|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Daljinski upravljač |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Daljinski upravljač -
17.07.2007, 21:46
Ja ne mogu više da iskuliram Power đuser Džeka Lalejna
![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
17.07.2007, 21:57
pa kad bolje razmislim, ima ih dosta, na primjer, onu emisiju na rts-u sto je zlaćana pomenula, mislim da se zove leti,leti,pesmo moja mila, 48 sati svadba, mijenjam zenu, big brother, prenos iz skupstine, pa obavezno sve politicke, grand, nase nazovi ih serije tipa baba ceslja kosu i tako to, ma mislim ima ih, tko ce ih sve i popamtiti...
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
|
17.07.2007, 22:04
Политичке "ток шоуе" на ружичастим и сличним телевизијама. Нисам веровао да ће ми се то десити, али и културни политичари из културних странака као да се труде да покажу да могу бити безобразнији, неваспитанији и више лупати глупости, намерно, те кварити ниво расправе од радикала или лдповаца... ужас. Још неке нормалности има на РТСу у таквим емисијама...
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
|
17.07.2007, 23:55
posto se svaka emisija, film ili bilo sta drugo sto se prikazuje, prekida reklama (naravno, jel'te) ... u tim EPP pauzama menjam kanal
Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
|
14.09.2007, 14:28
Kad bolje razmislim to su dobre stvarcice jos narocito ovi Univerzalni koji imaju 4-5 aparata na sebe jos kad bi imao ko staviti cd ili dvd u liniju ili dvd player sve bi bilo super
|
|
|
|
|
|
Evening Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:38
Godine: 20
|
14.09.2007, 15:53
retko kad ag i gledam.. ali nikad ne gledam "Sve za ljubav" ili "Magazin IN'.. ili bolje sto bi se reklo, nijednu talk show emisiju..
niti spanske serije.. niti politicke emisije.. ![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 11:27
Godine: 29
|
19.09.2007, 07:52
Recite mi iskreno.. Jeste vi čuli da se za daljinski kaže i telepilot?
Hehehehe, moj ne voli kad ga tako nazivam a ja onda baš namjerno ![]() Ok, kad okrećem i vrtim programe? Kad je neka politička emisija..neki šport koji meni ne leži (npr. hokej), glupi film.. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|