|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 17:52
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Vratiće se rode -
22.12.2007, 09:11
Citat:
"...onda je on napravio grob i tu sahranio...svoju ljubav...tako je ovde, kod nas, u Barandi...ne znas da li si ziv...ili mrtav..." |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 17:40
Godine: 44
|
23.12.2007, 00:00
Sto nas zivot nije sastavio pre...ali jbg sve se desi u pogresno vreme i na pogresnom mestu.......ako je nesto dobro bez reprize ne mozes da spoznas gde je to dobro........
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
23.12.2007, 19:29
"...nije svaki dobar pisac pametan...lepo krene i onda od sredine pocne da brlja...onda ja iscepam sve delove koji ne valjaju i tako imam knjigu sa svim dobrim delovima..."
Mozda nisam pogodio svaku rec, al' poenta je ova... ![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 11:40
|
23.12.2007, 19:56
Citat:
Оно мало што сам гледао... фуј... досадно бре. Докле више ти и такви филмови... као кад гледаш оне из седамдесетих, одмах знаш шта је тема: добијање стана, лопови у фабрици, факултетлија без посла. Исто је и данас, одмах знаш, криминал, проституција, шверц, социјала, патетика, све пропаде, све нестаде... ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
|
24.12.2007, 17:31
Citat:
Necu da te ubedjujem ni u sta, jedino sto mogu da ti kazem je da propustas razne stvari koje vrede ukoliko se i u stvarnom zivotu ponasas ovako...(pr)ocenjujes na osnovu sitnice koju vidis, ili uopste ne vidis ili ne zelis da vidis. |
|
|
|
|