VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
"Pozovi M... ili će on tebe"
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Pol: Žensko
Godine: 29
"Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 11:59

Imajući u vidu da je telefon, JOŠ UVEK, osnovno sredstvo komunikacije na našim prostorima, Mićko čvrsto odlučuje da u potpunosti iskoristi isti…

Javljajući se na TUĐE odabrane oglase, ali i DAJUĆI SOPSTVENE, kreativno sročene (objavljene u ovdašnjim aktuelnim oglasnim prostorima), on teži da se UVEK predstavi kao neko drugi – kao potencijalni kupac stana, robe, kućnog ljubimca, kao prodavac automobila, investitor, ponudjač usluga, menadžer estradne zvezde, mladoženja, majstor – stvarajući kroz telefonske razgovore burleskne zaplete, vešto vodeći nesporazume tokom dijaloga u apsurdne i neočekivane zaplete, kako bi tokom razgovora, reagujući na ličnost sagovornika, situaciju doveo do nepredvidivog.

Micko u 30 minuta “telefoniranja” predstavlja po jednog gosta, javnu ličnost, koju , u zavisnosti od sadržaja oglasa, uvek drugačije “ upotrebiti“.

svakog utorka od 22:15

B92

jel gledate ovu emisiju?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe"
staro
  (#2 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 12:14

ne vatam b92

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#3 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 12:16

Emisija je urnebesna, mada ja nekad ne znam kako ima srca da zeza pojedine ljude. Prosto mi bude žao kad krene da ih zavlači. U suštini, emisija je čisto zabavnog karaktera, nema nikakav dublji smisao, ali je odlična za razonodu .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#4 (permalink))
yeesss
Iskusni forumdžija
yeesss će uskoro postati poznat članyeesss će uskoro postati poznat član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 12.11.2008 23:44
Godine: 46
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 12:27

Genijalna emisija , trebalo je osmisliti tako nešto , mislim da je M genijalac koji datira od davnih dana. Sviđa mi se ideja , mada ponekad deluje pomalo surovo, ali i sam život je takav. U svakom slučaju ako ga ocenjujemo od 1 do 5 ,kod mene ima najveću ocenu 5.

Ljudi mogu da oproste sve osim iskrenosti !!!

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:17
Godine: 34
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 13:43

Povremeno je odgledam - kada se setim...
naravno smejem se kao blesava, jer su naše naravi zaista neverovatne...
i na šta smo sve spremni da bismo kupil, prodali, iznajmili ... bla, bla... neku robu...
nekada se zamislim i rastužim... iz gore pomenutog razloga...

Mićko je sjajan... takve transformacije glasa... o mozgu koji ''radi'' brzinom svetlosti... šta reći još, a da se ne ponovim...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 14:43
Godine: 38
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 15:39

Tek kada Mićku dođu gosti u emisiju shvatim koliko je on ingeniozan čak i u epizodama u kojima ne briljira. Inače moj put kroz gimnaziju se sastojao u tome da čekam nedelju i 13 sati zbog ''Indexovog radio-pozorišta'' na 202-jci, i mogu da kažem da su serijali ''Pozovi O radi oglasa'' gde su se prodavali Turski parfemi iz konzerve i papagaj sa greškom bili mnogo bolji (ili ja mnogo mlađi). Bilo je to 1987...Pa drugi serijal (valjda 1990 i 91) gde je on zvao ljude koji su prodavali svakakva čuda, a i ''Gledanje u dlan i šoljicu preko telefona'' 1993...i tra la la

Ne znam da li je, ali mislim da je cela ideja bila potekla od pokojnog Neše Leptira.

Mada mi i ovo dobro dođe, i svaka mu čast!!!

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#7 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Godine: 37
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 16:50

...mislim da je mićko kapacitet za mnogo više nego što je ovo, ali i ovako njegova genijalnost dolazi do izražaja...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 18:57

emisiju gledam kad se sjetim ili kad je ulovim šaltajući po programima i baš se pošteno nasmijem. ostala mi je u sjećanju ona epizoda kad je nekom liku uvaljivao vijetnamske prasice

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 20:29

Oglasi su puni smesnih, glupih, glupo srocenih, nastranih i neverovatnih oglasa. Čovek je samo uradio ono sto je verovatno svako bar jednom probao... da zafrkava ljude preko telefona
Meni to izgleda malo surovo, pogotovo što neki razgovori budu neprijatni i traju dugo... na taj nacin možete i od normalnog čoveka napraviti blesavog. Mislim da je emisija višak u moru dekonstruktivnih televizijskih emisija. Još jedna zaje******a! Meni to više nije smešno. Nekada sam i ja zezao ljude sa drštvom, ali nismo zajedno imali godina koliko Mićko! Folirali smo neke nagradne igre i pustali ljude da pogađaju pesme... i redom su nasedali.
Ne znam šta je žalosnije gledati? Nekoga kako se iživljava, ili mentalitet pojedinih sagovornika....

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#10 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 23:05

ja to nisam nikada gledala, a micka i one stare indexovce obozavam.
ja nemam srca da gledam kako zeza ljude, inace tamo ima svakakvih bolesnika. ali nije to meni smesno.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu