|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najbolje reklame |
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Pol: Žensko
|
Odgovor: Najbolje reklame -
22.04.2008, 19:22
Citat:
![]() Dobra je i ona sa dečakom od čokolade, za dezodorans, kad ga ona cica u busu grize za guzu ![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Muško
Godine: 36
|
01.05.2008, 23:18
Dobre su ove nove za Cocktu (mada je uopshte ne volEm), tipa:
"Ne mozesh sa nama na jug zato shto si zirafa!" "Kva??!!" ![]() |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 21:02
|
01.05.2008, 23:28
Ne mogu nigde da je nadjem pa da je ubachim, ali ide ovako...
Ulaze tata i sin u prodavnicu. Sin ubacuje u kolica razne slatkise i bombone, tata vadi i vraca na policu. I tako nekoliko puta. Klinac pocinje da pizdi i da se dere I want that bombons! Baca se na pod, valja se, mlatara rukama i nogama, rushi sve oko sebe, chale crveni jer ih svi gledaju...i na kraju preko celog ekrana pishe...USE CONDOMS ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:20
Godine: 33
|
02.05.2008, 14:25
Citat:
Evo je Jbte ja sam godinama mislila da je ovo Boris Becker liči majku mu. I dalje mi liči ![]()
|
|
|
|
|