|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata |
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata -
01.10.2007, 15:32
Meni je to usitinu smor ali za ljubav mira u kuci pustim brata da gleda pa tako i ja bacim oko kad me on napomene ili pocne da se smeje ko blesav
![]() Vise bih volela da ga nema,ili bar da su ukucani zanimljiviji i da se zaista nesto desava,da ispituju ponasanje ljudi ako im se nesto uskrati a ne ovako... Jedina sreca u nesreci je sto kod nas (BiH) nema VB po celi dan vec samo tri puta dnevno po sat pa se izdrzi nekako ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 09:09
|
01.10.2007, 17:54
Citat:
Citat:
P.S. Ne znam ko je Snežana Dakić. ![]() Nisam Lave, najiskrenije. Ne znam za ostale.![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 22:55
Pol: Muško
Godine: 24
|
01.10.2007, 18:20
Otkud znas da je emisija odvratna, i losa, ako je nikad , ali bas nikad nisi ni pogledala-niti ijednom oko nisi bacila na nju kao sto kazes?
![]() Ne shvatam ljude koji hoce nekom da daju do znanja da ne gledaju tu emisiju . Ja je povremeno pogledam, kad nadjem vremena .![]()
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
|
01.10.2007, 18:32
Citat:
Шта рече Гоги, Ранку избацили? Глупа Чуружанка ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
|
01.10.2007, 18:38
никако не волем тог великог брата, брате. мислим да би требало да се обеси, тај биг брадер, на сред теразија-за пример. и сви укућани.
квари нам ионако кварну децу ![]() уф, грозоморно ![]() ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 09:09
|
01.10.2007, 18:40
Citat:
Sve mi to liči na "hleba i igara"... i tužno mi je. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 22:55
Godine: 24
|
01.10.2007, 18:46
@veverica
Zao mi je ako kategoricki mozes odbijati na osnovu toga sto ti je neko pricao, ili ovde napisao. Ako neko nesto napise ovde , to moze da ti bude neka preporuka da nije nesto, ali da kategoricki odbijas na foru nikad nisam niti cu, jer sam procitala na forumu da ima nekoliko ljudi sto tvrde da je ta emisija odvratna, to mi nije bas jasno, al necu da te smaram, tvoja stvar. ![]() ![]()
|
|
|
|