|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 13:52
Pol: Žensko
|
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata -
28.10.2008, 09:34
Ne gledam jer je meni licno jako glupo strpati nekolicinu ljudi na isto mesto i posmatrati ih sta rade 24h dnevno... Gledala sam par puta i uopste mi se ne svidja
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Muško
Godine: 42
|
28.10.2008, 09:56
A sta je to Veliki Brat?
![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
|
28.10.2008, 10:39
Ja ponekad bacim pogled i na hrvatskog Big Brother-a
Vidim da su i bosanci napravili nešto poput toga, samo što se zove Big mama house ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 01:07
|
28.10.2008, 17:51
Bilo mi je interesantno da pogledam onog prvog hrvatskog BB... Ni to nisam gledala redovno jer bi to bilo poput gledanja latinoameričkih serija, jeftina zabava za dokone... Počela sam da gledam tu i tamo i naš prvi BB ali je bio ispod svakog nivoa... Zadaci tužno- smešni, pravila, voditelji, "spektakl", sve nekako na silu i nemaštovito... Već posle dva gledanja shvatiš ko je kakav i čemu sve vodi... I kakav ti onda razlog ostaje za dalje otpadanje pred tv?..
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Pol: Muško
Godine: 33
|
29.10.2008, 09:52
Pratio sam one iz Mađarske, pa i ostale reality show-ve. I postali su mi odvratni. Jedino mi se sviđao "Stvaran Svet" (mađarski: Valo Vilag) iz 2005-e. A i ona je imala više izdanja, ali samo te godine mi se svidela.
Ne znam.. tako je providno sve. Kao.. ma podseća me kad sam bio dete, pa smo kupovali piliće u kartonu. Pedeset pilića u karton kutiji, sa vodom i hranom i sijalicom, a ja sam uvek tamo kad mama ne pazi da ih poteram i "igram" se sa njima. A ponekad sam ih samo posmatrao. Ma to ti je BB i ostali.. glupo.. više ne gledam.. A bedno mi je da je u modi gledati ih, a ako ih ne gledaš obeležen si kao neinformisan itd. |
|
|
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 18:10
Godine: 19
|
29.10.2008, 14:07
Citat:
bas sam slucajno pogledala kada je bilo otvaranje show-a u kuci velike mame je i Milan Tarot ![]() I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46