baka Ruža pakuje mi je jeziva.

Kako se na licu Mire Banjac oslikava bol,
nisam bila sigurna da li glumi ili zaista pati...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#69 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
Pol: Muško
Odgovor: Vratiće se rode - 08.02.2008, 07:37

...hoce...vratice se...
Oduvase me rode...Zoki je pre neko vece svratio na redovnu casicu razgovora,kaze doneo sam ti nesto,u ruci par casopisa i dvd,odmah mi zagolica mastu optimisticki naslov,ni vedrijeg naslova,ni tuznije price.Odgledah prvih pet epizoda u jednom dahu i zazalih sto ih nema vise,barem sa ove strane bare su jos uvek nedostupne,rode su me kupile prvim kadrom.Glava izmedju dlanova osta celu noc,kao da su mi zivot pretocili u seriju,za razliku od svih onih gluposti koje dobijam iz radionica novokomponovanih reditelja,rode su pun pogodak.Ni tuznije price,ni vedrijeg naslova...vratice se rode...nece nas zaboraviti

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#70 (permalink))
zrnce
IhLibeDihtung....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 16:23
Godine: 32
Odgovor: Vratiće se rode - 08.02.2008, 22:40

jbt.....neke scene mi stegnu grudi....dushu.....ostave bez daha....totalno....

Chibu....bre!