VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada
staro
  (#101 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:23
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 13.02.2008, 23:15

Ovih dana sam se trovala sa Sex & City, snimila sve sezone i bacila se na gledanje. Sviđa mi se serija

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: juče 19:42
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 13.02.2008, 23:29

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Mucke, Crna Guja, Bolji zivot i Simpsonovi.

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#103 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 13:02
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 13.02.2008, 23:35

Zaboravila sam da navedem i voljene mi Očajne domaćice..odlična serija, na prvi pogled navina kad ono psihopatologije u obilnim količinama..I naravno Bri, moj omiljeni lik..
Dopada mi se i britanska serija Stjuarti na Avali ali mislim da se večeras završava a i nova serija na B92 Reži me, sasvim je ok

a jel možda neko ima ili može da nabavi Dalas?

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#104 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 31
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 13.02.2008, 23:39

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Ovih dana sam se trovala sa Sex & City, snimila sve sezone i bacila se na gledanje. Sviđa mi se serija
..ja još uvek skidam,a u međuvremenu,trujem se sa onim što sam skinula

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#105 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 14.02.2008, 01:21

Retko pretim serije zbog prirode svog posla. Ipak, upeo sam da ih odgledam nekoliko koje su mi ostale u sjajnim uspomeniama.

O domacih spomenuo bih: Kuda idu divlje svinje, Vise od igre i Otvorena vrata, kao i one jos starije kao sto su meni neobicno draga serija Diplomci.

Od stranih su to: Leteci cirkus Montija Pajtona, neizostavne Mucke, ali i Halo, halo i, naravno, Crna Guja...

Zbog svoje neobicnosti i moguceg verovatnog uticaja na ovaj zanr TV stvaralasta, mislim da je potrebno apostrofirati i prvih 13 epizoda serije Tvin Piks, upravo one koje je rezirao maestralni Linc.

Sigurno sam ponesto i zaboravio....

Rebel

staro
  (#106 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 03:04
Godine: 38
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 14.02.2008, 01:28

...pored ovih serija sto je pomenuo memento,uglavnom se baziram na britanski humor...Nepristojni ljudi,Moja porodica,Mucke,sve od Rowana Etkinsona...naravno,Pajtonovci su neprikosnoveni...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#107 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 19.02.2008, 20:04

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku

Zbog svoje neobicnosti i moguceg verovatnog uticaja na ovaj zanr TV stvaralasta, mislim da je potrebno apostrofirati i prvih 13 epizoda serije Tvin Piks, upravo one koje je rezirao maestralni Linc.
Mogu li da znam ko je rezirao ostale epizode?

Unapred zahvalan.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#108 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 19.02.2008, 22:00

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Mogu li da znam ko je rezirao ostale epizode?

Unapred zahvalan.
Zaista ne znam. Verovatno ni ovaj podatak da je Linč režirao prvih 13 epizoda ne bih upamto, da nije najavljivano. Koliko se sećam, jednu od glavnih uloga u seriji je glumila i prelepa Linčova supruga, ali ni to više nisam siguran, jer je tome već skoro 20 godina.

Rebel

staro
  (#109 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:23
Godine: 29
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada - 19.02.2008, 22:27

David Lynch (6 epizoda, 1990-1991)
Lesli Linka Glatter (4 epizode, 1990-1991)
Caleb Deschanel (3 epizode, 1990-1991)
Duwayne Dunham (3 epizode, 1990-1991)
Tim Hunter (3 epizode, 1990-1991)
Todd Holland (2 epizode, 1990-1991)
Tina Rathborne (2 epizode, 1990)

Ovo su režiseri serije Twin Peaks

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#110 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe