VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Novo Pozorište u kući
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Novo Pozorište u kući - 15.04.2007, 13:36

Producent INTERMEDIA NETWORK je otkupila autorska prava za 39 epizoda od porodice scenariste serije Novaka Novaka. Snimljena su dva serijala sa po 13 epizoda, ukupno 26 epizoda.
Snimanje serije je trajalo tri i po meseca u studiju gde se nalazila scenografija stana porodice Petrović, a pojedine scene snimane su u eksterijeru na mnogim lokacijama u Beogradu.
"Pozorište u kući" spadalo je medju najpopularnije humorističke serije u nekadašnjoj SFRJ, a Rodoljuba Rodje Petrovića, glavu porodice koja živi i snalazi se u samoupravnom socijalizmu, igrao je
Vlastimir Djuza Stojiljković. Tom ulogom se i proslavio.

U novoj verziji "Pozorišta u kući", Rodju igra Dragan Bjelogrlić, i on je sada gradjevinski inženjer privržen porodici koga ratne i krizne 1990-te nisu slomile.

Njegovu suprugu Olgu, koju je igrala Stanislava Pešić, tumači Nataša Tapušković. Glumica Tanja Bošković je od Olge Ivanović preuzela ulogu Rodjine tašte, Nikolajevićke; njenog kućnog
prijatelja Vasu S. Tajčića umesto Dragutina Dobričanina, sada tumači Branimir Brstina.

Ulogu rodjake Tine, umesto Liljane Lašić, tumači Nada Macanković, a Rodjinog sina Borka Petrovića dečak Marko Brkić, umesto Gorana Trifunovića.

Kao specijalni gosti su najavljeni Vlastimir - Djuza Stoiljković i Zdravko Čolić, a autor završnog songa u svakoj epizodi napisao Srdjan Gojković Gile, vodja grupe "Električni orgazam".

Scenario novog "Pozorišta u kući" napisali su Dragan Bjelogrlić, Balša Djogo, koji je jedan od režisera serije, i Ivana Dimić, na osnovu teksta prvobitnog autora "Pozorišta u kući" Novaka Novaka.

Predvidjeno je da serija ima dva serijala od po 13 epizoda, a pored Balše Djoga, njeni režiseri su Miroslav Lekić i Ivan Živković.

Gledala sam sinoć prvu epizodu i još uvek nemam jasno mišljenje, ali mi nije glupa serija... i to je nešto. Ovaj mali Marko baš dobro glumi za jedno dete, prijatno me iznenadio.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Novo Pozorište u kući
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 29
Odgovor: Novo Pozorište u kući - 15.04.2007, 14:16

Nisam gledala sinoc,ali verujem da je serija na svom mestu,volela sam da gledam ono staro "pozoriste u kuci" No, videcemo kakav uspeh ce ovo "novo" pozoriste imati.kl

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
Odgovor: Novo Pozorište u kući - 23.04.2007, 12:02

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Glumica Tanja Bošković je od Olge Ivanović preuzela ulogu Rodjine tašte, Nikolajevićke; njenog kućnog
prijatelja Vasu S. Tajčića umesto Dragutina Dobričanina, sada tumači Branimir Brstina.
E pa bolje nisu mogli da podele uloge i ove dve mi se dopadaju samo kad procitam, ne moram ni da gledam. Nisam gledala i ne znam kad ide novo pozoriste, ali bih svakako pogledala, da ne lupam na prazno, mada te rimejkove slabo nesto volim.

Ja imam zestok problem sa Draganom Bjelogrlicem, njega ne mogu da svarim ni pored nekih odlicnih uloga koje je imao. Jednostavno mi uopste ne lezi, da ne kazem nesto grublje.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Novo Pozorište u kući - 25.04.2007, 15:29

I meni nesto slabo idu ti rimejk projekti... Nisam gledala. Pogledaću.
A ne mogu da se ne zapitam: da li je moguće da ne postoji neka nova tema...? Savremenija...?
No, da ne prejudiciram... Možda mi se i dopadne.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#5 (permalink))
Kal_el
LimaNS
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 21:22
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Novo Pozorište u kući - 25.04.2007, 15:36

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E pa bolje nisu mogli da podele uloge i ove dve mi se dopadaju samo kad procitam, ne moram ni da gledam. Nisam gledala i ne znam kad ide novo pozoriste, ali bih svakako pogledala, da ne lupam na prazno, mada te rimejkove slabo nesto volim.

Ja imam zestok problem sa Draganom Bjelogrlicem, njega ne mogu da svarim ni pored nekih odlicnih uloga koje je imao. Jednostavno mi uopste ne lezi, da ne kazem nesto grublje.
D.Bjelogrlça kad vidim prevrne mi se stomak ...
nije mi nişta skrivio çak je i upeşan glumac ali ...
Voleo sam tu seriju da gledam joş kao dete i kad budem imao prilike pogledaçu je ... ako budem mogao da svario onog lika sada na mestu legendarnog DJuze !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Neko pije , neko se drogira a ja jedem majonez

staro
  (#6 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 05.08.2008 09:15
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Novo Pozorište u kući - 31.05.2007, 13:01

Orinalna verzija je neprevaziđena u svim elementima.

Odgovor

« Heroes | Kvizovi »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji > Novo Pozorište u kući
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kako emigrirati? Sve ono što vas zanima u vezi života "tamo negde". socobe1 Dijaspora 30 28.07.2008 16:10
Novo na forumu Necromancer Obaveštenja i pitanja u vezi sa Forumom 50 14.10.2007 10:00
Vlaga u kući srijemac On-line savetnik 10 06.08.2007 14:25
Detalji, pretvori staro u novo Lillith Hobi - Uradi sam 8 12.03.2007 02:55
Naser Orić ide kući Kunic Spomenar 10 06.07.2006 07:17