VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#51 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 15:05

Citat:
mrvacha kaže: Pogledaj poruku
Ja nemam brata , ali zato imam seku moje!

smesi se... sutra ce biti gore

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 18:07
Pol: Muško
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 15:53

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Gledam,a ko da mi zabrani...
niko ti ni ne brani.

Tema je jasna i ne postavlja se pitanje: da li VB valja ili ne, i dal' se gleda ili ne.
Samo ime kaže "Ja ne gledam Velikog Brata", samo je kutak foruma na kojem oni koji ga ne gledaju, to i kažu.
Man se prepucavanja.
Oni koji ga gledaju imaju temu o njemu

Ma ne gledam više ni b92 (izuzimajući košarkaške utakmice), pre neki dan slučajno videh da su ubacili i kviz povodom V.B.
Čisto šibicarenje... 50 din. za SMS + PDV na sve to

Možda bih i odgledao bar jednu epizodu, no spori su do bola. Za televiziju koja želi da prednjači puno su okasnili.
Nisu oni jedini, niti su najgori, niti je veliki brat jedini serijal koji je prilično izgustiran dok je došao na neku od naših televizija. Isto je i sa kvizovima, dok naši kupe prava za prikazivanje, dobar deo stanovništva vidi o čemu se radi na Madjarskim ili Hrvatskim TV programima.
Koga je zanimalo da vidi koncept emisije, mogao je to da vidi i u Való Világ, Big Brother ili Hrvatskom Velikom Bratu.

Ako mi se nešto ne svidja ili svidja, nije me briga dal' je Srpsko, Madjarsko, ili Englesko:
govance je govance kad se ugazi u njega.

staro
  (#53 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:26
Godine: 44
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 16:06

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
niko ti ni ne brani.

Tema je jasna i ne postavlja se pitanje: da li VB valja ili ne, i dal' se gleda ili ne.
Samo ime kaže "Ja ne gledam Velikog Brata", samo je kutak foruma na kojem oni koji ga ne gledaju, to i kažu.
Man se prepucavanja.
Oni koji ga gledaju imaju temu o njemu

Ma ne gledam više ni b92 (izuzimajući košarkaške utakmice), pre neki dan slučajno videh da su ubacili i kviz povodom V.B.
Čisto šibicarenje... 50 din. za SMS + PDV na sve to

Možda bih i odgledao bar jednu epizodu, no spori su do bola. Za televiziju koja želi da prednjači puno su okasnili.
Nisu oni jedini, niti su najgori, niti je veliki brat jedini serijal koji je prilično izgustiran dok je došao na neku od naših televizija. Isto je i sa kvizovima, dok naši kupe prava za prikazivanje, dobar deo stanovništva vidi o čemu se radi na Madjarskim ili Hrvatskim TV programima.
Koga je zanimalo da vidi koncept emisije, mogao je to da vidi i u Való Világ, Big Brother ili Hrvatskom Velikom Bratu.

Ako mi se nešto ne svidja ili svidja, nije me briga dal' je Srpsko, Madjarsko, ili Englesko:
govance je govance kad se ugazi u njega.
Sto si takav,ti mislis da je meni samo do tuce ...

To sto treniram UFC ne znaci da treba da bijem koga god vidim ...

A VB ?...sta ces narod voli da gleda,a ovi koriste...dok je ovaca bice i vune...vise reklama i sms-ova nego slike,tona i dogadjaja

Kako je pink smorio sa grandom tako i ovi sa svojim dzokerima,sto velis ti isti q...,da ne kazem 'ovno...Dok zarade oni,pa emotion,pa rikoset,pa adrenalin,jbt ne cudi da krajnji konzument mora osiromasiti... logicno

Ulozis u 2 kamere i eto ti produkcije... snimas npr. samo crnu hroniku - al' uzivo

staro
  (#54 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 16:06

prvi serijal sam uredno gledala,Vip takodje...ovaj jok....probala,nije da nisam,al sve mi nesto ukucani bili tupavi i glupavi pa nisam imala zivce....
zakacila sam neku emisiju gde je bila audicija za VB...eeeee, tamo su bili likovi!!!!

mLogo mi je zao sto njih nisu pustili.....

u isto vreme ,meni stize sms od kume: QQ,vide li ti kandidate!? Pa mi smo ,kumo,go Qrac za njih,mame mi!!!!...

daklem,ne gledam.......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#55 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Godine: 28
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 16:26

ne gledam....nikada...ali nikada jer je

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#56 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 18:07
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 16:29

Citat:
Sto si takav,ti mislis da je meni samo do tuce ...

To sto treniram UFC ne znaci da treba da bijem koga god vidim ...
Očigledno da me nisi razumeo
Obojica sa svojim postovima idemo
Ime same teme kaže dovoljno o njoj, i ne služi da bi se nas dvojica prepucavali, nego da ja i ostali koji ne gledaju velikog brata, malo malo ne bi svraćali na temu o velikom bratu i tamo ostavljali postove tipa
Citat:
Veliki Brat je sranje
Ne znam kako to možete da gledate
Ako si studirao psihologiju, vrlo dobro znaš dalji scenario, nakon takvog posta, kao i to da nikakvi postovi ne mogu ubediti one koji ga ne gledaju da on valja, i obrnuto.

staro
  (#57 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:26
Godine: 44
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 16:41

Razumem potpuno različite potrebe ljudske,pa i to što neko može da se razlikuju od mene po tome što nešto ne gleda,a ja gledam... Mislim da ja nisam omašio temu celim postom,s tim što ne idem po temama koje me se ne tiču ili znam da će moje mišljenje izazvati burniju reakciju nego je primereno mestu i vremenu,osim kod predsedničkih kandidata koje lično poznajem,pa ne odolevam da drugima skrenem pažnju kako ne bi umrli u zabludi...

Razumem da ne gleda neko,ali ne razumem ako em ne gleda,em povraća ne bi li valjda skrenula pažnju na sebe... Ali i to je normalno,pa ko gleda VB može što šta slično da vidi i shvati bez da studira psihologiju...

Drugačije se ja sukobljavam,pa zbog toga i izbegavam,a kada se našalim ili budem ironičan što na svoj,što na tudji račun onda me neko i pogrešno shvati,ali ne dotiče me...ne razumem ni ja polovinu ljudi ovde,tako to funkcioniše...

staro
  (#58 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 29
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 20:42

ne gledam VB jer nemam vremena a i postalo mi malo glupo da gledam druge ljude sta rade, to mi nekako vise ne lezi, kao da sam odrasla pa prerasla neke stvari

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#59 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Godine: 28
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 06.12.2007, 10:48

Citat:
Razumem da ne gleda neko,ali ne razumem ako em ne gleda,em povraća ne bi li valjda skrenula pažnju na sebe...
Lako si se isprovocirao dragi Nerone...
Tumacenje mog povracanja kao pokusaja da privucem paznju na sebe je u rangu razmisljanja i poznavanja psihologije pubertelije u osmom razredu osnovne skole....

U ostalom mogu da povracam po cemu god zelim bez da se bilo kome pravdam...

I da ne odem u off skroz, ne gledam velikog brata zato sto me ne iteresuje da vidim kako drugi ljudi prave budale od sebe da bi zabavljali one koje to zabavlja...

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.