VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Imate li omiljene dnevne novine?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Imate li omiljene dnevne novine? - 16.12.2006, 12:34

Znam neke ljude kojima je ritual jutarnja kupovina novina, pa ispijanje kafe uz čitanje tih istih novina, pa tako redom... Da li vi možda spadate u tu grupu ljudi?

Da li redovno kupujete dnevne novine (i koje) ili ih pročitate ukoliko naidjete na njih u kafiću, na poslu, kod prijatelja? Imate li neki poseban ritual (čitanje od nazad i sl.) ili ih samo prelistavate?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 33
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 16.12.2006, 15:34

Heh, moja baba je imala taj rad čitanja od nazad, a prvo je obavezno otvarala čitulje. To je odmah posle Tv programa. Idu prvo oni koji gledaju TV, pa oni koji ga neće gledati. Valjda je tako kad ostariš, pa neke drugare samo tu možeš da vidiš

Ja ih listam od naslovne. Od dnevnih novina kupujem "Danas". Pročitam ono što me zanima uz čajić, ali i taj se ritual proredio od kad postoji internet, pročitam novine i vesti na netu, a tu je obavezno i radio Novine su i dalje svakodnevno u kući, zbog drugih, a i ja ih se baš često uželim. Moji iz navike kupuju "Politiku".

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 16.12.2006, 15:46

omiljene novine baš nemam, ali čitam sve dnevne koje mi padnu šaka. ja lično novine ne kupujem, kupuje ih brat (blic) i čitam ih redom, tj. od prve stranice. također mi je to jutarnji ritual ili nekad popodnevni, i to obavezno uz kaficu i cigaru. također imam običaj da po kafićima prelistam novine (obično ne kasnim, pa dok dođe persona koja uvijek kasni - da mi brže prođe vrijeme). također, imam jednog druga koji voli da lista novine po kafićima, tako da kad god idemo zajedno u grad, prvo fino prelistamo sve novine, raportiramo šta nam je bilo zanimljivo, pa se tek poslije toga fino čavrljamo.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 16.12.2006, 15:59

Da, Blic obozavam, pogotovo kad sama odem u kafic na kaficu, ili cekam nekog, tada najvise volim da ga prelistavam

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#5 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 16.12.2006, 19:35

A ritual mi je da ih čitam od nazad. Prvo sport, pa TV program, pa Vojvodinu, malo bacim pogled na crnu hroniku i taman se zasitim kada stignem do Politike.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 17.12.2006, 14:06

-Volim da citam novine, do 5. oktobra najcesce je to bio Blic, neko vreme dok sam radio u vojsci dobijali smo Borbu (kolke li su to novine bile), pa Politika, e tu stvarno mozes "dublje" da zadjes u temu. Eto! Uglavnom citam od straga!

staro
  (#7 (permalink))
1oredz3
Novi član
1oredz3 je na dobrom putu

Član od: 21.01.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 15:08
Godine: 24
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 22.01.2007, 00:13

Čitam Blic!
Ćale ga kupuje svakog jutra.
Uvek čitam od prve strane, pa na dalje.

Ja znam da ništa ne znam.

staro
  (#8 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:22
Godine: 29
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 05.02.2007, 13:35

Pa nije da bas svaki dan citam dnevne novine, al vec kad citam procitam Kurir i Blic

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 20.12.2007 u 22:15.

staro
  (#9 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 05.02.2007, 17:18

Najviše volim da pročitam "Blic". Uglavnom čitam internet izdanje, uz doručak na poslu .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#10 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 05.02.2007, 17:27

Najvise volim da prelistam MagyarSzo,hehehe,preko interneta,takodje listam Vecernje Novosti,ili nesto slicno sto nadjem,radi jezika,da ne zaboravim,volim da citam cirilicu,a volim da znam sta se dogadja kuci,pa sad ko cita MagyarSzo zna da ima jedna stranica gde pise jedan smesne stvari Magyarzo Pistike mesei,e pa to obozavam,to je na neki komicni nacin vidjenja situacije zivota,al dobar je,a i volim da citam viceve sto pronadjem

No me toques

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu