|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kvizovi |
|
Odgovor: Kvizovi |
|
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Kvizovi -
22.04.2007, 18:21
Generalno volim kvizove. Taman proveravam svoje znanje.
Voleo sam da gledam Sam protiv svih, jer tu zaista nije bilo vrdanja. Znaš - ne znaš i ćao si. Milioner me je nervirao, najviše zbog voditelja. Neko mu je nekada rekao da je duhovit. Ruski rulet i ostale debilizme sa Pinka neću ni da komentarišem. Kul mi je bila i Najslabija karika, prvenstveno zbog voditeljke koja je urnisala takmičare. Sada gledam Visoki napon i moram priznati, svaka čast Dekiju. Za 10 godina je od "Najslađi su brkovi od Vedoki krema" dogurao do RTS-a. Samo kada je otišao sa Pinka. Slagalica - no comment. Taj kviz je neuništiv. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
25.04.2007, 14:47
Gledam kvizove, kada sam u prilici. Ništa redovno, ništa pasionirano. Kao što reče Kunić - proveravam svoje znanje usput... za "dž" ... I redovno se iznerviram kada neki učesnik ne zna ono što smatram da je iz oblasti najopštije kulture... Ali... Trema je, verujem, čudo. I možda bih se i sama pogubila kada bi mi se u lice uneo, npr. Zeljković, ili neka slična persona upadljive prirode. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 19:18
Pol: Muško
|
17.05.2007, 19:39
@ vlado
Citat:
Ni meni se nije svideo Irfan Mensur u R.Ruletu al ono stvorenje što je zamenilo Milana Kalinića mi je ubilo volju za gledanjem svih kvizova a ne samo ruleta Za kviskotekom uopšte ne patim. U sečanju mi je ostala samo muzika iz nje A slagalica ? Pa mislim da je to kviz u kojem je atmosfera najopuštenija, i da će još dugo trajati Sam protiv svih ? Pa koncepcija samog kviza mi se stvarno sviđala, ali je često bilo nekorektno postavljenih pitanja takmičarima, A bogme se dešavalo da tačne odgovore proglase za netačne |
|
|
|
|