VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#61 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:23
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 11.12.2007, 11:58

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
Lako si se isprovocirao dragi Nerone...
Tumacenje mog povracanja kao pokusaja da privucem paznju na sebe je u rangu razmisljanja i poznavanja psihologije pubertelije u osmom razredu osnovne skole....

U ostalom mogu da povracam po cemu god zelim bez da se bilo kome pravdam...

I da ne odem u off skroz, ne gledam velikog brata zato sto me ne iteresuje da vidim kako drugi ljudi prave budale od sebe da bi zabavljali one koje to zabavlja...
Lepo sto volis da provociras...jos da naucis...A i ne pravdaj se kada se ja tebi vec ne pravdam kada , zasto i kako gledam...

I sto ti treba da provociras uopste ? Zgodan sam za provociranje ili sta vec ? Sto mi objasnjavas koji sam nivo,jer ako si u pravu necu shvatiti opet gde sam,ma kako se trudila...

dapokalypto
.. ne vidim uopšte poentu prepucavanja oko toga da li neko gleda ili ne gleda. Svako ima nešto što ga zanima. Ja lično ga ne gledam, ali s obzirom da većina oko mene prati, nisam uskraćen za sveže informacije. Mada koliko mogu da primetim sve se manje priča o tome na ulicama, u autobusima.. Valjda su ljudi skapirali koliko je to postalo zamorno, napadno i komercijalno. Više volim da pogledam neku zanimljivu emisiju na National Geographic-u ili Discovery-ju.. Nema ništa pametno naučiti iz VB-a, osim o tome kakav smo mi narod.. Delimo se i svađamo zbog banalnih stvari kao što je ta..

Eto , nisu svi srecom k'o narod...

Poruku je izmenio Neron, 11.12.2007 u 12:07.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Sanjallica
Početnik
Sanjallica će uskoro postati poznat članSanjallica će uskoro postati poznat članSanjallica će uskoro postati poznat član

Član od: 12.09.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 13:52
Pol: Žensko
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 28.10.2008, 09:34

Ne gledam jer je meni licno jako glupo strpati nekolicinu ljudi na isto mesto i posmatrati ih sta rade 24h dnevno... Gledala sam par puta i uopste mi se ne svidja

Samo se budala spotice o kamenje koje je ostalo iza njega...

staro
  (#63 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 42
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 28.10.2008, 09:56

A sta je to Veliki Brat?

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#64 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 28.10.2008, 10:39

Ja ponekad bacim pogled i na hrvatskog Big Brother-a Vidim da su i bosanci napravili nešto poput toga, samo što se zove Big mama house

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#65 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 28.10.2008, 17:51

Bilo mi je interesantno da pogledam onog prvog hrvatskog BB... Ni to nisam gledala redovno jer bi to bilo poput gledanja latinoameričkih serija, jeftina zabava za dokone... Počela sam da gledam tu i tamo i naš prvi BB ali je bio ispod svakog nivoa... Zadaci tužno- smešni, pravila, voditelji, "spektakl", sve nekako na silu i nemaštovito... Već posle dva gledanja shvatiš ko je kakav i čemu sve vodi... I kakav ti onda razlog ostaje za dalje otpadanje pred tv?..

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#66 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 29.10.2008, 09:52

Pratio sam one iz Mađarske, pa i ostale reality show-ve. I postali su mi odvratni. Jedino mi se sviđao "Stvaran Svet" (mađarski: Valo Vilag) iz 2005-e. A i ona je imala više izdanja, ali samo te godine mi se svidela.

Ne znam.. tako je providno sve. Kao.. ma podseća me kad sam bio dete, pa smo kupovali piliće u kartonu. Pedeset pilića u karton kutiji, sa vodom i hranom i sijalicom, a ja sam uvek tamo kad mama ne pazi da ih poteram i "igram" se sa njima. A ponekad sam ih samo posmatrao. Ma to ti je BB i ostali.. glupo.. više ne gledam..

A bedno mi je da je u modi gledati ih, a ako ih ne gledaš obeležen si kao neinformisan itd.

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

staro
  (#67 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 04:03
Godine: 19
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 29.10.2008, 14:07

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Vidim da su i bosanci napravili nešto poput toga, samo što se zove Big mama house
bas sam slucajno pogledala kada je bilo otvaranje show-a u kuci velike mame je i Milan Tarot

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#68 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 29.10.2008, 16:41

Citat:
prewrnuta_torta kaže: Pogledaj poruku
bas sam slucajno pogledala kada je bilo otvaranje show-a u kuci velike mame je i Milan Tarot
Izvini.. stvarno ispadam neinformisan. A ko je taj Milan Tarot?

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

staro
  (#69 (permalink))
Lilith_021
Početnik
Lilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom SuncaLilith_021 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 16.04.2008.
Poslednji login: juče 22:00
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 04.11.2008, 13:29

Ne znas ko je Milan Tarot?! Komsija, kazi mi da se zezas

staro
  (#70 (permalink))
robert ns
BLECHMANN von OZ
robert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat član

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 04.11.2008, 19:25

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
Ovo je klub onih koji ne gledaju Velikog brata, onih koji ne znaju šta je Veliki brat, onih koji ponekad ili često gledaju Velikog brata i misle da je to jedno Veliko

Samo da se zna da nas ima takvih.
a sta je to veliki brat? Ili ciji je?