|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Najnezaboravniji TV događaj |
|
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:22
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj -
23.10.2007, 22:04
Umro je drug Tito.
Bila sam ubeđena da je to neko okačio na youtube. Prevarila sam se ili ne mogu da nađem.
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 06:47
|
24.10.2007, 00:46
Citat:
ima.. imam ja to negde na kompu, samo je pitanje di ![]() post edit: ali nadjoh ove dve Koreanke koje me svaki put oodusheve kad ih chujem ![]() |
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
24.10.2007, 01:20
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
Poslednji login: danas 10:22
Godine: 33
|
24.10.2007, 01:54
Znate sigurno na koji snimak mislim. Ili možda ne znate, mlađe ste dosta
Mile Zdravković, spiker, ispred plavog panoa koliko se sećam, jedva izustio tu rečenicu na televiziji.
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 06:47
|
24.10.2007, 02:13
Citat:
ili sam ga imala pre nego mi grip pojeo pola kompjutera ![]() |
|
|
|
|
|
|
Administrator
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
24.10.2007, 02:23
Pa ja ne znam... Ja se tek rodila tada
a posle ga nisam nikada nigde videla. Probajte da izbunarite, sad me baš zanima. ![]() |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
|
24.10.2007, 17:57
италија, бари 1991
![]() ![]() црвена звезда је шампион европе !!!!!!!!!!!!! ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 10:12
Pol: Muško
|
24.10.2007, 23:53
14.00 Euronews: poleteli bombarderi iz Velike Britanije
... ja moram da obavim posao... ...sve vreme ocekujem sirene... nema ih... ...18.55 stizem kuci sa olaksanjem, mora da je potpisao, nije lud da upadne u rat sa stranim silama (popusta jedino sili), bombarderi mora da su se vratili... ![]() 18.55 TVBGD nista narocito... hm, cudno... mirno je... 19.00 RTL Madjarska glavne vesti, bombarderi poleteli iz Italije, ocekuje se prvi udar za koji minut!!! :shok: ...polako pocinjem da pripremam zenu za moguci razvoj... nedoumica... ...Krecu sirene, panika na ulici, saobracaj se ubrzao 200%, svi jure negde... KOJI MINUT KASNIJE: Prebacujem na TVBGD, rat je, ocekujem informacije (ucili nas nekada u skoli, u slucaju rata TV i radio ce najaviti bombardiranja i dati informacije...). Tamo ozbiljna muzika... Strani kanali: Zakrceni informacijama, nista se ne zna... Nesto kasnije sirene, prestanak opasnosti... avioni napustaju nas zracni prostor tek koji minut posle javljanja prestanka opasnosti !!??? ![]() TVBGD: sneg... |
|
|
|