VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#41 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 16:19

pitaju Kebru iz Obojenog Programa u jednom intervjuu koje su 3 sljedece stvari sto ce se desiti u tvojoj porodici...
a on im na to odgovori: "Koga zanima tudja intima nek gleda Velikog Brata!"

smesi se... sutra ce biti gore

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 16:23

Citat:
anjich kaže: Pogledaj poruku
ja ih nisam nesto posebno redovno pratila ali sada definitivno odustajem od gledanja. bas su bezveze, najgori do sada... nema se sta fino reci ni za jednog od ukucana tamo
i ja isto tako mislim iako oni hrvatski i nisu losi toliko

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#43 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 17:18

Citat:
lilika kaže: Pogledaj poruku
joj, ne mogu ja ni njih gledati...
kad pocnu tepati dok pricaju :k ompresija:

smesi se... sutra ce biti gore

Poruku je izmenio silvia, 16.11.2007 u 00:00. Razlog: smajlici

staro
  (#44 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 03:04
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 18:11

Citat:
lilika kaže: Pogledaj poruku
...sta znaci "i nisu tako losi"?sama koncepcija te emisije je bolesna...plus,ubacis unutra klasicne budale...i eto ti hleba i igara...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#45 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:34
Godine: 42
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 18:14

Ja imam smo Mladjeg Brata ... i to 8 godina

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Poruku je izmenio Kal_el, 14.11.2007 u 18:20.

staro
  (#46 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 14.11.2007, 18:24

Za nekog ko "ne gleda" Velikog brata prilično komentarišete istog.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#47 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 15.11.2007, 16:45

Mi Srbi jesmo zajeban narod, ali ovo što veliki brat smišlja ukućanima prevazilazi sve norme pristojnosti i fer-pleja.

In vinas veritas

staro
  (#48 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 18:38
Godine: 25
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 14:04

Ja nemam brata , ali zato imam seku moje!

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#49 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:07
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 14:25

pa, da...

veliki brat!!!

gledao sam redovno pre par godina prvi serijal hrvatske verzije to tv sou programa u zivo. priznajem da su im i likovi i zadaci koje su imali za vreme boravka u kuci bili fenomenalni.
jedva sam cekao da krene drugi serijal naredne godine i ... nista. samo sam ga ispratio jer mi vec nije bilo toliko zanimljivo.

onda su ovi nasi poceli da se pripremaju i najavljuju fantasticni sou - nevidjen na ovim prostorima i kasnili sa pocetkom emitovanja jer im je prva kuca pala na generalnoj probi.
"ispratio" sam i prvi serijal nase verzije, ali samo prvih par dana, dok nisam video da su srbi "najpametniji narod". morali su uzeti licencu i za crnu goru i za bosnu i dovesti "turke" u kucu. kao da nema dovoljno ljudi u srbiji za taj sou.
hrvati sa 4 miliona stanovnika imaju dosta svojih ucesnika i dovoljno onih koji to gledaju, a mi se pravimo pametni i uzimamo licencu i za komsiluk. dobro nisu otkupili licencu i za kineski tajpeh i gvatemalu. nema veze sto nisu na istom kontinentu. neko bi vec glasao za njih.
a i ono sto se desava u kuci, sama organizacija i sve oko toga je mnogo lose.
od tada odgledam samo onda kada neko drugi gleda to, a ja nemam mogucnosti da odem ili promenim kanal.

znam ko je u kuci, znam sta se desava, ali me ne dotice.

njima je naj lik onaj iz tuzle. bruka!!!

neko rece - BOJKOT!!!

staro
  (#50 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:26
Godine: 44
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 05.12.2007, 14:33

Gledam,a ko da mi zabrani...

Ako ne kapirate ljude i niste studirali psihologiju ne treba da se stidite VB bilo čiji da je,a ako je Srpski tim pre,pa kakav god da je ili još bolje kakvi god da smo/su...

Ne treba da učestvujete na forumu i noću kuckate SMS-ove,to bi bio već Šabanizam,ali gledati ako nema šta drugo bolje od v