VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
'' Jet Set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:22
Pol: Žensko
Godine: 34
'' Jet Set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 01.08.2007, 22:19

Rat Marsovaca i narodnjaka u crtanom filmu

Citat:
Boban Zdravković, Šaban Šaulić, Sejo Kalač, Jašar Ahmedovski i Aca Ilić samo su neki od brojnih pevača folk muzike koji se sukobljavaju sa vanzemaljcima u crtanom filmu "Džet set".
Prvi crtać o ratu Marsovaca i narodnjaka, delo je mladog režisera Nenada Mitića, koji je u svom dugometražnom "treš" filmu likove folk pevača uradio kombinacijom njihovih fotografija i animacije u stilu popularnog američkog satiričnog serijala "Saut park" (South Park). "Šta se dešava kad Marsovci krenu u rat protiv narodnjaka i hoće li narodna muzika preživeti ili će je vanzemaljske snage potpuno uništiti", bio je reklamni slogan Mitićevog filma na Vikendu "treš"
filma u Domu omladine Beograda, gde je krajem marta na zahtev publike imao dodatne projekcije.

U "DŽet setu" animirani lik voditelja Darka Panovića u vestima televizije Pink javlja da se "u selu Stepojavec na Ibarskoj magistrali dogodio strašan zločin u kojem je život izgubilo preko 100 estradnih umetnika".

Potom se u crtaću nižu slike borbi malih zelenih sa likovima pevača folk muzike, koje predvodi Boban Zdravković uz povik da moraju da se udruže zarad spasa "Grand produkcije".

"Nisam hteo da u prvi plan stavim neke nafurane ličnosti, pa sam Zdravkovića odabrao, jer ga svi znaju a totalno je nebitan. Ostale sam odabrao inspirisan njihova facama koje sam našao na netu, a ne iz nekog posebnog razloga", rekao je Mitić agenciji Beta.

Tako je lik Šabana Šaulića uveden u film, jer Mitić kaže da mu je pevač bio potreban kako bi Zdravkoviću poručio da treba da osveti "nas Šabane". I pored svega toga, Mitić kaže da ne očekuje proteste folk pevača koji se pojavljuju u njegovom crtaću.

"Ne znam kako bi reagovali da vide film, nadam se u smislu neke šale.
Ne verujem da bi se bunili, eventualno par likova, ali neći to da komentarišem dok se to ne desi", kaže Mitić, koji je scenario za film napisao sa Markom Gizdavićem.

"Džet set" je snimljen jer je Mitić hteo da na šaljiv način, parodijom izrazi svoj stav prema "Grandu", za koju kaže da je "čudna produkcija koja pušta sve i svašta samo da bi dobila novac i popularnost".

"Bio sam na gomili žurki gde se pušta, ali ne volim tu muziku. Ima okej i totalno 'treš' pesama. Pratio sam 'Grand' dva meseca dok sam radio film, da bih bio u toku i znao o čemu se radi, ali 'Grand' mi se nije dopao uopšte", ističe Mitić.
Da li ste odgledali ovu parodiju? Kakvi su utisci?
Verujem da je smeh do suza ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: '' Džet set ''
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:22
Godine: 29
Odgovor: '' Džet set '' - 03.08.2007, 22:39

Evo ga link za one koji nisu gledali

Ja i nisam nesto bas preterano odusevljena

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci
staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 03.08.2007, 22:42

Seljo Kalač apsolutni favorit Gledala sam ovo

staro
  (#4 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 03.08.2007, 22:47

Šapke...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 03.08.2007, 23:06

PosJedujem dotichni crtich u trajanju od nekih 40 minuta Paaaa... S obzirom da je to niskobudzetni amateur uradi sam thing i nije tako loshe

Naravno Seju Kalacha je unazadio do bola (Sejo je inache u filmu govedo koje pase travu po grmechu)

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 12:37
Godine: 26
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 18.08.2007, 10:30

Neki dan sam konačno dobila disk nazad,pa sam iskoristila da ih opet pogledam,dobra za*ebancija u svakom slučaju a kraj mi nagoveštava da će biti još nastavaka

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#7 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 18.08.2007, 16:03

Odgledala sam taj film pre par dana i mogu reci da nije losa ideja! Naravno da se svasta moze popraviti, ali pretpostavljam da je to "kucna" izrada tako da ipak zasluzuje i pohvale!
A da sam ja Sejo Kalac, ne znam da li bih bas mogla da prihvatim takvu salu na moj racun!

Muzika u filmu je "odlicna": kako ide ona pesma negde na pocetku? "ti propadas jer se opijas, ti propadas jer se drogiras"...

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 18.08.2007, 17:48

Koliko su meni rekli u pitanju je rad studenta FDU...

Jes da mi je bio potreban stručni tumač za većinu faca koje defiluju po crtiću, ipak mi se u velikoj meri baš baš dopadnuo

I gledala sam ga opet...kako ko dođe na kafu poslednjih godinu dana, obavezno mu serviram i crtić...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#9 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: '' Džet set '' Vanzemaljci vs Narodnjaci - 20.08.2007, 03:19

nisam gledala celi film, a ovaj deo mi i nije neshto.....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#10 (permalink))
Necromancer
Support