|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Pol: Muško
|
Odgovor: Vaša najomiljenija TV serija ikada -
14.02.2008, 01:21
Retko pretim serije zbog prirode svog posla. Ipak, upeo sam da ih odgledam nekoliko koje su mi ostale u sjajnim uspomeniama.
O domacih spomenuo bih: Kuda idu divlje svinje, Vise od igre i Otvorena vrata, kao i one jos starije kao sto su meni neobicno draga serija Diplomci. Od stranih su to: Leteci cirkus Montija Pajtona, neizostavne Mucke, ali i Halo, halo i, naravno, Crna Guja... Zbog svoje neobicnosti i moguceg verovatnog uticaja na ovaj zanr TV stvaralasta, mislim da je potrebno apostrofirati i prvih 13 epizoda serije Tvin Piks, upravo one koje je rezirao maestralni Linc. Sigurno sam ponesto i zaboravio.... Rebel
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 03:04
Godine: 38
|
14.02.2008, 01:28
...pored ovih serija sto je pomenuo memento
,uglavnom se baziram na britanski humor...Nepristojni ljudi,Moja porodica,Mucke,sve od Rowana Etkinsona...naravno,Pajtonovci su neprikosnoveni...![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
|
19.02.2008, 20:04
Citat:
Unapred zahvalan. |
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:21
|
19.02.2008, 22:00
Zaista ne znam. Verovatno ni ovaj podatak da je Linč režirao prvih 13 epizoda ne bih upamto, da nije najavljivano. Koliko se sećam, jednu od glavnih uloga u seriji je glumila i prelepa Linčova supruga, ali ni to više nisam siguran, jer je tome već skoro 20 godina.
Rebel
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:23
Pol: Žensko
Godine: 29
|
19.02.2008, 22:27
David Lynch (6 epizoda, 1990-1991)
Lesli Linka Glatter (4 epizode, 1990-1991) Caleb Deschanel (3 epizode, 1990-1991) Duwayne Dunham (3 epizode, 1990-1991) Tim Hunter (3 epizode, 1990-1991) Todd Holland (2 epizode, 1990-1991) Tina Rathborne (2 epizode, 1990) Ovo su režiseri serije Twin Peaks ![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|