VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata
staro
  (#11 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 15:11

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...živopisna neka tema...

...zanima me jedna stvar, da li bi sami sebe manje cenili ako bi gledali to sranje, ili jednostavno imate potrebu da budete drugačiji?...

...po čemu se loš program koji čini ova emisija, razlikovala od nečeg drugog, zašto recimo ne otvorite temu "da li gledate emisije snezane dakić?" ili slične......ne razumem šta je toliko loše u VB za razliku od drugih "show programa" da bi ovakva tema postojala? ...

ps...priznajte da ste bar jednom bacili oko...
papuçaru ! lav gleda VB
Ja liçno ih ne volim , ne gledam ih kao ni Şpansko - Turske serije ... a ko voli njegov çef (keyf)

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 15:32

Meni je to usitinu smor ali za ljubav mira u kuci pustim brata da gleda pa tako i ja bacim oko kad me on napomene ili pocne da se smeje ko blesav

Vise bih volela da ga nema,ili bar da su ukucani zanimljiviji i da se zaista nesto desava,da ispituju ponasanje ljudi ako im se nesto uskrati a ne ovako...

Jedina sreca u nesreci je sto kod nas (BiH) nema VB po celi dan vec samo tri puta dnevno po sat pa se izdrzi nekako

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#13 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 09:09
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 17:54

Citat:

...zanima me jedna stvar, da li bi sami sebe manje cenili ako bi gledali to sranje, ili jednostavno imate potrebu da budete drugačiji?...
Ne bih VB nikada gledala ako bih pri tome mislila da je sranje. Ako bih već gledala, ne bih imala razloga da sebe manje cenim zbog toga (jer u tom slučaju ne bih mislila da je sranje).

Citat:
...po čemu se loš program koji čini ova emisija, razlikovala od nečeg drugog, zašto recimo ne otvorite temu "da li gledate emisije snezane dakić?" ili slične......ne razumem šta je toliko loše u VB za razliku od drugih "show programa" da bi ovakva tema postojala? ...
Nema razlike, loše je loše. Verujem da u "VB" nema ni ništa toliko dobro, da bi postojala tema "gledamo VB", tako da je ova KontraTema morala da nastane zbog ravnoteže u kosmosu.

P.S. Ne znam ko je Snežana Dakić.

Citat:
Nisam Lave, najiskrenije. Ne znam za ostale.

staro
  (#14 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 22:55
Godine: 24
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 18:20

Citat:
Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Nisam Lave, najiskrenije. Ne znam za ostale.
Otkud znas da je emisija odvratna, i losa, ako je nikad , ali bas nikad nisi ni pogledala-niti ijednom oko nisi bacila na nju kao sto kazes?

Ne shvatam ljude koji hoce nekom da daju do znanja da ne gledaju tu emisiju. Ja je povremeno pogledam, kad nadjem vremena.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Poruku je izmenio Aca1983, 01.10.2007 u 18:39.

staro
  (#15 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 18:32

Citat:

Одличан пост, и ја се питам зашто им је та емисија толко битна у животу да су потрчали да напишу како је не гледају, отворили посебну тему.. ја је гледам па ми није тако битна...
Шта рече Гоги, Ранку избацили? Глупа Чуружанка

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#16 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 18:38

никако не волем тог великог брата, брате. мислим да би требало да се обеси, тај биг брадер, на сред теразија-за пример. и сви укућани.
квари нам ионако кварну децу
уф, грозоморно

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#17 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 09:09
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 18:40

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Otkud znas da je emisija odvratna, i losa, ako je nikad , ali bas nikad nisi ni pogledala-niti ijednom oko nisi bacila na nju kao sto kazes?
Imala sam prilike da čujem (a na kraju krajeva i ovde da pročitam) šta pričaju oni koji su je gledali (ne samo oni koji je ne vole, već i oni koji je oduševljeno prate). Nije baš da pojma nemam o čemu se radi. Znam o kom tipu emisije je reč i to mi je sasvim dovoljno da me odvrati od gledanja. Ja možda i nisam najbolji primer jer generalno vrlo malo vremena provodim gledajući TV (isto tako nemam ni omiljenu emisiju).

Sve mi to liči na "hleba i igara"... i tužno mi je.

staro
  (#18 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 22:55
Godine: 24
Odgovor: Ja ne gledam Velikog Brata - 01.10.2007, 18:46

@veverica

Zao mi je ako kategoricki mozes odbijati na osnovu toga sto ti je neko pricao, ili ovde napisao. Ako neko nesto napise ovde , to moze da ti bude neka preporuka da nije nesto, ali da kategoricki odbijas na foru nikad nisam niti cu, jer sam procitala na forumu da ima nekoliko ljudi sto tvrde da je ta emisija odvratna, to mi nije bas jasno, al necu da te smaram, tvoja stvar.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Poruku je izmenio goldie, 01.10.2007 u 20:17. Razlog: nema potrebe za citatom celog posta ako pisete odmah posle istog i ne naglasavate neku recenicu.

staro
  (#19 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Čla