VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Prikaz rezultata glasanja: Da li im verujete ?
Da 6 15.79%
Ne 32 84.21%
Učesnika ankete do sada: 38. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete
staro
  (#11 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:34
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 26.06.2007, 14:26

pogledam ponekad preko satelita RTS jer je jedini kanal iz srbije koji mogu da hvatam ....
BK - satelit vişe ne radi , ne znam şta se desilo
CG - je zanimljiva kao i RTS
Makedonska je jadna kao i neka bosanska
ma sve TV iz bişe yu su .ranje
i ne znam zaşto ih pogledam valjda iz navike
dok sam bio u Yu i Srbiji plaçao sam redovno pretplatu ...

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 26.06.2007, 15:13

RTS je propao od kad je tu Tijanić. Ako se malo bolje zagledate i vidite par njegovih izjava videcete da je lik neuracunjljiv i prepotentan i da se k*rci jer je pun kesa...

Gledanost nikako nije automatski poverenje.... gledaju ljudi i Šećerovskog....

Bez obzira na sve, RTS je najprofesionalnija televizija, sa najboljim voditeljima... a ne plavusama koje su isisavale k*te da bi vodile vremensku prognozu.... za pocetak.

Ali od kad je pretplate, smeta mi svaka sitnica na tom RTS-u. A zamislite da placate pretplatu za neku drugu TV, koliko bi onda tek ispizdeli.

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#13 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 26.06.2007, 18:31

Kakva pretplata?
ja ne placam to...

Ubica mekog srca.

staro
  (#14 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 27.06.2007, 13:42

Ne spadam u ove što plaćaju pretplatu, tako da ne vidim sebe u grupi onih kojima su se zahvalili . A i da plaćam, nikad ih ne gledam tako da se ne bi moglo reći da im verujem - nego jedino da me ne interesuju.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#15 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 27.06.2007, 13:50

Bas kao i Euridika, pogledam nekad njihov program preko interneta jer je besplatan, nema pretplate (verovatno se jos nisu setili da je uvedu ).

Doticna reklama sa sve zahvaljivanjem je licemerna jer je pretplata nametnuta (a koliko cujem, samo se vrte reprize preistorijskih emisija i serija... dakle, program i nije nesto napredovao)!

Licno im ne verujem, jer kao i svaka drzavna televizija, igraju kako neko drugi svira!

staro
  (#16 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 28.06.2007, 10:24

Ne verujem im bas...a za tu lovu koju placam, mogu da gledam izvrsne reprize Metle bez drske i Price iz Nepricave ( sto je sve super, ali bas 20 godina da se ne skida sa repertoara, malo je previse ).

500 dinara mesecno placam kablovsku sa mnogo fenomenalnih kanala, a 300 placam RTS... ...neredovno, doduse...mada oni skupstinski prenosi u 01 ujutru stvarno nemaju cenu!

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 33
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 28.06.2007, 10:52

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
RTS je propao od kad je tu Tijanić.

Inače je bio baš neviđena medijska kuća sa Crkvenjakovim, Vučelićem i Milanovićem

Najprofesionalnija televizija? Sa najboljim voditeljima?

Citat:
koji uz obavezno mašenje akcenata govore već unapred prepoznatljive rečenice.
O da

Ne plaćam pretplatu, zabranio mi hazbend plaća je deda. On je navikao da ima rts. Meni na daljinskom upravljaču taj kanal ne bi uopšte falio nešto specijalno, i ne da im verujem ili ne verujem, nego ih uopšte ne primećujem, i skoro niti gledam. Izuzetno retko. Ja tu reklamu nisam još ni videla

Al', evo sinoć otkrijem da se ponovo daje omiljena mi serija "Otvorena vrata", pa ću da je jurim kad ima.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostale

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 10:46
Godine: 24
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 18.07.2007, 12:16

Pre nego što su počeli da se zahvaljuju, bila je jedna kampanja u kojoj su pretili da će da neplatiše tuže sudu i da će tražiti i nadoknadu sudskih troškova. E sad, da li su videli da sila ne vodi nikuda, ili su počeli da primenjuju psihologiju mase, kao svi plaćaju pa hajde i ja da platim, vreme će pokazati.

Što se tiče poverenja, verujem im samo kada objave sportske rezultate.

staro
  (#19 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 18.07.2007, 12:48

Iskreno, ne verujem ni jednom mediju. Ni elektronskom, ni štampanom.
Mislim da nema nezavisnih i onih koji ti daju potpuno "sirove" informacije, pa da možeš k'o svet da "frikombinuješ"... Kada me neka tema extra zainteresuje, "izukrštam" sve što se može naći i pročitati, ili odslušati, ili odgledati - pa zaključim onako kako mi dodje tog momenta (profi, nema greške... )...
RTS nije nikakav izuzetak po tom pitanju. Ne verujem im, oni su državna informativna kuća, dužni su da sprovode državnu politiku i da narod "filuju" informacijama koje idu u prilog vladajućoj garnituri - koja god bila aktuelna. Kao što "Pink" boji ružičasto snove širokih narodnih masa, tako i RTS čini - ista meta, isto odstojanje.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#20 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:15
Odgovor: RTS - Hvala što nam verujete - 18.07.2007, 17:57

Некако их сматрам најозбиљнијом и најпрофесионалнијом телевизијом, упркос свему, а Тијанић их, мада га сматрам будалом и психопатом, љигавцем и демагогом, јесте подигао из Милошевићевског блата. Сетимо се да је Тијанић био тај који је од БК направио респектабилну телевизију.
Иначе, ја с