VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Serija "LOST"
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Serija "LOST" - 11.09.2007, 00:35

Mr. Eko: Hello. I have something I think you should see. If you don't mind, I will begin at the beginning. Long before Christ, the king of Judah was a man named Josiah.
John Locke: Boy, when you say beginning, you mean *beginning*.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 28.06.2008 21:08
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Serija "LOST" - 11.09.2007, 00:42

Ne, nije doshlo do interferencije serija ...doktorka iz Prison breaka i Sawyer sreli su se u fimtchichu Whisper...

A Skofild i Kejt che se roknu...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Serija "LOST" - 15.09.2007, 22:25

Završila sam i treću sezonu i vezala sam se za likove, sad mi fale

staro
  (#14 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 19:25
Godine: 42
Odgovor: Serija "LOST" - 15.09.2007, 22:34

ne pratim ove serije ali kako mi kazu neki poznanici gledaju ih na internetu ali njihove web ne znam i nisam trazio naravno ...
pa koga interesuje neka potrazi a tamo su sve aktuelne serije i naravno sezone koje joş nisu stigle u Tursku i Srbiju

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#15 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:05

Uhh... spichih i ja trechu sezonu!... Stvarno se nije teshko vezati za likove... A i pomalo se vezah korenjem za ovu stolicu

Sve je dobro odradjeno. Malo se u trenutcima chini pretrpano "DOGADJANJIMA", svi likovi su po malo labilni, a svi su generalno dobri. Oni koji na pochetku treba najvishe da nerviraju u sushtini su .... pa, otkrijte sami... Priznajem da sam se kliberio zbog Sojerovih doskochica, nadimaka i lupetanja, Harlijevim baksuzlucima, Lokeovim sranjima itd itd... Dzek malo smara sa svojim traumama...ali na kraju vas toliko uvuku da se radujete sa njima, nervirate takodje... UU kako bi izashovio onog Bena

Mislim da bi se cela jedna epizoda mogla sastaviti samo od padova u trchanju po shumi, jedna u povratcima iz raznoraznih misija i jedna kratka kompilacija govora sa sahrana...

Sajid, nesrechnik, u prvom serijalu je tolko dobio batina, palica u glavu i muchenja da je izgledao kao sve sem nekakvog iskusnog vojnika...

Kejt, sasma slatko jedno biche , je malo ... bleda ...

Enivej, pricha iako rashtrkana je dosledna, neke manje manjkavosti se mogu zanemariti, sve nepovezane stvari chini se da imaju smisla shto se serijal blizzi kraju, a sve ostale mambo dzambo stvari su poptuno opravdane, ako uzmemo u obzir da je serija SF.
Najzanimljiviji je naravno deo kada tek pochinju da upoznaju ostrvo, i kada pochinju da se pojavljuju stvari koje nikako ne bi trebale da budu tu ...

Mnogo toga je ostalo neobjashnjeno, nadam se da che se to srediti u narednom serijalu ...Ima li ga? A dotle, ima epizoda koje se mogu gledati i ponovo

Ne znam da li je utisak isti i kad seriju gledate ka choek na tv epizodu po epizodu svaki dan, ili ko manijak po nekoliko komada dok ne svane... Ali generalno .. it do well

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 22.09.2007 u 03:20.

staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:20

Citat:
A dotle, ima epizoda koje se mogu gledati i ponovo
Da znaš da sam i ja to pomislila kriziram.

Ti bi Bena, a ja Juliet, mene ona nervira A Hurley mi je skroz super, iako mi Sawyer najviše nedostaje

[Boone has taken the gun from Sawyer and Sayid to stand watch]
Sayid: Give it back to me.
Sawyer: Oh, yeah. Give it to Al Jazeera. He'll protect us.
Charlie: Al Jazeera's a network.

Aj' reci ko ti ima najjaču ličnu priču do sad?

staro
  (#17 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:35

Paaa... hmm... Sojer ..mozda zato shto je jedini nekako zaokruzzio svoju prichu, mada glumac sam, kako li se zvashe, koristi 3,5 razlichitih izraza lica dobrim delom serije ipak uspeva da izgura sve bolje shto se serija blizzi kraju..ali opet i to je na neki nachin dosledno, jer poenta i jeste da se trudi da je ladnokrvni tenkre pa da olabavi do kraja ..... Kao lik kompletan je i Harli, koji sam za sebe mozze biti komedija ... Charli je (?) sasvim gotivan lik, al malo nervira cela njegova priroda chlana d Boys benda ...sve jedno, valjda je ipak uspeo da prodje kroz onaj prozor?...Ali, Svaki lik pojedinachno je preterani dobrica...

Iako se svashta se tu neshto neverovatno deshava, serija generalno ipak ima neki klishe dogadjaja, ponekad se olako gine, drugi put se izvlache iz najneverovatnijih situacija.....ali mislim da najvishe odskache kako su zavrshili ono dvoje shto su se "igrali sa babushkama"..

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:41

A meni Locke. Šta se njemu sve izdešavalo A ne bih volela da Sawyera ubiju baš zato što je zaokružio priču mada je i njegova jaka. I Sayidova

I samo da dodam da me Michael iritirao od početka do kraja

staro
  (#19 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Serija "LOST" - 22.09.2007, 03:54

Majkl se preterano dogadjao. Nisam siguran shta je njegova svrha ... Nesrechni otac odlepio zbog nepravde zbog sina, na kraju je levo smetalo u svakoj situaciji...

Locke mi malo manjka sa onom preteranom togaljivoschu za chaletom, mislim, mator choek, a polud'o... inache na ostrvu serija ne bi bila ono shto jeste da nema njega.

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja