VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#21 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Pol: Žensko
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 19:21

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Zao mi je ako kategoricki mozes odbijati na osnovu toga sto ti je neko pricao, ili ovde napisao. Ako neko nesto napise ovde , to moze da ti bude neka preporuka da nije nesto, ali da kategoricki odbijas na foru nikad nisam niti cu, jer sam procitala na forumu da ima nekoliko ljudi sto tvrde da je ta emisija odvratna, to mi nije bas jasno, al necu da te smaram, tvoja stvar.
Лепо сам рекла, мене не одвраћају само ти негативни комантари (форум сам споменула само онако, као пример, о том брату причају сви, кад би толико бар дизали глас због тога што нема места за сву децу у обдаништима...), ја ни у оним назови позитивним коментарима не видим ништа што би ме привукло.
Да је у питању рецимо неки филм, ако чујем два опречна мишљења, погледаћу га да бих формирала своје.
Али заиста нисам опседнута приватним стварима нити оних људи који су део мога свакодневног живота.

П.С. Нисам гледала ни Телетабисе.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 20:18

Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Imala sam prilike da čujem (a na kraju krajeva i ovde da pročitam) šta pričaju oni koji su je gledali (ne samo oni koji je ne vole, već i oni koji je oduševljeno prate). Nije baš da pojma nemam o čemu se radi. Znam o kom tipu emisije je reč i to mi je sasvim dovoljno da me odvrati od gledanja. Ja možda i nisam najbolji primer jer generalno vrlo malo vremena provodim gledajući TV (isto tako nemam ni omiljenu emisiju).

Sve mi to liči na "hleba i igara"... i tužno mi je.
...a ti si znači povodljiva tuđim mišljenjem?... ...ja čak i kad vozim kola, a suvozač pogleda desno i kaže "možeš skrenuti nema nikoga"...ja mu kažem "pomeri se da pogledam ja"...iako je njegova guzica bliže da strada ako nekog ima...

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Ni jednom
...tebe razumem......nije lako pored tolikih moderatorskih obaveza i tv gledati...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#23 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 20:27

@Lav71

Vec sam u jednom postu na ovoj temi napisala: "Kad god sam i naletela na to, smorila bih se posle 2 minuta." Zaista mi je 2 minuta bilo dovoljno. I ne radi se ovde o nekom pokazivanju kako sam drugacija ili o nekom kontriranju. Nego jednostavno show je ocajan.

Cini mi se da je ova tema nastala zato sto svi oko nas sa sjajem u ocima pricaju o ovoj emisiji i svi nas zapitkuju: "Jesi gledao/la VB?", "Jesi video/la onog..." i svi se cude kad kazes da ne gledas VB. Pogledaju te onim frapiranim pogledom. I tako ta pitanja mi postavljaju vec godinu dana i smaraju me svi. I normalno je da nastane ovakva tema na jednom forumu. Tema je zasigurno dobra, cim imamo vec ovoliko postova.

goldie

staro
  (#24 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Godine: 37
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 20:31

@goldie

...rekoh li ja da je loša ili da je živopisna?...

...ne znam da li si shvatila da ja ne hvalim vb i ne trčim u wc kad vidim "napucane" cice iz istog......nego mi nije jasna potreba za tolikim ograđivanjem...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

Poruku je izmenio goldie, 01.10.2007 u 20:39. Razlog: nema potrebe za citatom celog posta ako pisete odmah posle njega

staro
  (#25 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 21:09

Meni je "Veliki brat" jako dosadan... Ne vidim stvarno sta tu ima zanimljivo. Evo, da ne bude da se povodim za tudjim misljenjem gledala sam par puta tog famoznog "Brata", da vidim sta je tu dobro, pogotovo sto su poceli da me svaki dan zapitkuju "Jesi li gledala VB, jesi li gledala VB?" i uopste mi nije bilo zanimljivo. Pa oni se po ceo dan dosadjuju, ili svadjaju, ili igraju neke glupe igre... Ili kao sto sam imala privilegiju da vidim i necije obnazene grudi tj., medjunozje... Meni je to seljacki, neopisivo prosto. Sta je tu tako dobro, tako zanimljivo pa da se svaki dan nacrtas ispred tv-a da bi gledao/la to sranje, ne kapiram

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#26 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 22:33

kratko i jasno: ne gledam ga.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#27 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 22:43
Godine: 24
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 23:43

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku

...ne znam da li si shvatila da ja ne hvalim vb i ne trčim u wc kad vidim "napucane" cice iz istog......nego mi nije jasna potreba za tolikim ograđivanjem...
E lave, ote mi rad prstiju na tastaturi-kao da sam ja kuckao

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#28 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 14:47
Godine: 32
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 23:49

Ne ja nikako ne gledam Velikog brata. Ja gledam samo probrane emisije, intelektualno umetnichkog tipa, shto che rechi gledam tv jednom nedeljno. Ne volim da gledam zzivote drugih po scenariju, tako da i od filmova biram samo one sa neizvesnim zavrshetkom koji iznenadi i one koji se predstave kao njegovi scenaristi...

Nemam predrasuda, chuo sam o ovakvim emisijama, stekao stav josh pre dve godine, pre nego shte ste svi vi i znali shta je to VB. .Ma, shta dve ... Prishao sam probnom gledanju sa minimalnim predubedjenjem od kojeg mi se kenjalo, znachi potpuno bez predrasuda, gledao tri minuta, vidim oni neshto seru (a niko nikog da ubije po dubokoumno smishljenoj zaveri kakve se inache chesto srechu u zivotu) ugasio tv i gledao u plafon da odmorim mozak... vishe mi se nije kenjalo, plafon je majka...

Jednom sam chak neshvatajuchi shta je na programu, slushao onog Bureka pola sata ... posle toga sam proveo dve nedelje u bolnici… za dlaku sam se izvukao...

Treba tog Bureka pochupati sa tva kao onu ambroziju... Shto nam truje decu, a sve boli kurac shto svaki dan gaze kroz shumarke od iste biljke. Ne stizze niko tim realnim problemima da se bavi jer svi gledaju Velikog brata. Osim mene. Pochupachu ja to sve samo josh malo da popizdim.

Zapravo, u zavadi sam sa velikim bratom od 76… od novembra... kad mi je ot'o medu... Od tad imam potrebu da se istaknem kad god se pomene neko takav...

Ono shto me najvishe nervira je shto sad svi kao kenjaju da to gledaju. Pa, da budem iskren mozda bi i proshlo da sam ja prvi otkrio velikog brata. Mislim, na svetu. Tuzzno je to. Zaludjen narod. To mu se potura umesto bechkih torti i muchenja...

Bio sam pasionirani gledalac svakog Pavichevskog shita, ovo nije ni blizu takvih autohtonih dostignucha tipa Boljeg zzivota (epohalno), Srechni ljudi (senzacioanalno).. To su bili dani televizije...

Ovo je doshlo sa strane... bre... poshast kojom kvare decu!...

Ne znam da l sam bi dovoljno glasan? Ne pitam dal sam bio jasan.......

Naravno da vas zajebavam

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#29 (permalink))
svimigovi
Iskusni forumdžija
svimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članova

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 29.09.2008 23:22
Godine: 39
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 02.10.2007, 00:01

Negledam ni VB ni slicna sr..nja

kiša pada trava raste, ja te volim intenzivno
.....