|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li im verujete ? | |||
| Da |
|
6 | 15.79% |
| Ne |
|
32 | 84.21% |
| Učesnika ankete do sada: 38. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete |
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete -
18.07.2007, 12:16
Pre nego što su počeli da se zahvaljuju, bila je jedna kampanja u kojoj su pretili da će da neplatiše tuže sudu i da će tražiti i nadoknadu sudskih troškova. E sad, da li su videli da sila ne vodi nikuda, ili su počeli da primenjuju psihologiju mase, kao svi plaćaju pa hajde i ja da platim, vreme će pokazati.
Što se tiče poverenja, verujem im samo kada objave sportske rezultate. |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
18.07.2007, 12:48
Iskreno, ne verujem ni jednom mediju. Ni elektronskom, ni štampanom. Mislim da nema nezavisnih i onih koji ti daju potpuno "sirove" informacije, pa da možeš k'o svet da "frikombinuješ"... Kada me neka tema extra zainteresuje, "izukrštam" sve što se može naći i pročitati, ili odslušati, ili odgledati - pa zaključim onako kako mi dodje tog momenta (profi, nema greške... )...RTS nije nikakav izuzetak po tom pitanju. Ne verujem im, oni su državna informativna kuća, dužni su da sprovode državnu politiku i da narod "filuju" informacijama koje idu u prilog vladajućoj garnituri - koja god bila aktuelna. Kao što "Pink" boji ružičasto snove širokih narodnih masa, tako i RTS čini - ista meta, isto odstojanje. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:15
Pol: Muško
|
18.07.2007, 17:57
Некако их сматрам најозбиљнијом и најпрофесионалнијом телевизијом, упркос свему, а Тијанић их, мада га сматрам будалом и психопатом, љигавцем и демагогом, јесте подигао из Милошевићевског блата. Сетимо се да је Тијанић био тај који је од БК направио респектабилну телевизију. Иначе, ја с |