|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sve za ljubav |
|
Odgovor: Sve za ljubav |
|
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:05
Pol: Žensko
|
Odgovor: Sve za ljubav -
10.08.2006, 13:19
Slažem se da je u jednom svom značenju ova emisija bljutava. U drugom je duboko dramatična i potresna.
I da sada odgovorim na pitanje. Da, prijavila bih se. Ali ne da bih nekom izjavila ljubav, ne da bih vratila dečka, muža, ne da bih bila zaprošena pred auditorijom znatiželjne Srbije i dijaspore, ne da bih nekom o trošku neke televizije načinila iznenađenje. Da sam u situaciji da ne znam oca, majku, sestru, da me je život iščupao iz neke "normalne" sredine koju su moji vršnjaci imali, da sam pokušala sve da pronađem bližnje ili one koji su trebali da mi budu bližnji i nisam uspela, da mi je emisija ovog tipa dala nadu da ću ih ipak nać,... Da, verovatno bih se prijavila. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 07.09.2006.
Poslednji login: 14.09.2006 18:17
|
07.09.2006, 22:31
Ne,nikada.Vjerovatno za to treba dovoljno hrabrosti koju ja nemam....Ipak,malo mi je ljepse ovako u 4 oka nego pred publikom...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 02:14
Godine: 24
|
08.09.2006, 01:52
Spremna sam da ucinim sve za ljubav,
ako mi je do nekog stalo!!! Znam da se borim za osobu koju volim i takodje sam najsrecnija kad ucinim nesto lepo za svog voljenog! To moze biti i neka sitnica. ali sitnica za koju znam da njemu znaci!!! Tako da ne moram da ga bacam na tlo i skidam zvezde s'neba, a pogotovo da mu pred hiljadama ljudi kazem da ga volim! Tako da je odgovor, da se ne bih nikad prijavila za tako nesto, a ne bih ni zelela da mene neko tako iznenadi!!! Mada, moram priznati, gledam tu emisiju, i desava mi se da me neka prica ras-sentimentalise, ali to je lepo kad gledam druge! A i Milan je lud, volim da se smejem njegovim odvalama, posebno u drustvu moje cimerke! ![]() ![]()
|
|
|
|