|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vratiće se rode |
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:44
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Vratiće se rode -
12.12.2007, 22:45
Citat:
...nisam gledao Boomerang, ni Sivi kamion crvene boje, Natasu periodicno...uopste, imam jako malo zivaca za domace filmove, potrebno je da mi ih preporuci neko u ciji ukus verujem ili da vec volim rezisera... ...a Woodooa obozaJem, prvi album posebno ... |
|
|
|
|
|
|
ChARimAteRinSTvA....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 16:00
Pol: Žensko
Godine: 31
|
12.12.2007, 22:56
meni super scena.....:
pita Branimr Brstina Dragana Bjelogrlica.....kako se vi zovete!?....Ekser!....dobro to,kako se zovete!?.....Aleksandar!.....a jel chitate neshto!?....ja!?ne....reTko!....pa da,Aleksandar bi chitao al' mu Ekser neda!!! ![]() |
|
|
|
|
|
skywalker
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 35
|
15.12.2007, 09:42
Citat:
![]() Ne usudjujem se da citiram, al' mnogo volim onu kada se Brstina i Bjelogrlic prvi put srecu na klupi, u Beogradu... ...i sinoc, pocetak, kad Brstina prica sa svojom zenom...predivan intro... |
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: juče 23:49
|
15.12.2007, 21:59
....po meni serija je super,Brstina je kralj...,za promenu ova serija ne lici na ostale,takodje glumacka ekipa je vrh...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 16:34
|
15.12.2007, 22:13
Ono sto rece sinoc u epizodi , vlasnik lokala u kojem obitavaju , ne znam kako se zove , teseci Eksera konstatujuci da nema nikoga , pa mu je bolje i lakse nego drugima zbog toga ..... je tema za razmisljanje , skoro nesto javno nisam cuo ironicnije , a intrigantnije u isto vreme za one sa mozgom .... ne znam ko je pisao scenario , ali ima bisera i to volim kod domacih autora
![]() |
|
|
|
|
|
ChARimAteRinSTvA....
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 16:00
|
15.12.2007, 23:03
aneks.....
vlasnik kafica se zove Goran Radakovic - Radak....inache,bivshi muzz Dubravke Mijatovic.... |
|
|
|