VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vratiće se rode
staro
  (#101 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Odgovor: Vratiće se rode - 24.05.2008, 06:52

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
eee odgledah i ja par epizoda.. i stvarno stvarno me serija odushevila ekipa vrhunskih glumaca se okupila na jednom mestu.. tema je odlichna.. slika, izgled, scenario, gluma.. ma sve me dojmilo gledam samo da nabavim i ostale epizode.. evo pochele su ovih dana da kruzhe i ovde preko bare, znachi samo da dochekam red
Ja gledam na youtube sve ispocetka. Tata Rodoljub Svabic je u prvoj epizodi Cak mi je smesniji nego kad sam gledala prvi put.

"Oo, gospodin govori...pa to su neke lake droge bile sinoc cim ti nisu unistile centar za govor."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:59
Odgovor: Vratiće se rode - 25.05.2008, 00:16

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Ja gledam na youtube sve ispocetka.
e nisam gledala vec neko vreme.. zadnji put kad sam gledala bash su ga zakomplikovali

josh malo pa kraj, nije li?

moomoo meee juuooo

staro
  (#103 (permalink))
Plava ptica
Početnik
Plava ptica će uskoro postati poznat član

Član od: 04.05.2008.
Poslednji login: 03.07.2008 10:12
Odgovor: Vratiće se rode - 25.05.2008, 09:01

Dosadno do bola...zar ta serija još traje

I pad je let

Poruku je izmenio silvia, 25.05.2008 u 21:33. Razlog: Bold

staro
  (#104 (permalink))
alokin74
samo vas posmatram
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 20:44
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 25.05.2008, 09:14

U Baradu, umesto RODA, pao ORAO.

Sapunica se nastavlja.

Evo mene, evo vas, rat ...

staro
  (#105 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 13:18
Godine: 24
Odgovor: Vratiće se rode - 25.05.2008, 10:43

Ne gledam seriju. Svi je tako hvale, ali mene ni mrvicu nije zainteresovala. Možda dva puta da sam htela da pogledam epizodu ali nisam moga. Malo me i nervira taj način na koji su snimali - da u svakom kadru malo viri i neki deo tela drugog glumca.

g fgjjjjjtttttttttttttzzzzzz zu8zzgftffffffnnnn

(ovo vam je pozdrav od mog sina!
mislim da je hteo reći da se slaže sa mnom )

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#106 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Godine: 34
Odgovor: Vratiće se rode - 25.05.2008, 16:13

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
e nisam gledala vec neko vreme.. zadnji put kad sam gledala bash su ga zakomplikovali

josh malo pa kraj, nije li?

Izgleda da je završetak blizu , pa će tim povodom,
čini mi se od 28.05. reprizirati sve epizode.

Serija je lepa, pitka, gledam je sa uživanjem.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#107 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 11.06.2008, 12:33

Večeras u Novom Sadu će se održati humanitarno muzičko-scenski spektakl , nešto više o tome možete pročitati ovde: Kuda večeras?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#108 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Vratiće se rode - 13.06.2008, 11:01

Stigle rode na Trg slobode

Muzičko-scenski spektakl simboličnog naziva "Stigle rode" održan je u sredu uveče na prepunom Trgu slobode. U humanitarnoj akciji učestvovala je ekipa iz nedavno završene popularne serije "Vratiće se rode", a sve pod pokroviteljstvom Izvršnog veća AP Vojvodine i RTV B92. Novčana sredstva, koja se i dalje prikupljaju SMS porukama i uplatama na žiro-račun, namenjena su Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine radi kupovine preko potrebnog aparata za veštačku oplodnju.

Minut ćutanja za Šabana

Program je počeo nešto posle 21 sat solo izvedbom gajdaške numere iz serije, propraćene fotografijama i pojedinim kadrovima puštanim na dva video-bima, uz neizbežne motive prepoznatljive ptice selice. I dok su se ljudi na Trgu lagano pretvarali u teskobnu masu željnu obećane zabave, VIP gosti su pijuckali dodeljena im VIP pića, lagodno se njišući na balkonu Gradske kuće, na sasvim korektnoj udaljenosti od ostatka sveta. Zatim se "nenajavljen" iz mraka pojavio domaći rep star Skaj Vikler, dočekan oduševljenjem mlađeg naraštaja željnog uličnih rima i tvrdog zvuka s matrice. Nakon numere koju je, kako kaže, posvetio upravo Novom Sadu, Skaj je publiku zamolio za minut tišine povodom smrti nedavno preminulog kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića, s kojim je mladi reper imao čast da sarađuje na pesmi sa "soundtracka" iz serije.

– Premijerno za vas izvodim pesmu "Lova", koju sam uradio zajedno s legendom Šabanom Bajramovićem. Moram istaći da sam zaista srećan i počastvovan što sam imao priliku da sarađujem s njim. Nažalost, večeras ću našu zajedničku pesmu morati da otpevam bez njega – rekao je Skaj Vikler dok su se na bimovima pojavljivale neke od poslednjih fotografija Bajramovića.

Replika

Nakon ukupno tri numere koje je izveo Skaj Vikler, na scenu je istupio zvanični voditeljski par koji su činili jedna, za mnoge anonimna devojka, i mladi glumac koji se proslavio replikom iz serije, čuvenim pitanjem: "'Oćeš da ti operem šajbu?", koristeći istu svaki put kada je za to bilo prilike. Od početnog oduševljenog smeha publike, izraubovana fraza polako je postajala sve manje humoristična, da bi posle četvrtog ili petog izgovaranja mladi glumac dobio tek pokoji krik.

Scenski nastup nastavljen je predstavljanjem glumačke ekipe iz serije, koja je s crvenog tepiha došla na binu kako bi mahnula oduševljenoj publici. Bili su podeljeni u dve grupe: jednu su činili "Baranđani", tj. glumci koji su tumačili likove iz tog banatskog sela, a drugu su reprezentovali "Beograđani", ekipa koja u seriji napušta glavni grad u nadi da će u ruralnom okruženju pronaći mir. Nakon što su svi redom dali ličnu interpretaciju simboličnog naziva serije, na bini se pojavio Dragan Bjelogrlić u svečanom belom odelu, ne skrivajući zadovoljstvo zbog uspešno završenog projekta. On je iskoristio priliku da zahvali celokupnoj ekipi koja je učestvovala u nastanku serije, ističući između ostalog i pomoć Izvršnog veća, koje je za tu namenu izdvojilo znatna novčana sredstva.

Loša i Bajaga

Muzičko veče nastavljeno je nastupom Saše Lošića Loše i "Manjifika", ljudi koji su takođe učestvovali u stvaranju muzike za "Rode", da bi manifestaciju kraju priveli Bajaga i "Instruktori".

GL

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 13.06.2008 u 11:35.

staro
  (#109 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 21:11
Godine: 31
Odgovor: Vratiće se rode - 18.08.2008, 21:18

Baranda 17.8. tekuce godine...
Priložene slike
Tip fajla: jpg 17082008.jpg (88.8 KB, 1 pregleda)

Filmofil !

staro
  (#110 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 01.09.2008 18:46
Odgovor: Vratiće se rode - 18.08.2008, 21:30

Kad pocinje nastavak te popularne serije i hoce i ga uopste bit?