VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#11 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 18.11.2007, 23:33

да, прве две епизоде су обећавајуће, добра камера, глумци... мада ми се не свиђа акценат на том полукриминалном миљеу који се провлачи кроз сваки наш филм у задњих 10. година...
али, ајде, као то је нормално
и сада ће се, осећам, просветлити у баранди, у селу- то ће вероватно бити нека терапија одвикавања од "градског живота" и проналажење нирване и смисла међу банатским родама...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Vratiće se rode - 19.11.2007, 11:03

Da ne zaboravim da spomenem kako je muzika odlično odradjena Čini mi se da sam negde pročitala da je onaj lik iz Plavog orkestra radio muziku i prijatno sam iznenadjena.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#13 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 20:57
Godine: 35
Odgovor: Vratiće se rode - 19.11.2007, 22:31

Svidja mi se vise nego sto sam mislio da ce mi se svidjati. Odlicna serija. Muzika, kamera, super su. Djuricka uvek volim da pogledam, skroz mi je gotivan lik a i super je glumac. Jedino me malo razocarala Mirjana Karanovic...totalno je neuverljiva, sto bi rekao moj ortak: vidi se i iz aviona da glumi. Jedva cekam nastavak ...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#14 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Vratiće se rode - 20.11.2007, 00:56

...nisam stigao da gledam,ali cu to uraditi svakako...gledao sam Bjelu,Djuricka i Ziku kod Timofejeva...po tome sta su pricali,verujem da je serija ok...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#15 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
Odgovor: Vratiće se rode - 20.11.2007, 09:14

Volim kad ne ocekujem nista posebno i onda se odusevim. Odlicni su.

дo TokиJa

staro
  (#16 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 30.11.2007, 22:55

заборавио сам да су вечерас роде на репертоару... јбг, нешто ме баш то и није потресло.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Vratiće se rode - 30.11.2007, 23:00

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
заборавио сам да су вечерас роде на репертоару... јбг, нешто ме баш то и није потресло.
Biće repriza, pa možeš da pogledaš ako te zanima i dalje Rastegli su je malo, nema veze, duže će da traje i u ovu su ubacili neke interne njihove fore za zajebanciju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Odgovor: Vratiće se rode - 01.12.2007, 20:21

Mislim da nikada nisam gledao domacu seriju koja je lepse snimljena. Svaka cast ovom decku, Goranu Gajicu.

staro
  (#19 (permalink))
love hunter
skywalker

Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 20:15

Bas sam pricao neki dan sa ortakom i slozili smo se apsolutno: onaj decko koji glumi Pikca (narkomana) je ili pravi narkoman ili perfektan glumac. Uverljiv je do bola, voleo bih da ga pogledam u jos nekom filmu (seriji).

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Vratiće se rode - 12.12.2007, 21:45