VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#111 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 21:51
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Vratiće se rode - 18.08.2008, 21:34

Mislim da nece,mada se pricalo da hoce,cim se zavrsila...
a svi smo videli da se dogodio happyend na kraju

Filmofil !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 18.08.2008, 21:35

Ma ko zna, sa serijama i filmovima se nikad ne zna

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#113 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 36
Odgovor: Vratiće se rode - 20.08.2008, 20:50

"...sam chovek je kao balon od sapunice...sam chovek ne zivi...on cheka da umre..."

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#114 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:45
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 25.08.2008, 09:50

http://rapidshare.com/files/11750000...OST_by_shO.rar

Muzika je odlična.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#115 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:45
Odgovor: Vratiće se rode - 25.08.2008, 12:03

Sećate li se završne scene serije? Ovo su baš te rode!
(snimio memento)

Rebel

staro
  (#116 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Odgovor: Vratiće se rode - 28.08.2008, 22:07

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Svidja mi se vise nego sto sam mislio da ce mi se svidjati. Odlicna serija. Muzika, kamera, super su. Djuricka uvek volim da pogledam, skroz mi je gotivan lik a i super je glumac. Jedino me malo razocarala Mirjana Karanovic...totalno je neuverljiva, sto bi rekao moj ortak: vidi se i iz aviona da glumi.
Ma samo da se potpišem ispod ovoga . Ja malo kaskam za svetom, i tek sada sam počela da ih gledam, i očarana sam svakim dijalogom, glumom, komentarom, kompletnim paketom. Bravo za priču i pouke koje izleću iz svake scene, samo oke i ušice da se pažljivo otvore....

Mira, ne ne ne, Mira je jedna tipična srpska mama jednog klipana koji nikada neće porasti, niti naučiti da sebi skuva kafu, a kamoli uradi nešto više u životu. Takve, baš takve mame postoje, veruj mi...

Citat:
zrnce kaže: Pogledaj poruku
aneks.....

vlasnik kafica se zove Goran Radakovic - Radak....inache,bivshi muzz Dubravke Mijatovic....
Joooooj, pa ja sam mislila da je to najsrećniji i najlepši brak na svetu.... Pih

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
I Jokovićka me oduševila (a kad nije), scena u kafani Minijaturica jedna odlična!
da da da Mira Joković, žena čudo....

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ček' našla sam još Pikca
E tu mi malo trebalo da se zanesvestim od smeha, majko draga, preopzano čovek drugaricu iz škole, auuuu

Citat:
"...ipak, probacu jos nesto...probacu da cutim, mozda ces me chuti..."
I to nešto je upalilo... Okreni joj leđa i eto je...

Citat:
"...cujem tvoj glas, prepoznajem tvoje reci, znam ih - i onda kad ih ne vidim, i onda kada ih nema..."
Eto je da čita napisana pisma, iako ih niko ne donosi, ona sama stižu...

Još samo ovo

Od Banata prema Sremu nisko oblaci
noć se spustila, pa se ne vidi.
Samo moje misli po ravnici putuju
ja ih pošaljem al' se vraćaju.
A ti, a ti se nećeš vratiti.

To je bilo davno, pa se niko ne seća
rode nestale jednog proleća.
Vratiće se kažu ljudi ove godine,
ove godine il' dogodine.
A ti, a ti se nećeš vratiti

Ravno, nigde brda sve je ravno, ravno mi je sve
Jer u tvome srcu već odavno drugi stanuje
Ej, kad bi znala ti koliko trebaš mi

Hajde noći tiho tiše sitni tonovi
da se nikome to ne ponovi.
Bruje žice, srce trne, grom te pogodi
to se dogodi il' ne dogodi.
A ti, na belom perju zaspi mi.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Poruku je izmenio euridika, 28.08.2008 u 22:53. Razlog: slova gutam

staro
  (#117 (permalink))
Baki_Baranda
Novi član
Baki_Baranda je na početku

Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 27.10.2008 12:01
Godine: 19
Odgovor: Vratiće se rode - 13.09.2008, 10:33

Jedan dan je dosla ekipa, snimali ceo dan, svi mislili pocinje nastavak, kad ono snimali reklamu

Poruku je izmenio Baki_Baranda, 13.09.2008 u 15:06.

staro
  (#118 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Odgovor: Vratiće se rode - 20.09.2008, 11:34

Samo po neki deo, kako mi doleti...

Jagoda i voda...

"Možda, to je jedino što čovek može da obeća, jer obećanja mogu dati samo bogovi, ne ljudi..."

"Nemoj me čekati, jedino kada me prestaneš čekati ja ću možda doći"

Gosin Dule, Duško pacov, štakor, kako god

"Što kaže slavni kineski pesnik Haiku, samo pijan gost je dobar gost"

Moj omiljenji Ajnštajn

"Đedo meni kaže: Il' se živi u životu il' u pjesmi. Ja slabo podnosim život, a za pjesmu sluha nemam...."

"Kud ćeš boljeg posla, nego da se meni sviđaš, puška te ubila!"

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#119 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 00:46
Godine: 37
Odgovor: Vratiće se rode - 20.09.2008, 12:29

Nisam do sada ni videla ovu temu... Pa da dam svoj komentar...
Serije koje se snimaju u poslednje vreme kod nas karakteristicne su po dva nacina igranja: ili se tekst izgovara potpuno bez emocija, "prirodno", u sustini vrlo ogoljeno, pa se ima utisak da je "blam" dati nesto vise od teksta samog po sebi, i pri tom sve izgleda kao da glumci igraju bas sebe;
a drugi nacin je da se preglumljuje u komedijama, kada se tekst izgovara na "smesan" nacin, sa sve dignutim obrvama i poludebilnim izrazom lica, ili do kraja pateticno kada su nase verzije spanskih serija u pitanju.
Izdvojila bih "Otvorena vrata" i "Crnog Gruju" koji su igrani sa osobenom vrstom humora i glumackog izraza koji, i kad je prenaglasen, ima smisla, tacan je, pleni.
Rode su u tom smislu takodje izuzetak. Nema zezanja, nema zabusavanja, sve je odigrano tacno i do kraja. Reditelj je od svih u ekipi zahtevao maksimum, i to se tako dobro vidi. To je jedna od onih serija gde ni jedan glumac ne moze da se zali da nije imao svojih 5 minuta, i priliku da kroz neki monolog pokaze sta ume. Verujem da su svi bili silno inspirisani, jer se to realno retko desava, pa su se stvarno svi i potrudili. Od nekih monologa covek se naprosto smrzne, zaista sjajne glumce imamo.
Pored nekih mojih stalnih miljenika, izdvojila bih Jokovicku koja me nikad do sad nije razocarala, zapravo mislim da je jedna od najboljih nasih glumica (relativno) mladje generacije, a drago mi je da su neki pozorisni glumci "proradili" najzad u pravom svetlu i van pozorista, kao Boris Komnenic (koji je do sad u serijama uvek imao neke glupave uloge), Rale Milenkovic, Goca Djuricic, Novak Bilbija... E sad, jedino mi je malo bleda u svemu tome Marina, koju tumaci Nada Sargin, ne znam da li je scenario ipak imao nekih mana, ali ona na mene nije ostavila neki utisak, a iskreno mislim da je i Bjelogrlic mogao iznaci jos neke "osobine" lika, malo je ravan, iako je imao zaista blistave trenutke... Kraj sa Mirom Furlan, za razliku od ostalih prica, mi je nekako ostao nedorecen, ali je ceo razvoj te price ionako maestralno zasenio Brstina svojom igrom, pa nema veze...
Scenario je malo cudan i po tome sto svaka epizoda nije prica za sebe, radnja se cepkala na razlicite price, uz razlicite emotivne naboje, u nekom disharmonicnom nizu. Nije mi to smetalo, samo sam umela da budem iznenadjena. Svakako mi je drago kad primetim da se u nasoj kinematografiji stvari pomeraju i izlaze iz klisea.
Sve u svemu, pozitivan utisak

Vrag odneo šnalu...

Poruku je izmenio izabelitta, 20.09.2008 u 12:34.

staro
  (#120 (permalink))
Goga
impresario