|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:23
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Vratiće se rode -
19.01.2008, 01:08
To što sve znam ne znači da ne treba ništa da gledam ili da se pridružim kevi u drugoj sobi i gledam one lepotice južnoameričke i idem na svakih 20 min u kupatilo i fugujem pločice ?? Prvo bilo bi kevi sumnjivo,a drugo voleo bih da mi neko,pa i ti kolega preporučiš šta bolje,a što ne znam da postoji ???
Pitka je i odrađena lepo,a to što ti se ne sviđa tvoja stvar,ali nije za toliki elaborat... Toliko loša nije i da je loša... Ili što kaže ciganka kada je 'kursadžije' pitaju da li navija za Zvezdu:...eee tol'ka ciganka nisam...![]() |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 36
|
19.01.2008, 01:09
Citat:
Nego, predlog: napisi ti lepo scenario za domacu seriju (a bogami mozes i da je reziras), primecujem da ti pljuvanje sasvim lepo ide i ne sumnjam da bi ta tvoja umotvorina bila nesto oko cega bi se otimale mase...o kinti da i ne govorim. Mozes da pocnes tako sto ces ovde sa nama da podelis prvih par epizoda. Mi cemo biti pocastvovani, a ti bogat i slavan. Potpis: OBOZAVALAC U NAJAVI |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: juče 14:22
Godine: 23
|
19.01.2008, 01:11
U seriji mi je sve ok, ali imam jednu primedbu. Gledajuci je stekao sam utisak da su ljudi u Barandi losi, nekako staromodni... a to nije prava slika koju oni zasluzuju. Zivim 10-tak km od Barande, ima drugove, drugarice, pa cak i rodjake tami, izlazio sam u Barandi i situacija je sasvim drugacija nego na seriji.
![]() |
|
|
|