|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" -
04.05.2007, 16:56
Ja sam samo jednom gledala emisiju, i to nekih 15-ak minuta, nisam mogla duze da izdrzim. Javno ismejavanje ljudi mi nije zabavno, nimalo, a Micko ima toliki talenat da je steta da ga prosipa na emisije ovog tipa. Slozicu se sa nekim iznad mene da takvih "jeftinih" emisija vec imamo previse...
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:08
Godine: 33
|
04.05.2007, 17:26
Citat:
Svake nedelje se nacrtam pored kasetofona i snimam, pa posle preslušavam dok ne naučim napamet Čini mi se da još uvek imam jednu kasetu na kojoj je "Gnjavnik" i Kviskoteka (sad ne mogu da se setim kako su je oni nazvali )Jedinstveni su odličan humor i bez mnogo psovki što je danas retkost.A Mićko je posebna priča Kakav je to lik Njega je milina i slušati i gledati ma stvarno je genije A što se tiče "jeftinih" emisija...za mene je to bila neka emisija tipa "Znanje imanje" gde su ostatak ekipe iz Indexovaca imala neke skečeve koji su bili sve, samo ne smešni ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 20:50
Pol: Muško
|
18.05.2007, 21:56
@najgora
Mislila si na kliskoteku @gerbes Da definitivno je bilo bolje indeksovo radio pozorište, ali mu je bolja bila i ekipa koliko se ja sećam jeste bila ideja Neše Leptira, ali dok su krenuli da je realzuju on je već bio prezauzet muzikom Od starih emisija mi je bio neprevaziđen Šlogun Zašto sunce ne sija noću? Danju se i onako vidi ! Možda i sija noću, samo je mrak pa se ne vidi Daj učini čoveku taj harakiri, kad te tako lepo moli Ma neću da mu radim taj harakikiriki. nisam to radio nikada do sada i neću valjda sad, pod stare dane da se učim terbao bih negde da imam kasete sa epizodama "SIV i dom" "Gnjavnik" i "Male oglase" al se sve nešto bojim da se na njih uhvatio debeo sloj prašine |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
24.08.2007, 22:21
Evo bas sad ga gledam i umirem od smeha
kakav je on lik...kako izdrzi a da ne pukne od smeha, nije mi jasno ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
24.08.2007, 23:19
Ja sam slučajno uhvatila pre neki dan emisiju u kojoj mu je gostovao Blaža
Kako sam videla Blažu, tako sam pomislila: "E baš su se našli" ![]() |
|
|
|