|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 15:11
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Vratiće se rode -
19.01.2008, 02:11
Citat:
![]() A i kad si se ti plašio puške? ![]() Citat:
Oni tamo vise, manje love treba za snimanje (lova i on, to su dva pojma koja nikako ne idu zajedno gde god može a da bude no money, do jaja) i hteo čovek da se čuje za to mesto, za koje mnogi ne bi ni znali da postoji na karti (ne samo Beograđani), a koje baš voli. I ne slažem se sa tobom da je sve okolo predstavljeno kao smeće i vukojebina. Podjednako je zastupljeno i smeće koje je iz Beograda došlo i smeće koje se u Barandi našlo i smeće koje je zapalilo za Ameriku. Smeća ima svuda. Da li je stvarno Bogdan Bilogorac svima u glavama ostao kao smeće iz vukojebine? Ne bih rekla, bar po onome što sam videla kad smo izlazili iz bioskopa. Ja vidim da nam se htelo predstaviti baš suprotno ![]() Meni je Pikac neviđen lik, recimo. E to je ono što meni smeta, malo. Na totalno simpatičan način predstavljena vena.
|
||
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Pol: Muško
Godine: 35
|
19.01.2008, 02:15
Citat:
![]() I ne zaboravi: Supersrbin !1!!!1! Misli o tome... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:16
|
19.01.2008, 02:34
Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Та идеја је стара бар 15-20 година. Идеје су ти бајатије од клишеа из серије "Вратиће се роде". Иди загрли игралиште из краја... ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
19.01.2008, 02:43
Hajde sada o seriji i o seriji. A?
A ako nastavite da se peckate ovako obojici će da lete postovi kao te rode što su odletele ![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 10:37
Godine: 35
|
19.01.2008, 19:19
"...ako umrem, kako cu da te volim? Pusti me...cuti..."
"A kad je umro, sta je ostavio iza sebe?" "Dobar glas..." "Evo sad ce da stigne jedno osvezavajuce prase..." ![]() Lepota je u oku posmatraca...ne mogu a da ne zalim sve one koji ne mogu da prepoznaju sve fine nijanse kojima je obojena ova serija... |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:16
Godine: 44
|
19.01.2008, 19:55
Ako se ume i da primetiti autori blate karakter i likove sa asfalta,niski moral,gubljenje kriterijuma po kojima otuđeni,makar i poreklom iz Barande,žive sa sobom i sa drugima,a veličaju vrednosti seljaka,tradicije na taj način da se to i gledaocu kao i momcima koji se sa njima susreću čini do te mere strano da odaje utisak čudnog i ludačkog u ljudima koji žive svojim životima dok neki drugi život koji se tiče svih prolazi jednako svima...
Uostalom i Bjelogrlići imaju u Barandi kuću , zato je Baranda i izabrana,ali ne treba shvatiti da su pravili seriju da bi pokazali Barandu kao Barandu,jer pre da je metafora za sve ono što je van svega što nas snašlo... Mislim da nam govore da je Baranda svako selo sa svojim pričama,tajnama i životom,van onog na koji smo navikli... Bez crne hronike,idola,dobrih i loših momaka na Ex-Yu način devedesetih... Hoće da pokažu koliko je ta mala zajednica nama čudna sa svojim 'ludacima' i 'pravilima' jača od svega što može da joj dođe i nametne joj se... Videćete uostalom... ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
19.01.2008, 22:59
I Jokovićka me oduševila (a kad nije), scena u kafani
Minijaturica jedna odlična! Ček' našla sam još Pikca ![]()
|
|
|
|