VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 17:40
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Vratiće se rode - 17.12.2007, 04:52

GLedaj ako nisi,mozda drugacije vidis svet oko sebe,ako ga nisi video i sam bez medija.....b92 nema veze sa onim sto se pise ovde

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Godine: 57
Odgovor: Vratiće se rode - 17.12.2007, 17:04

Prvo što mi je palo na pamet kad sam odgledao prvu epizodu, ali i sledeće, je da se može porediti sa "ikonom" RadovanIII, možda sam malo i preterao, ali je fakat da je serija jedna od najboljih današnjeg vremena. Šta zameriti, pa po meni ništa.
Radnja, dijalog, mesta događanja, sam tok dijaloga i tip dijaloga je sve top. Ritam je isto tako dobro podešen, sporo, brzo, ali uvek pogođeno.Tek kad se odgledaju reprize, videće se koliko u prvom gledanju nismo videli i čuli.
Bravo!!!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#33 (permalink))
zrnce
IhLibeDihtung....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 16:46
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Vratiće se rode - 17.12.2007, 17:08

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
....Tek kad se odgledaju reprize, videće se koliko u prvom gledanju nismo videli i čuli.....

....Usna Na KoJoJ Se Mrve Kolachi....

staro
  (#34 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 17:52
Godine: 35
Odgovor: Vratiće se rode - 22.12.2007, 09:11

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Нисам гледао ниједну епизоду. Али нисам одушевљен геј пољупцима у серији која иде, ваљда, у 20ч. суботом? Па ти неки криминалци, насиље, ово, оно... то би требало да иде после поноћи!
Стално нека социјала, стално неки лузери који су толико неуверљиви да су увреда за праве лузере, криминални миље, домаћи филмови и серије су углавном лоше приказана гомила стереотипа, бледа копија фалсификата... јој што волем да пљујем ствари које нисам гледао.
Али сва та рекламна кампања, па још б92... како човека да не нервира...
Ajde nemoj da smaras kad si i sam rekao da nisi gledao. Reci cu ti samo da se prilicno razlikuje...

"...onda je on napravio grob i tu sahranio...svoju ljubav...tako je ovde, kod nas, u Barandi...ne znas da li si ziv...ili mrtav..."

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#35 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 17:40
Godine: 44
Odgovor: Vratiće se rode - 23.12.2007, 00:00

Citat:
zrnce kaže: Pogledaj poruku
Sto nas zivot nije sastavio pre...ali jbg sve se desi u pogresno vreme i na pogresnom mestu.......ako je nesto dobro bez reprize ne mozes da spoznas gde je to dobro........

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#36 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Odgovor: Vratiće se rode - 23.12.2007, 19:29

"...nije svaki dobar pisac pametan...lepo krene i onda od sredine pocne da brlja...onda ja iscepam sve delove koji ne valjaju i tako imam knjigu sa svim dobrim delovima..."

Mozda nisam pogodio svaku rec, al' poenta je ova...

staro
  (#37 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 11:40
Odgovor: Vratiće se rode - 23.12.2007, 19:56

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Ajde nemoj da smaras kad si i sam rekao da nisi gledao. Reci cu ti samo da se prilicno razlikuje...

"...onda je on napravio grob i tu sahranio...svoju ljubav...tako je ovde, kod nas, u Barandi...ne znas da li si ziv...ili mrtav..."

Оно мало што сам гледао... фуј... досадно бре. Докле више ти и такви филмови... као кад гледаш оне из седамдесетих, одмах знаш шта је тема: добијање стана, лопови у фабрици, факултетлија без посла.
Исто је и данас, одмах знаш, криминал, проституција, шверц, социјала, патетика, све пропаде, све нестаде...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Poruku je izmenio silvia, 23.12.2007 u 23:37. Razlog: Josso, josso

staro
  (#38 (permalink))
love hunter
skywalker

Odgovor: Vratiće se rode - 24.12.2007, 17:31

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Оно мало што сам гледао... фуј... досадно бре. Докле више ти и такви филмови... као кад гледаш оне из седамдесетих, одмах знаш шта је тема: добијање стана, лопови у фабрици, факултетлија без посла.
Исто је и данас, одмах знаш, криминал, проституција, шверц, социјала, патетика, све пропаде, све нестаде...
"Gresis, ovaj, silno gresis sinak..."

Necu da te ubedjujem ni u sta, jedino sto mogu da ti kazem je da propustas razne stvari koje vrede ukoliko se i u stvarnom zivotu ponasas ovako...(pr)ocenjujes na osnovu sitnice koju vidis, ili uopste ne vidis ili ne zelis da vidis.

staro
  (#39 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 11:40
Odgovor: Vratiće se rode - 28.12.2007, 00:03

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
"Gresis, ovaj, silno gresis sinak..."

Necu da te ubedjujem ni u sta, jedino sto mogu da ti kazem je da propustas razne stvari koje vrede ukoliko se i u stvarnom zivotu ponasas ovako...(pr)ocenjujes na osnovu sitnice koju vidis, ili uopste ne vidis ili ne zelis da vidis.
Ја сам бре цар (и) у стварном животу.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...