VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najnezaboravniji TV događaj
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Najnezaboravniji TV događaj - 23.10.2007, 21:31

Citat:
Rušenje kula bliznakinja Svetskog trgovinskog centra u Njujorku, u terorističkom napadu 11. septembra 2001, proglašeno je za najnezaboravniji televizijski trenutak u poslednjih 50 godina, u anketi sprovedenoj u Britaniji.

Istraživanje, čiji su rezultati objavljeni u utorak, pokazalo je da je dogadjaj od 11. septembra, koje su svetske televizije prenosile uživo, za Britance bio dogadjaj vredniji pamćenja od spuštanja prvog čoveka na Mesec ili pada Berlinskog zida.

Sahrana princeze Dajane našla se na drugom mestu, a slede prvi korak Nila Armstronga kad je 1969. sleteo na Mesec, pa rušenje Berlinskog zida 20 godina kasnije.

Trenutak kad je Bob Geldof, na koncertu Live Aid pozvao milijardu i po gledalaca, da mu "daju j... novac" za pomoć gladnima u Etiopiji, ispitanici su stavili na peto mesto najznačajnijih trenutaka koje treba pamtiti.

U anketi digitalnog TV servisa Freeview učestvovalo je 2.000 ispitanika.
Koji biste vi događaj izdvojili kao najznačajniji TV trenutak koji treba pamtiti?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 33
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 23.10.2007, 22:04

Umro je drug Tito.

Bila sam ubeđena da je to neko okačio na youtube. Prevarila sam se ili ne mogu da nađem.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 00:46

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Umro je drug Tito.

Bila sam ubeđena da je to neko okačio na youtube. Prevarila sam se ili ne mogu da nađem.
ima.. imam ja to negde na kompu, samo je pitanje di

post edit:
ali nadjoh ove dve Koreanke koje me svaki put oodusheve kad ih chujem

moomoo meee juuooo

Poruku je izmenio yige_gui, 24.10.2007 u 01:12.

staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 01:20

Citat:
Jedino ovako nešto

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 02:01
Godine: 33
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 01:54

Znate sigurno na koji snimak mislim. Ili možda ne znate, mlađe ste dosta Mile Zdravković, spiker, ispred plavog panoa koliko se sećam, jedva izustio tu rečenicu na televiziji.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 02:13

Citat:
Mile Zdravković, spiker, ispred plavog panoa koliko se sećam, jedva izustio tu rečenicu na televiziji.
znam koji snimak, rekoh ti da ga imam negde ili sam ga imala pre nego mi grip pojeo pola kompjutera

moomoo meee juuooo

staro
  (#7 (permalink))
Lady S
Administrator

Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 02:23

Pa ja ne znam... Ja se tek rodila tada a posle ga nisam nikada nigde videla. Probajte da izbunarite, sad me baš zanima.

staro
  (#8 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 17:57

италија, бари 1991

црвена звезда је шампион европе !!!!!!!!!!!!!

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#9 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:26
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Najnezaboravniji TV događaj - 24.10.2007, 23:53

14.00 Euronews: poleteli bombarderi iz Velike Britanije

... ja moram da obavim posao...
...sve vreme ocekujem sirene... nema ih...

...18.55 stizem kuci sa olaksanjem, mora da je potpisao, nije lud da upadne u rat sa stranim silama (popusta jedino sili), bombarderi mora da su se vratili...

18.55 TVBGD nista narocito... hm, cudno... mirno je...

19.00 RTL Madjarska glavne vesti, bombarderi poleteli iz Italije, ocekuje se prvi udar za koji minut!!! :shok:

...polako pocinjem da pripremam zenu za moguci razvoj... nedoumica...

...Krecu sirene, panika na ulici, saobracaj se ubrzao 200%, svi jure negde...
KOJI MINUT KASNIJE: Prebacujem na TVBGD, rat je, ocekujem informacije (ucili nas nekada u skoli, u slucaju rata TV i radio ce najaviti bombardiranja i dati informacije...). Tamo ozbiljna muzika...

Strani kanali: Zakrceni informacijama, nista se ne zna...

Nesto kasnije sirene, prestanak opasnosti... avioni napustaju nas zracni prostor tek koji minut posle javljanja prestanka opasnosti !!???

TVBGD: sneg...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!