|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dečji programi |
|
Odgovor: Decji Programi |
|
|
Odgovor: Dečji programi |
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 15:04
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Dečji programi -
17.02.2007, 22:27
Ja sam volela da gledam Neven, Lutkomendiju
, Branko Kockica (tatatatira ) i Muzicki tobogan. Imam na tri dvd-a sve emisije Neven, skidala sam sa kaseta. Skoro sam naisla na jedan sajt posvecen domacim crtacima i postoji i forum gde ljudi ostavljaju linkove za download tih starijih crtaca sa sinhronizacijom koju su radili Nikola Simic, Slavko Tatic.... Ako nekog zanima sajt odakle moze da skida ove crtace nek se javi na pp. E da i Evokse sam volela da gledam jako. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:53
Godine: 29
|
Odgovor: Decji Programi -
18.02.2007, 01:57
Citat:
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
...one of a kind...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: juče 17:14
Godine: 34
|
Odgovor: Decji Programi -
29.08.2007, 15:31
Citat:
Pitam se da li uopšte postoji dečiji program (ako izuzmemo Fazone i Fore 2 )? |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Dečji programi |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? | SQUAW | Kad sam bio mali... | 32 | 17.09.2008 21:56 |