VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine?
staro
  (#31 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 13:02
Pol: Žensko
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 23.03.2008, 17:40

Od 8. razreda Osnovne škole kupujem Politiku i nekako sam nostalgična prema tom listu. Volim one velike strane, kulturnu rubriku i uvek se može nešto pametno pročitati
Kasnije sam počela da kupujem Dnevni Telegraf, više zbog politike lista jer je Politika u to vreme bila u opštem haosu te sam nastavila da čitam samo vesti iz kulture.
Danas čitam šta stignem

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 01:04
Godine: 36
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 02.04.2008, 14:03

Skoro svaki dan kupim Blic pa na miru uz kaficu čitam,ali od zadnje strane,znači prvo sport,onda malo opuštenih stvari,pa deo o Novom Sadu,a kad stignem do političkih tema,lepo zatvorim novine.Politiku ne čitam-ne volim da se jedim zbog tog!

staro
  (#33 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 16:15
Pol: Muško
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 11.04.2008, 14:25

Волим да читам локалне вести, али већ годинама мислим да је сајт Дневника урађен тотално идиотски.
Лист има квалитетних текстова, али док се сајт учита, треба ти пола сата, мени се редовно нешто закочи, заглави... не знам какве су то егзибиције, али за функционалност сајта имају 0 бодова од мене! Погледајмо само сајтове осталих новина, Политика, Вечерње, Блиц, Грађански, Курир... учитавају се као млеко.
Прес је такође почео да се*е с неким будалаштинама, па их ређе читам. Али Дневник је криминалан...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#34 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 29
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 13.04.2008, 19:37

svaki dan kupujem Blic, citam ono sto mi se ucini zanimljivo, ali moram da priznam da ponekad samo gledam slike

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#35 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 17:07
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 13.04.2008, 21:18

Dnevne novine kao i dnevni horoskop- smućkano pa prosuto...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#36 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Pol: Muško
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 14.04.2008, 08:35

Nem vise omiljene dnevne novine. Nekada sam svaki dan kupovao Plitiku i Slobodnu Dalmaciju. I tada sam tek ovlas citao politicke clanke i to uglavnom one koji su obradjivali spoljnu politiku, dok je to danas savim drugacije. Imam utisak da su dnevni listovi, ili bar njihov znacajan broj, lose kamuflirane ekspoziture pojedinih politickih opcija, tako da se danasnji sadrzaj mnogih dnevnih novina mogu tretirati vise kao SF ili bajkovita literatura, nego kao izraz profesionalnog i nepristrasnog zurnalizma....

Rebel

staro
  (#37 (permalink))
Grobarka89
Početnik
Grobarka89 će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2008.
Poslednji login: 06.06.2008 18:46
Godine: 19
Odgovor: Imate li omiljene dnevne novine? - 17.04.2008, 18:21

Pa obichno uzimamo novostiali tu je uvek sport oli zurnal

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji > Imate li omiljene dnevne novine?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Znak i podznak Lillith Astrologija 40 23.11.2008 21:44
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Imate li utisak da vam je dan prekratak? Goga Ženski kafić 58 30.09.2008 20:37
Da li imate državljanstvo zemlje u kojoj živite? irnik Dijaspora 17 12.11.2007 01:29