VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe"
staro
  (#11 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 22.03.2007, 23:49

Michko je genije. Nije samo poenta u tome shto tu neko biva zafrkavan, nego je Michkova brzina razmishljanja, duhovitost i kontanje sagovornika zapravo inspirishucha... Nije svaki razgovor zanimljiv i uspeo, verovatno se i josh mnogo toga izbaci iz emisije..ali je Michko kao pojava zanimljiv...

Snimci legendarnih epizoda indexovog pozorishta - "nazovi O radi oglasa" i posle petnaest godina su vrlo trazzeni audio klipovi. A njihovo snimanje na nesrechu prestalo je odavno...

Shaltersko maltretiranje, oralni zavrshetak i ljudski rastanak, aparat za prepoznavanje lazznih deviza u apoenima od 74 marke itd ..nezaboravno... I chovek je jednostavno uzeo i razvio zabavnu temu u kojoj lezzi dosta potencijala..

Nema tu nishta dekonstruktivno u zezanju, naprotiv, svaka dosetka i snalazzenje u trenutku je vrlo kreativno, a u globalu, emisija vrca od inteligintnog duha, optimizma i pozitive kao i ceo Michkov opus, koji pokazuje kako se moze biti duhovit i originalan, bez praznog filozofiranja i maltretiranja naroda samim sobom, javnih glupiranja ili praznog kontriranja svima, samo da bi se skrenula pazznja, kao shto to rade oni kojih je vishak u moru demagoga... Michko ne ponizzava gledaoce u sushtini, on se prilagodjava sagovoriniku dozvoljavajuchi mu da pokazze svoj stvarni profil... A ne mozzesh nizze pasti od poda na kome stojish...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 23.03.2007 u 00:02.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 04.05.2007, 11:47

Ovaj covek ne samo da je stajao u prvim redovima kada su se talenti delili, vec ga je dobio dovoljno za nekolicinu nadarenih. Kad sam bila klinka, audio kasete sa snimljenim emisijama radio pozorista su se kretale od ruke do ruke i presnimavale danima sam se smejala slusajuci ih, kao sto se danas smejem kad god naletim na neki stari klip, a Dzamburu je prica za sebe

Meni se emisija dopada, volim da ga gledam i ne smatram da time ikoga ponizava, vredja ili sta god, sagovornik moze da prekine razgovor kad god hoce, niko ga ne primorava da prica, niti sam iz ijedne emisije koju sam odgledala mogla da zakljucim da su ljudi nervozni ili neraspolozeni dok se taj razgovor vodi. Ono sto sam mogla da zakljucim je to da njega niko zivi ne slusa sta prica, jer da slusa, provalio bi niz nepovezanih stvari i razgovori bi se zavrsavali mnogo ranije i bez "ugovorenog posla"

U secanju mi je ostala "Rika jelena", oni gobleni, htedoh dusu da ispustim

Kapiram da je za neke ovo mozda malo drska forma za televiziju, ali ja jednostavno na njegov rad ne gledam tako. Sta god u zivotu radio, pisao knjige, smisljao ili citao reklame, vodio radio ili tv emisije or stagod mogu samo da kazem - bravo, genije.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 04.05.2007, 12:19

Citat:
yeesss kaže: Pogledaj poruku
Genijalna emisija , trebalo je osmisliti tako nešto , mislim da je M genijalac koji datira od davnih dana. Sviđa mi se ideja , mada ponekad deluje pomalo surovo, ali i sam život je takav. U svakom slučaju ako ga ocenjujemo od 1 do 5 ,kod mene ima najveću ocenu 5.
da se ne ponavljam podrzavam u potpunosti ja ovde ne bi nista menjo

staro
  (#14 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 04.05.2007, 16:56

Ja sam samo jednom gledala emisiju, i to nekih 15-ak minuta, nisam mogla duze da izdrzim. Javno ismejavanje ljudi mi nije zabavno, nimalo, a Micko ima toliki talenat da je steta da ga prosipa na emisije ovog tipa. Slozicu se sa nekim iznad mene da takvih "jeftinih" emisija vec imamo previse...

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 04.05.2007, 17:26

Citat:
gerbes kaže: Pogledaj poruku
Tek kada Mićku dođu gosti u emisiju shvatim koliko je on ingeniozan čak i u epizodama u kojima ne briljira. Inače moj put kroz gimnaziju se sastojao u tome da čekam nedelju i 13 sati zbog ''Indexovog radio-pozorišta'' na 202-jci, i mogu da kažem da su serijali ''Pozovi O radi oglasa'' gde su se prodavali Turski parfemi iz konzerve i papagaj sa greškom bili mnogo bolji (ili ja mnogo mlađi). Bilo je to 1987...Pa drugi serijal (valjda 1990 i 91) gde je on zvao ljude koji su prodavali svakakva čuda, a i ''Gledanje u dlan i šoljicu preko telefona'' 1993...i tra la la
...ovo su epizode kojih se i ja sećam
Svake nedelje se nacrtam pored kasetofona i snimam, pa posle preslušavam dok ne naučim napamet Čini mi se da još uvek imam jednu kasetu na kojoj je "Gnjavnik" i Kviskoteka (sad ne mogu da se setim kako su je oni nazvali )
Jedinstveni su odličan humor i bez mnogo psovki što je danas retkost.
A Mićko je posebna priča Kakav je to lik Njega je milina i slušati i gledati ma stvarno je genije
A što se tiče "jeftinih" emisija...za mene je to bila neka emisija tipa "Znanje imanje" gde su ostatak ekipe iz Indexovaca imala neke skečeve koji su bili sve, samo ne smešni

staro
  (#16 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:49
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 18.05.2007, 21:56

@najgora
Mislila si na kliskoteku

@gerbes
Da definitivno je bilo bolje indeksovo radio pozorište, ali mu je bolja bila i ekipa
koliko se ja sećam jeste bila ideja Neše Leptira, ali dok su krenuli da je realzuju on je već bio prezauzet muzikom
Od starih emisija mi je bio neprevaziđen Šlogun

Zašto sunce ne sija noću? Danju se i onako vidi !
Možda i sija noću, samo je mrak pa se ne vidi

Daj učini čoveku taj harakiri, kad te tako lepo moli
Ma neću da mu radim taj harakikiriki.
nisam to radio nikada do sada
i neću valjda sad, pod stare dane da se učim

terbao bih negde da imam kasete sa epizodama "SIV i dom" "Gnjavnik" i "Male oglase" al se sve nešto bojim da se na njih uhvatio debeo sloj prašine

staro
  (#17 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 24.08.2007, 22:21

Evo bas sad ga gledam i umirem od smeha kakav je on lik...kako izdrzi a da ne pukne od smeha, nije mi jasno

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#18 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 24.08.2007, 23:19

Ja sam slučajno uhvatila pre neki dan emisiju u kojoj mu je gostovao Blaža Kako sam videla Blažu, tako sam pomislila: "E baš su se našli"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen