Da, slusao sam radio, a u skorije vreme ne pamtim kad sam. Pred spavanje bih upalio da peva, prica, nije bitno sta, samo nek radi celu noc, dok ja spavam, pa kad se ujutro probudim, ugasim ga-ne znam ni sam zasto sam to tako radio, ali prijalo mi je to. Kao klinac-do 4-5 razreda osnovne, voleo sam da slusam ujutru oko 07h Beogradski program za decu, i dok bih navlacio carape uzivao bih slusajuci radio, zatim odgledam crtac na RTS1 u 07h05min,doruckujem, i pravac skola. Ima vec nekih 7-8godina kako ne slusam radio, doduse poslusam neki put, ali to je jako redak slucaj. Pre, nekih sad vec preko 11-12 godina voleo sam da cujem u 17h emisiju „Argument vishe”, bila je jednom nedeljno, ako se dobro secam. Dok sam slusao radio, nisam imao tacno odredjenu stanicu, slusao bih sta mi se svidi, ali sam se nekako najvise zadrzavao na MIP radio frekvenciji i Radio Beograd. Da li postoji jos radio MIP, i sta sad pusta nisam siguran, ali secam se da su mi se tad svidjale pesme koje su pustali, a i zabavne emisije. Mislim da radio iako prevazidjen TV-om i ostalim medijima ima i svoje prednosti u odnosu na iste. Na TV-u se zamuckivanje, i ruznjikav glas ne osete toliko ako pevacica izbaci svoje adute, i dobro ih usilji, pa prolaze i neke krs pesme sasvim fino-bitno je samo bacakati se na sve strane, lepo se srediti i to je to. Za razliku od toga, na radiju prolaze prijatni glasovi, sa tecnim izrazavanjem, i nebitnog izgleda, a na osnovu samog glasa draz vam daje i to sto samo mozete nagadjati kako izgleda osoba koja prica na mikrofon dok je slusamo. E, odoh sad da pustim radio, da probam da nadjem neke fine starogradske (pa nek radi tiho) , ako to jos uvek postoji kao sto je nekad bilo.