VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ukinut "Marko Živić show"
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Ukinut "Marko Živić show" - 05.09.2007, 23:16

Talk show "Marko Živić šou" ukinut je ovog vikenda. U petak je na televiziji "Fox" prikazana poslednja epizoda, a nastavak u jesenjoj šemi je pod velikim znakom pitanja, pišu beogradski mediji.

Šou glumca Živića i pevačice Ksenije Mijatović, po procenama mnogih, najgledanija je emisija na inače slabo gledanoj televizijskoj stanici. Neće biti emitovan najmanje mesec dana, kažu u "Foxu", a neizvesno je da li će nastaviti da se snima nakon jednomesečne pauze.

"Šou je završen, a da li će biti nastavljen, i gde, ostaje da se vidi" izjavio je voditelj "Blicu".

"Lično sam zadovoljan, jer smo uspeli da probudimo i oraspoložimo uspavani i depresivni deo Srbije, na koji već predugo niko nije obraćao pažnju. Ljudima je bila potrebna smešna emisija, koja će im pomoći da bar na trenutak zaborave na egzistencijalne probleme koji ih svakog jutra dočekuju. Nismo im pružili samo laku zabavu, jer nje ima dovoljno na domaćim televizijama. Radili smo srcem, uložili smo sve svoje veštine, optimizam i dobru volju, i mislim da su to ljudi prepoznali" rekao je on, i dodao da mu je drago što je šou bio gledan na celom Balkanu, ali i u Evropi.

"Po mejlovima koje smo svakodnevno dobijali znam kolika je podrška publike. Osmeh smo pronašli, i moramo ga sačuvati, koliko god pokušavali da nam ga oduzmu" zaključio je Živić.

Po rečima ljudi sa "Foxa", sa početkom jesenje šeme ukida se njegova emisija, koju su nazvali "najprepoznatljivijom, ali ne i najgledanijom", uprkos činjenici da je svakog dana Živićev šou gledalo 900.000 ljudi.

Priča se da je šou skinut sa programa zbog toga što je Živić u pojedinim emisijama ismevao političare, medjutim voditelj to negira. Inače, emisijae radjena po uzoru na tok-šou programe koje vode Džej Leno i Dejvid Leterman, počela je da se prikazuje 24. aprila, emitovana je svakog radnog dana, a ukupno je prikazano 95 emisija.

Izvor: mondo

Ja jako slabo gledam TV i priznajem da ovaj show nisam nikada gledala, ali mi ga onomad preporučiše neki ljudi, kao jedan od retkih koji stvarno može da nasmeje čoveka...

Da li ste ga vi gledali?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show"
staro
  (#2 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 05.09.2007, 23:22

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku

Ja jako slabo gledam TV i priznajem da ovaj show nisam nikada gledala, ali mi ga onomad preporučiše neki ljudi, kao jedan od retkih koji stvarno može da nasmeje čoveka...

Da li ste ga vi gledali?
...zajedno sa tobom ga nisam gledao......i nije mi nešto žao...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#3 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Godine: 35
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 05.09.2007, 23:23

The Show Must Go On

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#4 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:04
Godine: 34
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 05.09.2007, 23:34

Gledala sam i uživala.
Jeste da je tipičan američki fazon šou programa - ali je imao dušu i eksploziju pozitivne enrgije. Odlični gosti - predstavljeni u nekom novom svetlu i odličan live bend na čelu sa Ksenijom Ivanović. Znam da je jednom prilikom ispreskakao Olju Kovačević sa temom o TV pretplati - ili je možda '' lanuo '' nešto što nije bilo po volji '' tamo nekome '' .. Imam utisak da čim neko malo '' iskoči '' iz klišea - nije podoban, ili nije zadovoljio očekivanja producentske kuće .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 00:06
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 05.09.2007, 23:36

Ни чула нисам за ту емисију.

staro
  (#6 (permalink))
8Miksi2
Početnik
8Miksi2 je na dobrom putu

Član od: 20.03.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:04
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 06.09.2007, 00:02

Pa gde bre vi ljudi zivite u Diznilendu,nemogu da verujem da niste gledali Marko Zivic show,a posebno me ubijaju ovi sto stalno govore da negledaju TV pa to nije istina to je cisto foliranje.Marko ozdravi pa da se vracamo

sledece godine u ovo vreme bicemo milioneri

staro
  (#7 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 06.09.2007, 00:20

Citat:
8Miksi2 kaže: Pogledaj poruku
Pa gde bre vi ljudi zivite u Diznilendu,nemogu da verujem da niste gledali Marko Zivic show,a posebno me ubijaju ovi sto stalno govore da negledaju TV pa to nije istina to je cisto foliranje.Marko ozdravi pa da se vracamo
Pa onda da se spakujem, pa pravac Diznilend, tamo izgleda ima jos ovakvih koji ne gledaju TV... Da malo manje gledas TV znao bi kada se rečca ne odvaja od glagola- ne mogu, ne gledaju...

Gledao sam jednom snimak emisije... Nekako je delovalo zategnuto, neopusteno, pricao je viceve na silu, nesto se glupirao... Meni to nije smesno... Ali nemaju svi isti ukus...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#8 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 06.09.2007, 00:31

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Pa onda da se spakujem, pa pravac Diznilend, tamo izgleda ima jos ovakvih koji ne gledaju TV...
Prijavljujem se i ja za taj Diznilend

staro
  (#9 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:04
Godine: 34
Odgovor: Ukinut "Marko Živić show" - 06.09.2007, 00:37

Citat:
Gledao sam jednom snimak emisije... Nekako je delovalo zategnuto, neopusteno, pricao je viceve na silu, nesto se glupirao...
Moguće da se to dešavalo pred kraj serijala...

Citat:

Meni to nije smesno... Ali nemaju svi isti ukus...
Naravno - poštujemo različitosti

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#10 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Po