|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
'' Jet Set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci |
|
Odgovor: '' Džet set '' |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:22
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: '' Džet set '' -
03.08.2007, 22:39
Evo ga link za one koji nisu gledali
![]() Ja i nisam nesto bas preterano odusevljena ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci |
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci -
03.08.2007, 23:06
PosJedujem dotichni crtich u trajanju od nekih 40 minuta
Paaaa... S obzirom da je to niskobudzetni amateur uradi sam thing i nije tako loshe ![]() Naravno Seju Kalacha je unazadio do bola (Sejo je inache u filmu govedo koje pase travu po grmechu) ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 12:37
Godine: 26
|
18.08.2007, 10:30
Neki dan sam konačno dobila disk nazad,pa sam iskoristila da ih opet pogledam,dobra za*ebancija u svakom slučaju a kraj mi nagoveštava da će biti još nastavaka
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
|
18.08.2007, 16:03
Odgledala sam taj film pre par dana i mogu reci da nije losa ideja! Naravno da se svasta moze popraviti, ali pretpostavljam da je to "kucna" izrada tako da ipak zasluzuje i pohvale!
A da sam ja Sejo Kalac, ne znam da li bih bas mogla da prihvatim takvu salu na moj racun! ![]() Muzika u filmu je "odlicna": kako ide ona pesma negde na pocetku? "ti propadas jer se opijas, ti propadas jer se drogiras"... ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
18.08.2007, 17:48
Koliko su meni rekli
u pitanju je rad studenta FDU...Jes da mi je bio potreban stručni tumač za većinu faca koje defiluju po crtiću, ipak mi se u velikoj meri baš baš dopadnuo ![]() I gledala sam ga opet...kako ko dođe na kafu poslednjih godinu dana, obavezno mu serviram i crtić... ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
20.08.2007, 03:19
nisam gledala celi film, a ovaj deo mi i nije neshto.....
moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|