|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata -
05.12.2007, 16:06
prvi serijal sam uredno gledala,Vip takodje...ovaj jok....probala,nije da nisam,al sve mi nesto ukucani bili tupavi i glupavi pa nisam imala zivce....
zakacila sam neku emisiju gde je bila audicija za VB...eeeee, tamo su bili likovi!!!! ![]() mLogo mi je zao sto njih nisu pustili .....u isto vreme ,meni stize sms od kume: QQ,vide li ti kandidate!? Pa mi smo ,kumo,go Qrac za njih,mame mi!!!! ![]() ![]() ...daklem,ne gledam....... ![]() |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Godine: 28
|
05.12.2007, 16:26
ne gledam....nikada...ali nikada jer je
![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 18:07
Pol: Muško
|
05.12.2007, 16:29
Citat:
Obojica sa svojim postovima idemo ![]() Ime same teme kaže dovoljno o njoj, i ne služi da bi se nas dvojica prepucavali, nego da ja i ostali koji ne gledaju velikog brata, malo malo ne bi svraćali na temu o velikom bratu i tamo ostavljali postove tipa Citat:
|
||
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:26
Pol: Muško
Godine: 44
|
05.12.2007, 16:41
Razumem potpuno različite potrebe ljudske,pa i to što neko može da se razlikuju od mene po tome što nešto ne gleda,a ja gledam... Mislim da ja nisam omašio temu celim postom,s tim što ne idem po temama koje me se ne tiču ili znam da će moje mišljenje izazvati burniju reakciju nego je primereno mestu i vremenu,osim kod predsedničkih kandidata koje lično poznajem,pa ne odolevam da drugima skrenem pažnju kako ne bi umrli u zabludi...
Razumem da ne gleda neko,ali ne razumem ako em ne gleda,em povraća ne bi li valjda skrenula pažnju na sebe... Ali i to je normalno,pa ko gleda VB može što šta slično da vidi i shvati bez da studira psihologiju... Drugačije se ja sukobljavam,pa zbog toga i izbegavam,a kada se našalim ili budem ironičan što na svoj,što na tudji račun onda me neko i pogrešno shvati,ali ne dotiče me...ne razumem ni ja polovinu ljudi ovde,tako to funkcioniše... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 29
|
05.12.2007, 20:42
ne gledam VB jer nemam vremena a i postalo mi malo glupo da gledam druge ljude sta rade, to mi nekako vise ne lezi, kao da sam odrasla pa prerasla neke stvari
![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Godine: 28
|
06.12.2007, 10:48
Citat:
Tumacenje mog povracanja kao pokusaja da privucem paznju na sebe je u rangu razmisljanja i poznavanja psihologije pubertelije u osmom razredu osnovne skole.... U ostalom mogu da povracam po cemu god zelim bez da se bilo kome pravdam... I da ne odem u off skroz, ne gledam velikog brata zato sto me ne iteresuje da vidim kako drugi ljudi prave budale od sebe da bi zabavljali one koje to zabavlja... Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|