|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Serija "LOST" |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Serija "LOST" -
11.09.2007, 00:35
Mr. Eko: Hello. I have something I think you should see. If you don't mind, I will begin at the beginning. Long before Christ, the king of Judah was a man named Josiah.
John Locke: Boy, when you say beginning, you mean *beginning*. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Serija "LOST" -
22.09.2007, 03:20
Citat:
Da znaš da sam i ja to pomislila kriziram. Ti bi Bena, a ja Juliet, mene ona nervira A Hurley mi je skroz super, iako mi Sawyer najviše nedostaje ![]() [Boone has taken the gun from Sawyer and Sayid to stand watch] Sayid: Give it back to me. Sawyer: Oh, yeah. Give it to Al Jazeera. He'll protect us. Charlie: Al Jazeera's a network. ![]() Aj' reci ko ti ima najjaču ličnu priču do sad? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|