VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najbolje reklame
staro
  (#1 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Najbolje reklame - 04.04.2006, 20:21

Dobra reklama, po meni, je pravo malo umetnicko delo. Dobra reklama te nasmeje, raznezi, razbesni...
Pokusajmo da se setimo i nabrojimo sve one dobre reklame koje prokomentarisemo svaki put kada ih vidimo i zbog kojih nemamo potrebu da razbijamo TV.

Za pocetak, jedna od mojih omiljenih: "Pa dobro, tek smo poceli... nema ni dvaes' dana" - Lav pivo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najbolje reklame
staro
  (#2 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Odgovor: Najbolje reklame - 05.04.2006, 00:50

Jedna od boljih reklama koju sam vidjela (zapamtila) je reklama za IKEA-u.

Mozete je download-ovati sa www.cincinnatiserbs.com

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Najbolje reklame - 05.04.2006, 01:20

Ima mnogo reklama koje mi se dopadaju, kako stranih, tako i naših. Uvek se setim onih reklama za Vojvodjansku banku valjda, one sa Cvijanovićem i Mandom... kad dodje kod obućara i kaže "Malo me žuljaju", a u kadru pored obućara - giljotina. Bilo ih je nekoliko, a sve su uradjene fantastično. Možda ova nekog i iritira, ali meni je jako simpatično kad vidim kravicu Simku kako vozi i šutira onaj bajs u reklami za čokolade. I pesmica mi je super, uvek me nasmeje.

Setiću se još nekih, a baš me podseti ovom temom da pregledam ove strane koje imam na kompu.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Najbolje reklame - 05.04.2006, 10:30

Dobra mi je ona za Heineken sa Jennifer Aniston kad je tip ispali u supermarketu

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Najbolje reklame - 06.04.2006, 01:28

Citat:
Muckota kaže:
Za pocetak, jedna od mojih omiljenih: "Pa dobro, tek smo poceli... nema ni dvaes' dana" - Lav pivo
Jes' dobra reklama. A tek pivo...

Od novijih mi se svidja "Kad ce plata", ali samo kada Gorica Popovic trese onog... onog... hmmm... znate na koga mislim.

Citat:
SQUW kaže:
Uvek se setim onih reklama za Vojvodjansku banku valjda, one sa Cvijanovićem i Mandom
A Koju si zaboravila? "Samo kamenac..."

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#6 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 01:51
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Najbolje reklame - 06.04.2006, 07:55

Honda civic

meni je odlicna

Izvini irnik ukradoh ti reklamu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#7 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Odgovor: Najbolje reklame - 11.04.2006, 00:53

Citat:
swba kaže:
Honda civic

meni je odlicna

Izvini irnik ukradoh ti reklamu
Ma u redu je

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Najbolje reklame - 18.04.2006, 02:48

E meni je i ova bila simpa:

CipiripiI CipiripiI Id čIkIlIdI i lIšnIkI I nImI nIčIg lIpšIg Id cIpIrIpIjI

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Godine: 26
Odgovor: Najbolje reklame - 18.04.2006, 23:40

Odlična je i nova reklama za coca-colu (iiii gooooool)

staro
  (#10 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: Najbolje reklame - 25.04.2006, 00:25

Jos jedna u nizu dobrih reklama: Weifert pivo
Ona tetka sa reklame me uzaaasno nervira, ali je reklama stvarno odlicna.

Odgovor