|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kvizovi, ali pod navodnicima |
|
Odgovor: Kvizovi, ali pod navodnicima |
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kvizovi, ali pod navodnicima -
25.04.2007, 14:55
Pa to je nevidjena budalaština. I ti trouglovi i reči u kojima nedostaje po neko slovo... Kao, niko ne može da pogodi... Ili, ličnost iz javnog života koja se ne skida sa kojekakvih medija, a baš ne može da se nadje ni jedan gledalac koji zna kako se dotični zove... Kao da smo svi retardi! To treba zakonom zabraniti, jer je u pitanju najogoljenija pljačka! A narod - k'o narod... U opštoj besparici, gleda kako da dodje do neke kinte, pa umesto da zaradi - kad dobije telefonski račun, momentalno mu presedne takva akcija! Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 23:02
|
Pa u pocetku je bilo interesantno, kada se to pojavilo samo na jednom Tv kanalu ....ali posle su nicali ko pecurke posle kise .
.....oni su zaradili jako veliku lovu i za dzabe je bilo upozorenja da je to prevara a da su samo telefonski racuni realni....cim toliko traje znaci da ima ljudi koji ih zovu...verujte prestali bi oni cim nebi bilo love...p.s. moja svekrva je "zaradila" na moje ime 500 din, a jos nisam dobila ...ona je dobila samo racun za telefon koji krije kao zmija noge... |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
18.05.2007, 21:24
Ma nisu to kvizovi, to je televizijsko šibicarenje
Stvarno, svaki put kad čujem nekog od voditelja tih nazovi kvizova, meni se u glavi stvori slika šibicara na pijaci A kad još za voditeljku stave mlađu žensku osobu, normalno prikladno obučenu moralu posla sa kojim se bavi. Pa se iz zvučnika začuju freze tipa "samo vas čekam", "hoćete li vi biti moj..." itd. itb. Ma dođe mi da ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
|
18.05.2007, 23:17
Skidam kapu ljudima koji su voditelji tih kvizova..... mislim, ni ja ne bi znala da pricam gluposti 2 sata...
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:07
Godine: 34
|
Voditelji, pardon... ''voditelji''
se toliko trude da naprave napetu atmosferu... da me lepo muka ''hvata'' ... Čista prevara... ali će uvek da se nađe nova ''žrtva'' koju će da ''ojade'' za izvesnu sumu novca... ![]() Ružno... jako ružno... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|