|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kviskoteka |
|
Odgovor: Kviskoteka |
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
moji u kuci, a i ja sa njima smo je redovno pratili. da li ste culi za nasega istoricara predraga markovica? on je jedne sezone bukvalno razbio sve na kvizu i jos se sjecam da je novac poklonio u humanitarne svrhe za djecu. a jedna djevojka iz moje tadasnje srednje skole je jedne sezone bila druga ili treca, pa se sjecam da su je svi salijetali u skoli poslije toga. meni je kviz bio jako dobar i imao je kvalitet. medjutim, moramo uzeti u obzir da je tada bilo samo dva programa (mozda i treci) i da nam tadasnja tv i nije bila bogata sa kvizovima kao danas. medjutim, iz danasnje perspektive, sa kvizovima na svakom kanalu, mogu reci da bi ipak svi trebali da uce od kviskoteke. nadam se samo da ce ova "nova" kviskoteka odrzati svoj nivo. i naravno, svaka cast oliveru mlakaru kao voditelju.
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 16:22
|
Jao, lepe vesti Obožavala sam je kao klinka, asocijacije su mi nekako najbolje ''išle'', mislim da se ''davala'' četvrtkom uveče.. E, to su bili zadaci za vijugice, a ne sad ove , da ih ne nabrajam, koje su samo bleda kopija iste.. Naravno da kviz ne bi bio to, da voditelj nije bio Oliver Mlakar..Sećam se i igre detekcije (osoba A, B, C..)Vi, malo stariji , pokušajte da se setite još neke igre .. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Kviskoteka -
22.09.2006, 23:26
Joj sto sam ja voleo kviska i Olivera Mlakara
, jesam bio bash mali kad je sve to islo i pola nisam ni skontao sta pitaju a kamoli da sam znao odgovore ...Ali da otkrijem jednu tajnu , bash zbog tog kviska i Mlakara ja sam zavoleo kvizove i pitalice , cak josh uvek imam knjigu sa pitanjima za prijavljivanje u kviz ![]() a da ne spominjem kviska od testa , pa kao torta , pa od drveta ...... |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:05
|
23.09.2006, 00:01
O, dašta nego je se sećam. Četvrtkom uveče sam nešto kasnije išla na spavanje baš zbog ovog kviza. A rečenicu "Želite li uložiti kviska?" i danas često koristim.
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
23.09.2006, 06:51
Citat:
![]() Odlicno se sjecam Kviskoteke i Olivera Mlakara iako sam bio mali kad je bila popularna. A najzanimljivije su mi bile one zagonetne licnosti A tek natjecanja za najoriginalnijeg Kviska. Pa cijelo jedno polugodiste smo svi u razredu an likovnom crtali kviska i slali na konkurs moj rad nikad nisu objavili cak sam i caleta gnjavio da mi jednog stastavi od neke drvcadi ![]() |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
|
sad sam se sjetila vica koji je ono vrijeme kruzio.
osoba A predstavite se. ja sam nevidljiva osoba. osoba B predstavite se. ja sam nevidljiva osoba. osoba c predstavite se. a gdje je osoba C?
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 33
|
25.09.2006, 06:34
Jao ja sad kad vratim film setim se još jednog imena. Laze Goluže
pa njih dvojica su mi bili kao ponedeljak i utorak... nekako, nikako jedan bez drugog. Sećam se kviza jako dobro, i sećam se onog lika sa cvikerima koji je razbijao... kako beše... Dragoljub? Bravo Dragoljube! Sjajno! Kako je on bio oduševljen kad Dragoljub svaki put najbrže pritisne taster ja se bre i tog zvuka još uvek sećam. Definitivno kultni kviz kojem je samo Mlakar davao šmek... a i nije bilo drugih tada i da se njegovo ime ne pojavljuje opet u ovoj novoj Kviskoteci, ta me vest ne bi zanimala ni najmanje. Ne može to nikako da bude isto i pored toga što je tandem isti, ali 'ajde, gledaćemo ![]()
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
04.11.2006, 19:12
Citat:
![]() |
|
|
|