VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kvizovi
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Kvizovi - 06.12.2006, 07:25

Od kako su ukinuli neke televizije, nema i nekih kvizova koje su mnogi pratili, a nekih nema verovatno zbog licence... u međuvremenu su se pojavili i neki novi. Zlatna žica, Milioner, Najslabija karika, Sam protiv svih, Triki kviz, Slagalica, Ruski rulet, Pitanja za šampiona...

Volite li TV kvizove? Koji ste kviz pratili ili pratite? Koji vas je nervirao? Vaše mišljenje o voditeljima? U kom kvizu su ljudi pokazivali najviše znanja? Sećate li se nekih bisera?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kvizovi
staro
  (#2 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Kvizovi - 06.12.2006, 11:15

Pa pratio sam "Milioner", koga na zalost vise nema kao ni BK Zeka je uvek znao da me nasmeje, cak sam ga i licno upoznao na jednoj svadbi ( ).
Sto se tice bisera, bilo ih je ali malo. Najveci koji ja pamtim je bio od strane jedne zene ( hemicarke ), koja je zajedno sa svojim muzem ucestvovala u kvizu. Valjda je bilo pitanje koja je oznaka nekog hem. elementa. I muz zna i hoce da kaze, a ova ga zaustavlja, u fazonu "Cekaj, da razmislim" and another bull shit Na kraju su odustali i otisli sa nekom sumicom .

Od kvizova koji su me nervirali, najgori je "Ruski rulet". Strasno me je nervirao onaj voditelj, ni ime mu ne pamtim. Sva sreca pa je dobio otkaz kada je prihvatio da glumi u "Jeleni"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 17:44
Odgovor: Kvizovi - 25.03.2007, 23:44

Obozavam kvizove...redovno gledam Slagalicu, Visoko napon i Pitanja za sampiona... Ostale kad uhvatim ili kad se setim...

staro
  (#4 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Kvizovi - 27.03.2007, 13:49

Pa kao klinka, obavezno sam pratila Kviskoteku - to je zapravo pratila cela porodica (cetvrtkom uvece, ili tako nesto). Odgleda se Kviskoteka, poljubac za laku noc i na spavanje! Oliver Mlakar je ostao neprevazidjen...

Od danasnjih kvizova, ne pratim nijedan redovno... Ako naletim slucajno menjajuci kanale, onda pogledam, cisto da testiram svoju opstu kulturu!
Niko me od voditelja danas nesto posebno ne odusevljava, a ni koncept nijednog kviza nije nesto pretrerano originalan...

staro
  (#5 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 10:38
Godine: 28
Odgovor: Kvizovi - 27.03.2007, 14:03

Kviskoteka, definitivno!

Pa mnogo praznih mesta...pa onda sve ostalo...
Ne pratim mnogo...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#6 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Kvizovi - 28.03.2007, 10:22

Gledala sam povremeno kvizove "Milioner" i "Najslabija karika", ali nikad mi to nije bilo nešto zbog čega bih, npr. došla kući da ne bih propustila. Nisam neki ljubitelj kvizova, i gledam ih samo kad imam višak slobodnog vremena.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#7 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 21:23
Godine: 37
Odgovor: Kvizovi - 29.03.2007, 02:10

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Obozavam kvizove...redovno gledam Slagalicu, Visoko napon i Pitanja za sampiona... Ostale kad uhvatim ili kad se setim...
...a ja kao mogu da biram? ...gledam šta mi je nametnuto...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#8 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Kvizovi - 22.04.2007, 18:21

Generalno volim kvizove. Taman proveravam svoje znanje.

Voleo sam da gledam Sam protiv svih, jer tu zaista nije bilo vrdanja. Znaš - ne znaš i ćao si. Milioner me je nervirao, najviše zbog voditelja. Neko mu je nekada rekao da je duhovit. Ruski rulet i ostale debilizme sa Pinka neću ni da komentarišem. Kul mi je bila i Najslabija karika, prvenstveno zbog voditeljke koja je urnisala takmičare. Sada gledam Visoki napon i moram priznati, svaka čast Dekiju. Za 10 godina je od "Najslađi su brkovi od Vedoki krema" dogurao do RTS-a. Samo kada je otišao sa Pinka.

Slagalica - no comment. Taj kviz je neuništiv.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#9 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Kvizovi - 25.04.2007, 14:47

Gledam kvizove, kada sam u prilici. Ništa redovno, ništa pasionirano. Kao što reče Kunić - proveravam svoje znanje usput... za "dž" ... I redovno se iznerviram kada neki učesnik ne zna ono što smatram da je iz oblasti najopštije kulture...
Ali...
Trema je, verujem, čudo. I možda bih se i sama pogubila kada bi mi se u lice uneo, npr. Zeljković, ili neka slična persona upadljive prirode.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#10 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:39
Odgovor: Kvizovi - 17.05.2007, 19:39

@ vlado

Citat:
"Od kvizova koji su me nervirali, najgori je "Ruski rulet". Strasno me je nervirao onaj voditelj,
ni ime mu ne pamtim. Sva sreca pa je dobio otkaz kada je prihvatio da glumi u "Jeleni""

Ni meni se nije svideo Irfan Mensur u R.Ruletu al ono stvorenje što je zamenilo Milana Kalinića
mi je ubilo volju za gledanjem svih kvizova a ne samo ruleta

Za kviskotekom uopšte ne patim. U sečanju mi je ostala samo muzika iz nje

A slagalica ?
Pa mislim da je to kviz u kojem je atmosfera najopuštenija, i da će još dugo trajati
Sam protiv svih ?
Pa koncepcija samog kviza mi se stvarno sviđala, ali je često bilo nekorektno postavljenih pitanja takmičarima,
A bogme se dešavalo da tačne odgovore proglase za netačne

Poruku je izmenio SQUAW, 17.05.2007 u 19:57. Razlog: kodovi

Odgovor