|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kvizovi |
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:52
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kvizovi -
14.07.2007, 00:29
Ja mnogo volim kvizove
. Gledam kad stignem... ![]() Kviskoteku sam pratila kao jako mala :klinac:, ali se ne sjecam mnogih stvari. Nekako su izblijedile iz sjecanja. Sjecam se Olivera M., igrara(Detekcije i Asocijacije) i naravno kviska. Slagalica mi je OK. Ponekad je pogledam preko interneta kad je uhvatim. Ovamo preko bare, redovno pratim kviz 1 vs. 100. Odlican je. Pomalo pratim i Deal or no deal. Prosle sedmice uhvatih neki kviz: Are you smarter then 5th grader? U kvizu se postavljaju pitanja iz razlicitih oblasti koja se izucavaju do 5 razreda osnovne skole. Glavna nagrada je 1 milion $. Do sada je jos niko nije osvojio! Juce je poceo s emitovanjem "kviz" kojem sam zaboravila ime. U kvizu takmicari pjevaju karaoke i onda treba da tacno otpjevaju stih bez prikazanog teksta. Ako su u pravu, idu dalje a ako nisu gube (isti princip kao u Milioneru). glavna nagrada 1 milion $. |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:11
Pol: Muško
|
14.07.2007, 00:41
poslednji biser : kada je juče u pretposlednjim asocijacijama finalne slagalice (koja je uzgred i odlučila o pobedniku ovog ciklusa) takmičarki priznat odgovor Elio Morikone
a još veći biser što su kao asocijaciju za Morikonea upisali film Kum... ![]() za koji je muziku inače pisao Nino Rota |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
14.07.2007, 14:42
sve je pocelo sa kviskotekom, mada se ne sjecam da li je u tadasnje vrijeme bio neki drugi kviz. obavezno gledam hrvatskog milijunasa, mislim da nas zekonja ne moze ni da prismrdi tariku, obavezno najslabiju kariku, takodjer na HRT-u, takodjer gledam i onaj na BBC-u (e tek da vidite kakva je njihova voditeljka, kuchka de luxe), svidjao mi se i visoki napon, a slagalicu gledam s vremena na vrijeme, kad je ulovim...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kvizovi |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kvizovi, ali pod navodnicima | Kunic | Televizija i ostali mediji | 13 | 31.03.2008 04:31 |