|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Vidoviti Milan |
|
Odgovor: Vidoviti Milan |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Vidoviti Milan -
10.11.2006, 03:05
Ne mogu sad tačno da se setim kako se on predstavlja, ali nije astrolog, nego vidoviti Milan. I ne sećam se šta ga je jedan gledalac pitao i on kaže, aaaa to nije u mojoj nadležnosti, pitajte kolege iz astrocentra, moraćete njih da okrenete
E tu sam htela da padnem sa stolice ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
|
27.12.2006, 02:09
Čovek me i dalje uveseljava. E večeras sam sela i zapisala šta sam stigla, nisam bila lenja.
Gledalac1: Da li će ćerka završiti fakultet? Vidoviti Milan: Ne samo da će završiti nego će ona postati dekan čim završi! G 2: Interesuje me ljubav... VM: Tek treba da bude prava ljubav kod vas G 2: Kad? VM: Kažem, tek treba. G 2: A neki period? VM: Pa ne postoji vreme u tarotu, eto neka bude za 7 dana. G 3: Kad ću da se ženim? VM: Ženidba ide za 6 meseci u hotelu Astorija. G 4: Zdravlje me interesuje... VM: Pijte svako jutro kad ustanete po čašu vinjaka. G 5: Interesuje me bokserska karijera mog prijatelja... VM: Karijera? Mmmmm mučenje, mučenje... G 6: Kada ću se oženiti? VM: 14 meseci, Persida pekarka, upoznavanje tek za 2 meseca. G 7: Zdravlje moje sestričine? VM: Mnogo je ugroženo, mora kod lekara. G 8: Kada ću početi neki poslić? VM: Otvarate radnju za 9 nedelja. G 8: E kralj si brate majke mi! G 9: Zanima me samo udaja. VM: Udaja za 6 meseci, upoznavanje na dočeku, Pera, crn, mršav, visok. G 10: Da l' će suprug u inostranstvo? VM: Uuuuu on ide za 5 nedelja još mu fali 2 papira za vizu. G 11: Kako će suprugu biti na novom poslu? VM: On treba da bega odatle. Od glagola "to beg", što znači "begati" ili "torba". Jebote, nisam mogla više ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.09.2006.
Poslednji login: 07.10.2007 23:37
Godine: 24
|
27.12.2006, 02:29
znači, ne verujem... Tuga...
![]() no one feels the pain, 'cos no one ever sees the tears when you're crying in the rain... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: danas 10:57
Pol: Muško
Godine: 28
|
16.01.2007, 21:28
dodjoh na ovaj podforum da postavim temu o ovom liku, gledao sam ga sinoc na TV DUGA..... u jednom momentu skoro da nisam imao snage da poverujem da je ono sto gledam istina....bezobrazan je, kenja ko foka, zajebava, a ljudi zovu li zovu......nemoguce da je sve namesteno....mislim kontam da nije ali .... joooj
... sinoc je zakucao na ime Dejan, jedno 7-8 puta za redom su se javljale zene sa pitanjem "kad i za koga cu se udati" i svakoj je rekao da ce se udati za Dejana (mora da je tovario nekog svog) ..... - Zovem da pitam za cerku, kada ce se udati i za koga? - Nece se udati. - Koji ce brojevi izaci na lotou? - 4 7 12 18 22 32 35 (ko iz topa) - Interesuje me kada cu ozdraviti - Vi ste jako bolesni. - Da li cu i kada zatrudneti? - Vi znate sta Vam je doktor rekao. Nemam ja sad ovde carobni stapic pa da menjam stvari. Ovo samo je tarot. - Da li ce moj sin naci devojku. - Hoce, za tri nedelje u Beogradu na jednoj zurci i zvace se Perka. itd, itd... ne mogu se sad setiti svega umro sam kad je u nekom kontekstu izjavio kako se za njega zna i van zemlje i da je u inostranstvu poznat kao "Master Of Puppets" (za neupucene u pitanju je album Metallica-e iz 1986 ) ... .zlona neki nacin stvarno je "master" ![]() |
|
|
|