VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#21 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 21:53

наша скво је верзирана што се тиче тих глумаца, улога, филмова... свака теби част

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 21:56

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
наша скво је верзирана што се тиче тих глумаца, улога, филмова... свака теби част
Pa, kad volem A i poznadem tamo neke

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#23 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 22:02

ако, ако. ваља то радити

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#24 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 35
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 22:45

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Evo sad ide Jesen stiže, dunjo moja na Rts-u i tu ga ima. A sećaš ga se možda iz filma "Boomerang", tamo je bio taklsista ginekolog ako si gledao, ili iz filma "Nataša", ili vojnog murkana sa krastavčićima iz "Sivog kamiona crvene boje" itd...

http://www.imdb.com/name/nm0227334/

Što se tiče toga da je uverljiv, meni jeste, rekoh, a što se tiče ovog drugog... ne znam šta da ti kažem sem da je djugaj od Vudu Popaja
Jesen stize dunjo moja necu da gledam ni pod pretnjom automatskog oruzja...

...nisam gledao Boomerang, ni Sivi kamion crvene boje, Natasu periodicno...uopste, imam jako malo zivaca za domace filmove, potrebno je da mi ih preporuci neko u ciji ukus verujem ili da vec volim rezisera...

...a Woodooa obozaJem, prvi album posebno ...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#25 (permalink))
zrnce
ChARimAteRinSTvA....
zrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen član

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 16:00
Godine: 31
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 22:56

meni super scena.....:

pita Branimr Brstina Dragana Bjelogrlica.....kako se vi zovete!?....Ekser!....dobro to,kako se zovete!?.....Aleksandar!.....a jel chitate neshto!?....ja!?ne....reTko!....pa da,Aleksandar bi chitao al' mu Ekser neda!!!

Shabarakandi....

staro
  (#26 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 35
Odgovor: Vratiće se rode - 15.12.2007, 09:42

Citat:
zrnce kaže: Pogledaj poruku
meni super scena.....:

pita Branimr Brstina Dragana Bjelogrlica.....kako se vi zovete!?....Ekser!....dobro to,kako se zovete!?.....Aleksandar!.....a jel chitate neshto!?....ja!?ne....reTko!....pa da,Aleksandar bi chitao al' mu Ekser neda!!!

Ne usudjujem se da citiram, al' mnogo volim onu kada se Brstina i Bjelogrlic prvi put srecu na klupi, u Beogradu...

...i sinoc, pocetak, kad Brstina prica sa svojom zenom...predivan intro...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#27 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Odgovor: Vratiće se rode - 15.12.2007, 21:59

....po meni serija je super,Brstina je kralj...,za promenu ova serija ne lici na ostale,takodje glumacka ekipa je vrh...

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#28 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 16:34
Odgovor: Vratiće se rode - 15.12.2007, 22:13

Ono sto rece sinoc u epizodi , vlasnik lokala u kojem obitavaju , ne znam kako se zove , teseci Eksera konstatujuci da nema nikoga , pa mu je bolje i lakse nego drugima zbog toga ..... je tema za razmisljanje , skoro nesto javno nisam cuo ironicnije , a intrigantnije u isto vreme za one sa mozgom .... ne znam ko je pisao scenario , ali ima bisera i to volim kod domacih autora

staro
  (#29 (permalink))
zrnce
ChARimAteRinSTvA....
zrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen član

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 16:00
Odgovor: Vratiće se rode - 15.12.2007, 23:03

aneks.....

vlasnik kafica se zove Goran Radakovic - Radak....inache,bivshi muzz Dubravke Mijatovic....

Shabarakandi....

staro
  (#30 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Vratiće se rode - 17.12.2007, 01:24

Нисам гледао ниједну епизоду. Ал&#